14 Ayar Bebek Bileklik Modelleri ve Fiyatları

14 Ayar Bebek Bileklik

14 ayar bebek bileklik modelleri, çocukları için şık ve zarif bir takı almak isteyen anne babaların ilk seçimleri arasında yer alır. Altından yapılan takı seçenekleri yetişkinlere hitap ettiği gibi çocuk ve bebek grubuna da hitap eder. Hatta çoğu zaman bebeği olan kişilere hediye etmek amacıyla bu ürünlerin sık sık tercih edildiğini görebilirsiniz. Bebek altın bileklik çeşitleri, hem ileriye dönük yatırım yapma amacıyla hem de kullanım amacıyla tercih edilebilir. Değişik detaylarıyla ön plana çıkan modeller, ergonomik yapılarıyla dikkat çeker. Bileklik çeşitleri, bebek ve çocuk grubu için en ideal takı seçenekleri arasında yer alır. Altın takılar ve altından yapılmış olan diğer eşyalar, her dönem değer görmeyi başarır. Ayrıca göz alıcı renk tonu ve tasarımların şıklığı ürünlere duyulan ilgi oranının artış göstermesinde rol sahibi olur. Seçenekler genel olarak kız bebekleri tarafından tercih edilse de, erkek bebekler için dizayn edilmiş olan modeller mevcuttur. Modelleri merak ettiğiniz bütün detaylarla birlikte inceleyip, bebeğiniz için seçim yapabilirsiniz. 

Renkli Tasarımları ve Hoş Yapılarıyla 14 Ayar Altın Bebek Bileklikler 

22 Ayar Çocuk Bileklik Kullanırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar
Renkli Tasarımları ve Hoş Yapılarıyla 14 Ayar Altın Bebek Bileklikler – Resme Tıklayınız

14 ayar bebek bileklik modelleri, geniş ürün skalası sayesinde kişilere daha rahat seçim yapma imkanı tanır. Modellerin tümü bebeklerin ve çocukların renkli dünyasına uzanacak şekilde dizayn edilir. Ürünleri yeni doğan bebekler dahil olmak üzere 5 yaşına kadar olan çocuklar rahatlıkla kullanabilir. Bilek yapısı ince olan çocukların 6 yaşına kadar da kullanma şansı vardır. Bilekliklerin kulp kısımları isteğe bağlı olarak ayarlanabilir bir yapıya sahiptir. Bu sayede bebeğinizin bileği ince de olsa, kalın da olsa kolayca takmanız mümkün olur.

Ergonomik kulp tasarımları ürünleri kolay bir şekilde takıp çıkarmanıza imkan tanır. Seçenekler tek sıralı zincir ya da çift sıralı zincir şekilde dizayn edilir. Bazı modellerde zincir yerine bağlanmalı ip detayına yer verilir. Zincirlerin kalınlıkları arasında modelden modele göre farklılıklar olabilir. Nazar boncuğu, balık, kelebek ya da yonca gibi figürler modellerin renkli görüntüsüyle ön plana çıkmasını sağlar. Ayrıca Allah yazılı seçenekler de son dönemlerin rağbet gören ürünleri arasında yer alır. Seçenekleri görselleriyle beraber inceleyebilirsiniz. 

Çizgi Karakterlerle Dikkat Çeken 14 Ayar Altın Bebek Bileklik Çeşitleri 

Çizgi Karakterlerle Dikkat Çeken 14 Ayar Altın Bebek Bileklik Çeşitleri 
Çizgi Karakterlerle Dikkat Çeken 14 Ayar Altın Bebek Bileklik Çeşitleri

Bebekler dahil olmak üzere bütün çocuklar çizgi karakterleri çok severler. Hatta çizgi karakterlerin yer verildiği nesneler, onlar için en kıymetli eşyaların başında yer alır. 14 ayar bebek bileklik çeşitlerini incelediğiniz zaman çok sayıda çizgi karakterli modeller olduğunu görebilirsiniz. Sevimli kedi figürüyle ön plana çıkan Hello Kitty bileklikler, renkli yapılarıyla beğeni kazanır. Bazı modellerde Hello Kitty’nin kafasına ve tokasına yer verilir. Bazı modellerde ise Hello Kitty’nin tüm vücudunu görmeniz mümkündür. Ayrıca kalp içerisine koyulmuş kafa detayı, modellerin sevimli bir görünüm kazanmasında etkili olur. Maşa ile koca ayının yer verildiği bebek bileklik modelleri son dönemlerin sevilen ürünleri arasında yer almayı başarır. Maşa ile koca ayılı modellerin hem ipli hem de altın zincirli seçenekleri vardır. İpli seçeneklerde sadece maşa varken, zincirli seçeneklerde koca ayının figürünü de görebilirsiniz. Belirli aralıklarda yerleştirilmiş olan Pepee figürü, sadece kız bebeklerin değil erkek bebeklerin de dikkatini çeker. Modelleri hem görselleri hem de merak ettiğiniz diğer detaylarıyla birlikte inceleyebilirsiniz. 

14 Ayar Altın Bebek Bileklik Çeşitlerinin Genel Özellikleri Nelerdir? 

14 Ayar Altın Bileklik Fiyatları 
14 Ayar Altın Bebek Bileklik Çeşitlerinin Genel Özellikleri Nelerdir? – Resme Tıklayınız

Her ne kadar bebek için tasarlanmış ürünler olsa da, kişiler altından yapılmış bir ürün satın alırken, o ürünlerin özelliklerini bilmek isterler. Altın ürünlerde ayar oranı değişim gösterdikçe, içeriğinde yer verilen saf altın oranı da değişiklik gösterir. 14 ayar bebek bileklik modelleri dizayn edilirken içeriğinde %58,5 oranında saf altına yer verilir. Ürünlerin yarısından fazlasının saf altından oluşması, değer oranının da sık sık artış görmesinde rol sahibi olur. Daha önceden almış olduğunuz ya da yeni alacağınız ürünlerin kaç ayar olduğunu anlamanız için basit bir yöntem mevcuttur. Altın yapılmış olan bütün ürünlerin bir köşesinde üç basamaklı sayı yer alır. Bu sayı bebek bileklik modellerinde genel olarak kulp kısımlarında bulunur. Sayılar, ürünlerin milyem oranını ifade eder. Her ayarda milyem oranı farklıdır. 14 ayar ürünler 585 milyemdir.  Yani elinizdeki bilekliğin kulp kısmında ya da farklı bir köşesinde 585 sayısının yazması gerekir. Ayrıca ürünlerin gerçek altın olduğunu gösteren bir mühür ya da damgaya yer verilir. 

Altın Bebek Bileklik Modelleri Arasında Seçim Yapmanın İnce Detayları

14 çocuk bileklik
Altın Bebek Bileklik Modelleri Arasında Seçim Yapmanın İnce Detayları

Altından yapılmış ürünlerin hepsinin seçim sürecinde dikkat edilmesi gereken bazı detaylar vardır. Bu detaylar bütün altın takı modellerinde olduğu gibi 14 ayar bebek bileklik modellerinde de aynı önemi taşır. Ürünleri hangi amaçla satın alacağınız dikkate almanız gereken en önemli detayların başında yer alır. Yatırım ya da kullanım amacıyla satın alınacak olan modelleri arasında birtakım farklılıklar mevcuttur. Yatırım amacıyla satın alınmak istenen ürünlerin son derece sade bir yapıda olması gerekir. Kullanmak amacıyla satın alacağınız modellerde ise dış görünüme bakmanız yeterli olur. Başkasına hediye alacağınız bileklik modellerinde, bebeğin bilek tipini ve zevkini göz önünde bulundurmanız tavsiye edilir. Bebekler için tercih edilecek ürünlerin onların renkli dünyasına hitap etmesi çok önemlidir. Ayrıca zincir kalınlığını bebeğinizin bilek şeklini düşünerek tercih etmeniz gerekir. Ürünlerin kulp kısımları bebeklerin kolay açacağı şekilde değildir. Bu sayede güven içerisinde tercih edebilirsiniz. Bilekliği takıp kapattıktan sonra kendiliğinden kilitlenmiş olması, bebeklerin minik parmaklarıyla açmasına izin vermez. Böylece düşüp kaybolma gibi sorunlar oluşmaz. 

14 Ayar Altın Bebek Bileklik Modelleri Yatırımlık Mı Kullanımlık Mı? 

14 Ayar Altın Bebek Bileklik Modelleri Yatırımlık Mı Kullanımlık Mı? 
14 Ayar Altın Bebek Bileklik Modelleri Yatırımlık Mı Kullanımlık Mı?

İnsanlar altın takı alacağı zaman, ürünlerin yatırımlık mı yoksa kullanımlık olduğunu bilmek isterler. 14 ayar bebek bileklik çeşitleri sadece yatırım yapmak amacıyla satın alınmamalıdır. Çünkü ürünler yatırım yapmak için dizayn edilmez. Asıl amaçları kullanımlıktır. Ancak bu durum bozdurma sırasında kesinlikle zarar edeceğiniz anlamına gelmez. Neticede ürünlerde belli bir oranda saf altın kullanılır. Ve bu saf altın oranı her geçen gün değer kazanır. Yani kullanım amacıyla dahi satın aldığınız ürünlerde ilerleyen dönemlerde kar yapma imkanınız vardır. Fakat ürünlerde yer verilmiş olan taş ve işçilik gibi detaylar bozdurma noktasında zarar etmenize neden olabilir. Çünkü altın ürünleri bozdururken işçilik değeri size verilecek paradan düşürülür. Bu sebeple sade ve düz modeller tercih ettiğiniz zaman daha fazla kar yapma şansınız olur. Ayrıca ilerde zarar etmemek adına ipli yerine zincir tasarımına sahip olan seçeneklerde karar kılmanız tavsiye edilir. Ama kullanım odaklı satın almayı düşündüğünüz modellerde bu tarz detaylara dikkat etmenize gerek yoktur. Ürünleri inceleyip seçimlerinizi yapabilirsiniz. 

14 Ayar Altın Bebek Bileklik Fiyatları ve Rakamlara Etki Eden Faktörler 

14 Ayar Altın Bebek Bileklik Fiyatları ve Rakamlara Etki Eden Faktörler 
14 Ayar Altın Bebek Bileklik Fiyatları ve Rakamlara Etki Eden Faktörler

14 ayar bebek bileklik fiyatları da kişilerin karar verme ve araştırma sürecinde dikkat ettikleri en önemli unsurlar arasında yer alır. Hatta çoğu zaman insanlar altın takılar alırken fiyatı ön planda tutarlar. Bebek altın bileklik modellerinin fiyatı ürünlerin ağırlığına, taş detaylarına, zincir uzunluğuna ve işçilik durumuna göre farklılık gösterir. Fakat bunların dışında ekstrem derecede önem arz eden bir unsur daha vardır. O da güncel kur durumudur. Altın piyasasında sık sık artışlar ve düşüşler meydana gelir. Bu artışlar ve düşüşler direkt olarak ürünlerin satış fiyatına etki eder. Ağır olan modeller daha pahalı fiyat aralıklarında satışa sunulur. Ancak bozdururken eğer bu ağırlık işçilikten dolayı olursa, ürün değerinden düşülür. Altın bebek bilekliği satın almadan önce altın piyasası hakkında bilgi sahibi olmanızda fayda vardır. Bu sayede bütçeniz için daha uygun seçimler yapmanız mümkün olur. Mücevher Dünyası’nda sizlere sunulan bütün altın bebek bileklik modellerini inceleyerek bütçeniz ve diğer kriterleriniz için en uygun olan modeli kolayca bulabilirsiniz. 

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir