22 Ayar Altın Küpe Modelleri ve Fiyatları

22 Ayar Altın Küpe

22 ayar altın küpe modelleri, kadınların son dönemlerde yoğun rağbet gösterdiği ziynet eşyaları arasında yer alır. Özellik ve görünüm itibariyle farklılık gösteren modeller hem pratik kullanımları hem de şık duruşlarıyla dikkat çeker. Altın küpe çeşitleri, geçmişten günümüze kadınların her zaman favori aksesuar modellerinden biri olmayı başarır. İsterseniz spor kombinlerinizle isterseniz de klasik kombinlerinizle takım yapıp kullanabileceğiniz çok sayıda seçenek mevcuttur. Modeller arasında farklı figürlerin yer verildiği ya da taş gibi ekstra detaylarla hareketlilik kazandırılmış olan pek çok seçenek bulabilirsiniz. Model yelpazesinin geniş olması sayesinde mevcut kombinlerinize, kişisel zevklerinize ve diğer arayışlarınıza uygun seçimler kolayca mümkün olur. 22 ayar altın küpe modelleri sadece kendi kullanımlarınız için değil sevdiğiniz kişilere hediye etmeniz için de ideal bir seçim olabilir. Yılbaşı, sevgililer günü ya da farklı özel günlerde sevdiğiniz insanları mutlu etmek adına küpe modelleri arasında bir seçim yapabilirsiniz. Seçenekleri incelerken bütün detayları göz önünde bulundurmanız doğru seçimleri yapmanız noktasında sizlere fazlasıyla yardımcı olur. 

22 Ayar Altın Küpe Modelleri 

22 Ayar Altın Küpe Modelleri 
22 Ayar Altın Küpe Modelleri – Resme Tıklayınız

22 ayar altın küpe çeşitleri arasında sabit duran ya da sallantılı bir yapıya sahip olan modeller bulunur. Sade ve şık bir model arıyorsanız halka şeklinde burgulu seçenekler yoğun rağbet görür. Dilerseniz nakış ya da herhangi bir figür bulunmayan seçenekler arasında karar kılabilirsiniz. Halka şeklindeki modeller, ebat olarak çok büyük olmadığı için günlük hayatınızda rahatça kullanım imkanınız bulunur. Kalınlık oranları modelden modele farklılık gösterir. Damla, örgü ya da tuğra gibi dikkat çekici figürlerin yer aldığı küpeler günlük hayatta şık bir görünüm elde etmek isteyen kadınların ilk seçimleri arasında yer alır.

Seçeneklerin bir kısmı taşlı, bir kısmı ise taşsız olarak dizayn edilir. Taş detayı; kişilerin alım sürecinde de dikkate aldıkları unsurlardan biridir. Ayrıca ürünlerin satış işlemi sırasında ve fiyatların şekil almasında büyük rol oynar. Modellerin arka kısmında özel bir klips bulunur. Bu klips, kilit sistemine sahip olduğu için son derece güvenilirdir. Bu sayede küpeyi taktıktan sonra kulağınızda kendiliğinden açılma ihtimali olmaz. 

22 Ayar Altın Küpe Çeşitlerinin Özellikleri 

22 Ayar Altın Küpe Çeşitlerinin Özellikleri 
22 Ayar Altın Küpe Çeşitlerinin Özellikleri – Resme Tıklayınız

Altın takıların her birinin özellikleri farklıdır. Gerek teknik özellik bakımından gerekse de görünüm itibariyle tüm takı çeşitleri farklı sınıflara ayrılır. 22 ayar altın küpe modellerinin üretiminde kullanılan saf altın oranı %91,6 şeklindedir. İçeriğinde yer alan saf altın oranının bu denli yüksek olması, özellikle satım işlemlerinde yüksek oranda kar yapmanızı sağlar. Küpelerin özellikle Klips bölümünde 22 ayar olduğunu ifade eden 916 sayısı yer alır. Tasarım bakımından ergonomik bir yapıya sahip olması, ürünleri hem günlük hayatta hem de özel yaşantınızda daha rahat kullanmanıza imkan tanır. 22 ayar modeller genel olarak ileriye dönük yatırım amacıyla tercih edilir. Bu nedenle ürünler hem alırken hem de satarken son derece değer görür. Seçenekleri incelediğiniz zaman taşlı modeller gösterişli yapılarıyla dikkat çeker. Kullanım amacıyla satın almak isterseniz taşlı modellere yönelebilirsiniz. Ancak asıl amaç yatırım yapmaksa sade ve taşsız modelleri tercih etmeniz daha doğru olur. Modellerin iğne kısmı yumuşak bir yapıya sahiptir. Böylece küpeyle rahatlıkla yatabilirsiniz. 

Altın Küpe Modelleri Nasıl Temizlenir ve Parlatılır? 

küpe
Altın Küpe Modelleri Nasıl Temizlenir ve Parlatılır? – Resme Tıklayınız

Altın takılar, uzun yıllardan beridir bütün medeniyetlerde her zaman en değerli metaller arasında ilk sıralarda yer almayı başarır. Kolay şekil alması, uzun yıllar ilk günkü görünümünü koruması ve her daim değerli olması altına duyulan ilgi oranının artış göstermesindeki en temel faktördür. 22 ayar altın küpe modelleri hem görünüm hem de değer bakımından her dönem rağbet görür. Ancak kullanım noktasında kişilerin titiz davranmasında fayda vardır. Zaman içerisinde kullanıma bağlı olarak altın küpelerin, parlak sarı renk tonlarında birtakım değişiklikler söz konusu olabilir. Bu nedenle zaman zaman altın küpelerinize bakım yapmanız ya da yaptırmanız tavsiye edilir. Bunun illa bir yere götürmenize gerek yoktur. Evde bazı pratik yöntemlerle parlatma işlemini kolay bir şekilde yapmanız mümkündür. Amonyak, tuz, karbonat, deterjan ya da beyaz sabun yardımıyla kısa bir zaman dilimi içerisinde küpelerinizi parlak bir görünüme kavuşturmanız mümkün olur. Ancak bu işlemleri yaparken temkinli davranmanız gerekir. Küpelerinizi uzun süre bu tarz maddelerin içerisinde bekletmeniz ürünlere zarar verebilir. 

Altın Küpe Seçiminin Püf Noktaları Nelerdir? 

Altın Küpe Seçiminin Püf Noktaları Nelerdir? 
Altın Küpe Seçiminin Püf Noktaları Nelerdir? – Resme Tıklayınız

İnsanlar en basit alanda kullanacakları bir ürünü dahi satın alırken pek çok detayı göz önünde bulundururlar. Söz konusu bir de altın takılar olduğu zaman durum daha hassas bir boyuta ulaşır. 22 ayar altın küpe seçeneklerinin seçim sürecinde bazı noktalara önem vermeniz, aradığınız ürünü daha kolay bir şekilde bulmanıza yardımcı olur. Öncelikle ürünü hangi amaçla satın alacağınız konusunda karar vermeniz gerekir. İnsanlar bazen kullanım amacıyla bazen de ileriye dönük yatırım yapma amacıyla altın satın alırlar. Seçim yaparken en önemli nokta budur. Yatırım amacıyla satın alınacak küpe modellerinin son derece sade olması daha avantajlı bir konuma gelmenizi sağlar. Çünkü ürünleri satarken, işçilik değeri düşülür. Bu durum da zarara uğramanıza neden olabilir. Ancak kullanım amacıyla alacaksanız kendi kişisel zevkleriniz ön planda tutabilirsiniz. Küpe seçiminde dikkat etmeniz gereken bir diğer unsur ise; kullanım alanınız olmalıdır. Günlük hayatta kullanım için sade modeller uygun olabilir. Özel geceler içinse daha gösterişli, parlak taşlı küpeler son derece idealdir. 

22 Ayar Altın Küpe Fiyatları 

22 Ayar Altın Küpe
22 Ayar Altın Küpe Fiyatları – Resme Tıklayınız

Ürünlerin görüntüsü, kaç ayar olduğu, ağırlığı ya da stili gibi detayların yanı sıra fiyat aralıkları da seçim sürecinde rol sahibi olan faktörler arasında yer alır. İnsanlar en güzel ürünleri en uygun rakamlarla satın almak isterler. 22 ayar altın küpe fiyatları şekil alırken, işçilik noktası en fazla önem taşıyan unsurlardan biridir. İşçilik oranının yüksek olması, küpe satın alırken daha çok para ödemenize neden olur. Ancak satış yaparken işçilik değeri, ürünün değerinden düşülür. Bu nedenle yatırım yapmak isteyen kişilerin işçilik değerinin yüksek olmadığı modellere yönelmesi daha doğru olur. Bunun dışında modellerin ağırlığı da fiyat skalasında rol oynar. Gram bakımından daha ağır olan modellerin fiyat aralıkları daha pahalıdır. Ayrıca güncel kur durumu, ürünlerin satışa sunulduğu rakamların sık sık değişmesine neden olur. Bu sebepler satın alacağınız zaman güncel kur durumundan haberdar olmanız gerekir. Mücevher Dünyası’nda sizlere sunulan 22 ayar altın küpe modellerini inceleyip bütçeniz ve zevkiniz için doğru bir seçimde bulunabilirsiniz. 

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir