Nazar Boncuklu Altın Bileklik Modelleri ve Fiyatları

Nazar Boncuklu Altın Bileklik Modelleri ve Fiyatları

Nazar boncuklu altın bileklik modelleri hem geçmiş dönemlerde hem de günümüzde popülerliğini korumayı başarmaktadır. Nazar boncuklu bileklik modelleri, zincir tasarımında ya da kelepçeli şekilde olabilir. Ürünlerin tam anlamıyla ergonomik bir yapıda olması, günlük hayatta rahat kullanım imkanı sunar. Ürünler gerek günlük hayatta gerek iş yaşamında gerekse de özel davetlerde rahatlıkla kullanılabilir.

Nazar boncuklu bileklik çeşitleri genel olarak 14 ayar ve 22 ayar şeklinde dizayn edilmektedir. Modelleri kullanım amacıyla satın alabileceğiniz gibi ileriye dönük yatırım yapma amacıyla da satın alabilirsiniz. Mücevher Dünyası‘nda hem kullanımlık hem de yatırımlık altın bileklik modelleri vardır. Seçenekleri inceleyip seçim yapabilirsiniz. Peki nazar boncuklu altın bileklik modellerinin özellikleri nelerdir? Fiyat aralıkları ne şekildedir?

Nazar Boncuklu Altın Bileklik Modelleri

Nazar boncuğu, özellikle Türk kültüründe son derece önemli bir yere sahiptir. Geçmiş zamanlardan günümüze kadar uzanan zaman dilimi içerisinde nazar boncuğunun hemen hemen her takı çeşidinde kullanıldığını görebilirsiniz. Zincirli şekilde dizayn edilmiş olan nazar boncuklu bileklik çeşitleri, kişilerin bilek kalınlıklarına göre ayarlanabilir bir yapıya sahiptir.

Kelepçeli altın bileklik modelleri ise daha klasik bir stilde üretilir. Bazı modellerde sıralı halde ufak nazar boncuklarına yer verilirken, bazı modellerde bir tane ve büyük ebatlı nazar boncuğu kullanılır. Ürün yelpazesi son derece geniştir. Bu sayede aradığınız tarzda bir ürünü kolayca bulmanız mümkün olur. Küçük Altın Bileklik Modelleri ve Fiyatları başlıklı içeriğimizi de incelemek isteyebilirsiniz.

Nazar Boncuklu Altın Bileklik Modelleri
Nazar Boncuklu Altın Bileklik Modelleri

Nazar Boncuklu Altın Bilekliklerin Seçimini Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Altın takı çeşitleri, insanların hayatlarında oldukça önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle seçim aşaması büyük önem arz eder. Aynı durum altın bileklik seçiminde de geçerlidir. Nazar boncuklu altın bileklik çeşitleri arasında seçim yaparken bazı ufak noktaları göz önünde bulundurmanızda fayda vardır. Seçim aşamasında dikkate alınması gereken ilk detay bilek ölçüsüdür. Bileğinizin ölçüsünü doğru bildiğiniz takdirde daha doğru seçimler yapabilirsiniz.

Nazar boncuklu bileklik çeşitleri mavi renk tonuyla ön plana çıkar. Bu nedenle seçim yaparken mevcut kıyafetlerinizi de göz önüne alabilirsiniz. Mücevher Dünyası’ndan ürünler hakkında merak ettiğiniz bütün detaylara ulaşım sağlayabilirsiniz.

Nazar Boncuklu Altın Bileklikler Nasıl Kombin Yapılır?

Takılar, kıyafetlerin tamamlayıcı parçaları olarak bilinir. Nazar boncuklu modeller renkli bir tasarıma sahip oldukları için sade kıyafetlerle de rahat bir şekilde kombin yapılabilir. Spor stilde dizayn edilen modelleri, kot ve tişört kombinleri ile kullanabilirsiniz. İş hayatında ise gömlek etek ya da gömlek pantolon modelleriyle kullanabileceğiniz sade tasarımlar tercih edebilirsiniz.

Özel günlerde giyilecek abiye modelleri, nazar boncuklu bileklikler ile daha şık bir hale gelir. Kolsuz abiye modellerinde kelepçeli tasarımlarda olan seçeneklere yönelebilirsiniz. Aynı tarzda kolye, küpe ve yüzük seçimi yaparak şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Nazar Boncuklu Altın Bileklikler Nasıl Kombin Yapılır?
Nazar Boncuklu Altın Bileklikler Nasıl Kombin Yapılır?

Nazar Boncuklu Altın Bileklik Fiyatları

Nazar boncuklu altın bileklik fiyatları da en az ürünlerin özellikleri kadar merak uyandırır. Piyasada farklı bütçelerle hitap eden değişik modeller vardır. Ürünlerin satışa sunulduğu rakamlar zaman zaman değişiklik gösterir. Eğer kullanım amacıyla bir model satın almak istiyorsanız görünüm ve kullanım alanını göz önünde bulundurabilirsiniz.

İleri vadede yatırım yapmak amacıyla bir altın takı satın almak isteyen kişilerin ise sade modellere yönelmeleri tavsiye edilir. İşçilik unsuru, ürünleri bozdururken bazen değer kaybedilmesine neden olabilir. Bu sebeple hangi amaçla ürün almak istediğinize karar vermeniz gerekir. Mücevher Dünyası‘nı ziyaret ederek hem uygun fiyatlı hem de zevkinize hitap edecek olan ürünler kısa süre içerisinde bulabilirsiniz.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 3 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 3 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir