Satarken Zarar Etmeyen Bilezik Modelleri

Satarken Zarar Etmeyen Bilezik Modelleri

Satarken Zarar Etmeyen Bilezik Modelleri genellikle işçiliksiz ya da işçiliği oldukça düşük olan 22 ayar altın bilezikler için kullanılan genel bir tanımdır. Bu bilezik modelleri üzerinde çok fazla detay olmaması sebebi ile işçilik maliyetleri oldukça düşüktür ya da hiç yoktur. Bu gibi ürünler yatırımlık altın olarak tercih edilir.

Satarken zarar Etmeyen Bilezik Modelleri
Satarken zarar Etmeyen Bilezik Modelleri

Özellikle bu günlerde oldukça fazla hareket eden altın fiyatları karşısında altın en önemli yatırım aracı olmaya devam ediyor. Yapılan birikimlerin altın olarak yapması birikimin değerinin korunmasına yardımcı oluyor. Bu yüzden de insanlar yatırım yaparken en çok altını tercih ediyor.

Satarken Zarar Etmeyen Bilezik Modelleri

Satarken Zarar Etmeyen Bilezik Modelleri
Satarken Zarar Etmeyen Bilezik Modelleri

İyi bir yatırımlık altın çeşidi olan altın bilezik, işçiliksiz olduğunda satarken zarar etmenize engel oluyor. Alış ve satış fiyatınız üzerinde en az fark olan yatırımlık ürünler olan yatırımlık bilezikleri, sıfır işçilik ile satın almak mümkün.

Dikkat! 2,20 Gram işçiliksiz bileziği en uygun fiyata almak için aşağıdaki ürüne tıklayın!
2,20 Gram İşçiliksiz Bilezik
2,20 Gram İşçiliksiz Bilezik
6,00 Gram İşçiliksiz Bilezik Modelimizi Trendyol.com üzerinden satın alabilirsiniz.
6,00 Gram İşçiliksiz Bilezik
6,00 Gram İşçiliksiz Bilezik

22 Ayar liste fiyatı üzerinden satılan ve siz satarken zarar etmeyen bilezik modelleri, bileziği aldığınız günün kuruna bağlı olarak fiyatlandırılacaktır. Şuan 22 ayar satış liste fiyatı 434,00 TL’dir. Sürekli hareket halinde olan altın fiyatı sebebi ile belki de gün sonunda daha farklı bir seviyede olacaktır.

22 Ayar Bilezik Modellerimizi Görmek için Tıklayın

Bugün aldığınızı varsaydığınız bir 22 ayar işçiliksiz bileziğin satış fiyatını bu günün fiyatı üzerinden kolaylıkla hesaplayabilirsiniz. Eğer aldığınızı varsaydığımız işçiliksiz bileziğin ağırlığı 5 Gram ise fiyatı da 2.170,00 TL olacaktır. Eğer 10 gram ise 4.340,00 TL olacaktır. 6,56 Gram ise 2.847,04 TL olacaktır. Aldığınız bileziğin fiyatını güncel 22 ayar gram fiyatı ile çarptığınızda ürün fiyatını bulabilirsiniz.

Bilezik Fiyatı Hesaplama

Bu ürünleri satarken ise sattığınız günün 22 ayar gram alış fiyatına bakmanız gerekir. Satış fiyatı size satılan fiyat, alış fiyatı ise sizden alınan altının fiyatını temsil eder. Az önceki örnekler ile bu işlemi de şu şekilde açıklayabiliriz;

Altın Alış: 434,00 TL | Altın Satış: 417,00 TL’den hesaplanmıştır.

  • 5 Gram işçiliksiz Bileziğe 2.170,00 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. Bu Bileziği 2.085 TL’ye satarsınız.
  • 10 Gram işçiliksiz Bileziğe 4.340,00 TL ödeyerek sahip olursunuz. Bu bileziği 4.170,00 TL’ye tekrar kuyumcuya satarsınız.

Anlık olarak alış satışta her işlemin farkı olur. Altın alış ve satış fiyatları arasında fark olduğu için anlık fiyatlarına bakarak yatırım kararı vermemenizi tavsiye ederiz. Altın uzun vadeli yatırımdır. Altının yükseldiğini varsayarak bu hesabı şimdi tekrar yapalım;

Varsayalım ki 22 ayar altının gram alış 436,00 TL oldu. Buna göre;

  • 5 Gram olarak almış olduğunuz bileziği 436,00 TL’den bozduracaksınız. Bozdurduğunuzda ise 2.180,00 TL alacaksınız. Bu altını zamanında 2.170,00 TL’ye aldığınız için yatırımınız değer kazanmış olacak. Çünkü bileziğinizi 2.180,00 TL karşılığında bozdurabiliyor olacaksınız.

Varsayalım ki 22 ayar altının gram alış 450,00 TL oldu. Buna göre;

  • 5 Gram olarak almış olduğunuz bileziği 450,00 TL’den bozduracaksınız. Bozdurduğunuzda ise 2.250,00 TL alacaksınız. Bileziği aldığınız fiyat 2.170,00 TL olduğundan kazancınız 80,00 TL olacak ve bozdurduğunuzda zarar etmeyeceksiniz. Hatta biraz kâr bile edebileceksiniz.

Bu örnekler tamamen hesabı anlamanız için verilmektedir. Herhangi biri yatırım tavsiyesi değildir, olamaz. Bu konuda Bilezik Fiyatı Hesaplama yazımıza göz atabilirsiniz.

Satarken Zarar Etmeyen Bilezik Modelleri

Satarken zarar Etmeyen Bilezik Modelleri
Satarken zarar Etmeyen Bilezik Modelleri

Bozdururken Zarar Etmeyen Bilezik arıyor iseniz işçiliksiz bileziklere bakmalı ve alış, satış fiyatlarını satıcınıza sormalısınız. Firmamız, aradığınız modeller için günlük alış-satış fiyatı üzerinden havale ile sigortalı gönderim sağlamaktadır.

Mücevher Dünyası olarak sizlere on binlerce altın takı ve mücevher modelini en uygun fiyata servis ediyoruz. Tüm ürünlerimizde bulunan sigortalı kargo seçeneği ile ürünlerinizi kapınıza kadar teslim ediyoruz. Türkiye’nin her noktasına aynı gün içerisinde kargo çıkarıyor ve size en kısa sürede teslim edilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.

Altın almak için interneti tercih etmeyen ve internetten altın almanın güvenli olup olmadığını merak eden herkesin güvenini kazanmak için oldukça şeffaf bir E-Ticaret operasyonu yürütüyoruz. Aklınıza takılan tüm soruları yorum yaparak ya da mail göndererek bizlere sorabilirsiniz. İyi alışverişler dileriz…

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir