Altın Çocuk Küpe Fiyatları ve Modelleri

Altın Çocuk Küpe Fiyatları ve Modelleri

Altın çocuk küpe modelleri hem hediyelik hem de kullanımlık olarak tercih edilmektedir. Altın takı modelleri yetişkinler tarafından kullanıldığı gibi çocuklar tarafından da kullanıma uygundur. Hatta farklı metaller kullanılarak dizayn edilmiş olan takılara oranla çok daha sağlıklıdır. Çocuk altın küpe modelleri bebek yaş grubundan itibaren kullanım için uygundur. Altın bebek küpe çeşitleri de en az yetişkinlerinki kadar ilgi görür.

Altın çocuk küpesi denildiği zaman pek çok kişinin aklına ilk olarak klasik top altın küpe çeşitleri gelir. Ancak günümüzde bu yelpaze çok daha geniş bir şekildedir. Değişik figürlerden animasyon detaylara kadar akla gelebilecek farklı şekillerde modeller vardır. Yeni doğan bebekler için en ideal hediye seçeneklerinin başında yer alan altın küpeler, kız çocuklarının da sevdikleri ürünler arasında kendine yer bulmaktadır. Peki altın çocuk küpe modelleri nasıldır? Ürünlerin özellikleri ve diğer detayları nelerdir? Altın çocuk küpelerin fiyat aralıkları ne şekildedir? İşte merak ettiğiniz bütün detaylar!

Altın Çocuk Küpe Çeşitleri

Kız çocuk altın küpe modelleri için ufak bir araştırma yaptığınız zaman karşınıza ilk olarak klipsli modeller çıkar. Genel olarak bir ile yedi yaş grubunun kullanımına uygun şekilde tasarlanan ürünler, klipsli yapıları sayesinde güven içinde kullanılabilir. Özel klip ayrıntı küpelerin kulaklarda sabit kalmasını sağlar. Harekete bağlı olarak kulaktan düşmesine de engel olur. Klips detayı genel olarak halka ve sallantılı küpe modellerinde karşınıza çıkar.

Çocuklar için özel olarak tasarlanan altın küpe çeşitleri arasında ilginç detaylara denk gelme ihtimaliniz son derece yüksektir. Modellere göz attığınız zaman klasik altın sarısı renk tonlarından ziyade daha renkli bir yelpaze görmeniz mümkündür. Genel olarak bebekler için tercih edilen altın top küpe modelleri taşlı ve taşsız şekilde iki farklı gruba ayrılır. Hem hafif yapıları hem de ergonomik tasarımları sayesinde bebeklerin rahatça kullanabileceği tasarımlar olarak bilinir. Bebek ve çocuklar için tasarlanan küpe modelleri 8 ayardan başlayıp 24 ayara kadar devam eder.

Altın Çocuk Küpe Çeşitleri
Altın Çocuk Küpe Çeşitleri

Değişik Figürlü Çocuk Küpe Modelleri

Altın çocuk küpe seçenekleri arasında değişik figürler yer alır. Ayıcık, çiçek ya da farklı figürlü küpeler çocukların da beğenisini kazanmaktadır. Bunların yanı sıra pepe gibi çizgi karakterlerin minik figürlerinin bulunduğu seçenekler de son dönemlerin favori ürünleri arasındadır. Uğur böcekli ya da kirazlı küpe modelleri ebeveynlerin ve bebeklerin dikkatini çeker.

Bir yaşa kadar olan bebeklerin vidalı şekilde tasarlanan top küpe modellerini kullanmaları daha doğru olur. Bir yaştan sonra ise figürlü modeller daha rahat kullanılabilir. Üstelik seçenekler arasında altın sarısının yanı sıra pembe, mavi ya da mor gibi farklı renk tonlarından oluşan taş detaylarına da denk gelebilirsiniz. Mücevher Dünyası hem çocuklar hem de bebekler için birbirinden farklı altın küpe seçeneği sunmaktadır.

Altın Çocuk Küpe Fiyatları

Ürünlerin görünümleri ve özellikleri kadar satışa sunulduğu rakamlar da merak uyandırır. Altın çocuk küpelerinin fiyatları ürünlerin gram ve ayar gibi teknik detaylarına göre şekil almaktadır. Bununla birlikte görünüm ve ebat gibi ayrıntılar da fiyatların belirlenmesinde rol sahibi olur.

Altın Çocuk Küpe Fiyatları
Altın Çocuk Küpe Fiyatları

Ürünlerde işçilik oranının fazla olması, fiyatların artmasına neden olur. Ayrıca bozdurma noktasında işçilik unsuru kimi zaman zarara uğramanıza neden olabilir. Bu sebeple sade modellerden yana seçim yapmanız tavsiye edilir. Mücevher Dünyası’nda çocuklarınız için rahatlıkla kullanabileceğiniz birbirinden farklı altın küpe modelleri vardır. Seçenekleri inceleyerek bütçeniz ve arayışlarınız için ideal olan ürünü bulabilirsiniz. Nazar Boncuklu Altın Kolye Modelleri ve Fiyatları başlıklı içeriğimizi de incelemek isteyebilirsiniz.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 3 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 3 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir