Küçük Altın Bileklik Modelleri ve Fiyatları

Küçük Altın Bileklik Modelleri ve Fiyatları

Küçük altın bileklik modelleri, hem yatırım yapmak hem de kullanmak için son derece uygundur. Modelleri, küçük altının kenar kısımlarına ip takılarak ya da zincir koyularak dizayn edilmektedir. Küçük altınlı bileklik modellerinde çerçeve olarak genellikle 8 ayar, 14 ayar ve 22 ayar altın tercih edilmektedir. Küçük altınlı bileklik çeşitlerinin sade ve taşsız modelleriyle beraber, etrafında taş olan modeller de göz doldurur. Ürünler hem ayar hem de çeyrek sayısına göre değişik sınıflara ayrılmaktadır. Peki küçük altın bileklik modellerinin detayları nelerdir? Fiyat aralıkları ne şekildedir?

Küçük Altın Bileklik Modelleri

Küçük altın bileklik modellerinin sayıca fazla olması çoğu zaman daha rahat seçim yapma imkanını beraberinde getirmektedir. Siyah başta olmak üzere farklı renkli ip alternatifleri ile kişilerin beğenisine sunulan modeller spor stilleriyle beğeni kazanır. Seçenekler arasında spor tarzdaki modellerin yanı sıra klasik alternatiflere de yer verilmektedir.

Klasik modeller genel olarak zincirli tasarımlara sahiptirler. Ürünler sadece kendi kullanımlarınız için değil sevdiğiniz kişilere hediye etmeniz için de son derece iyi bir seçim olacaktır. Mücevher Dünyası, sizlere birbirinden farklı seçenekleri bir arada sunmaktadır. Bu sayede hem zevkinize hem de stilinize uygun olan seçenekleri daha rahat bir şekilde bulabilirsiniz. Nazar Boncuklu Altın Bileklik Modelleri ve Fiyatları başlıklı içeriğimizi de incelemenizi tavsiye ederiz.

Küçük Altın Bileklik Modelleri
Küçük Altın Bileklik Modelleri

Küçük Altın Bilekliklerin Özellikleri Nelerdir?  

Ürünlerin özellikleri pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. Modeller ayar ve gram oranlarına göre sınıflara ayrılır. Seçenekler arasında 8 ayar küçük altın bileklikler, genel olarak kullanım amacıyla tercih edilir. 14 ayar ve 22 ayar modeller ise yatırım yapmak için en uygun seçenekler arasında yer alır.

İpli şekilde dizayn edilmiş olan modeller spor stil seven kişiler için kusursuz bir seçim olabilir. Eğer daha klasik bir ürün satın almayı düşünürseniz kenar kısımları zincir şeklinde tasarlanmış modellere de yönelebilirsiniz. Mücevher Dünyası‘nda zevkinize hitap eden ürünleri bulma ihtimaliniz son derece yüksektir. Ürünleri satın almadan önce detaylıca inceleyebilirsiniz.

Küçük Altın Bileklik Fiyatları

Geçmiş dönemlerden bu yana süre gelen zaman zarfı içerisinde altından yapılmış olan her şey her zaman yoğun ilgi görmüştür. Aynı durum altın bileklik modelleri için de geçerlidir. Kişiler ürünlerin özellikleri ile beraber fiyat aralıklarını da büyük ölçüde merak ederler. Küçük altın bileklik fiyatları ürünlerin ağırlığına, içeriğinde yer verilmiş olan altın ayarına ve tarzına göre şekil alır.

Küçük Altın Bileklik Fiyatları
Küçük Altın Bileklik Fiyatları

Aynı zamanda dünya genelinde ons fiyatının üzerinde meydana gelen artış ve düşüşlerin de fiyatlar üzerinde etkili olduğu bilinmektedir. Bu nedenle alım yapacağınız zaman birkaç gün fiyat takibi yapmanızda fayda vardır. Ayrıca ürünleri hem fiyat aralıkları hem de diğer özellikleriyle beraber Mücevher Dünyası‘ndan inceleyebilirsiniz.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 3 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 3 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir