22 Ayar Bebek Künye Modelleri ve Fiyatları

Bebek Künye Modelleri

22 ayar bebek künye modelleri, isim yazılabilen yapılarıyla ön plana çıkar. Ürünlerin orta kısmında yer verilen plaka detayına bebeğinizin ismini, isminin ya da isim soyisim baş harflerini yazdırabilirsiniz. Lazer ya da kabartma yöntemi kullanılarak isim yazılabilen bu ürünler, özellikle bebeklere alınabilecek en anlamlı hediye seçeneklerinin başında yer alır. Ürünler sadece kız bebekleri  için değil erkek bebekleri için de kullanıma uygundur. Şık ve zarif tasarımlara sahip olan bu modeller, bebeklerin hassas cilt yapıları için de son derece uygundur. Ürünler uzun süreli kullanımlarda dahi bebeklerin cildinde olumsuz bir etkiye yol açmaz. Modelleri bazen ileriye dönük yatırım yapmak bazen sevdiğiniz kişilere hediye etmek bazen de bebeğinizin kullanması için satın alabilirsiniz. Model tasarımlarında bebeklerin renkli dünyalarına hitap edecek detaylara yer verilir. Altın sarısının göz alıcı renk tonu, ürünlerin öne çıkan detaylarının başında gelir. Modelleri görselleri dahil olmak üzere merak ettiğiniz bütün detaylarla beraber inceleme şansınız vardır. Yaptığınız incelemeler neticesinde bebeğiniz için bir seçimde bulunabilirsiniz. 

Naif Yapılara Sahip Olan 22 Ayar Bebek Künye Modelleri 

22 Ayar Bebek Künye Modelleri ve Çeşlitleri
Naif Yapılara Sahip Olan 22 Ayar Bebek Künye Modelleri – Resme Tıklayınız

22 ayar bebek künye modellerini detaylı bir şekilde incelediğiniz zaman karşınıza pek çok seçenek çıkar. Model skalasının geniş olması, anne ve babaların bebekleri için en doğru seçimi yapmalarına imkan tanır. Ürünlerin zincir kısımlarının tasarımları ve kalınlıkları modellere göre farklılık gösterir. Genel olarak tek sıra halinde dizayn edilmiş olan zincir kısımlarında halka, kanca, taş ve sıralı gibi değişik tasarımlara yer verilir. Çilek, çiçek, kalp ya da sonsuzluk gibi değişik figürlerin bulunduğu modeller bebeklerin de beğenisini kazanır. Bazı seçenekler ise daha düz ve sade bir tasarıma sahiptir.

İsim yazılan plakalar ise düz ya da kavisli olarak dizayn edilir. Genel olarak bütün tabakalar dikdörtgen şeklindedir. Ürünlere ilave edilen kalp ya da çiçek gibi detaylar, çoğu zaman renkli taşlarla süslenir. Bu sayede modeller daha hareketli bir görünüme kavuşmuş olur. Ürünlerin ergonomik yapıları, bebeklerin gün içerisinde rahat rahat hareket etmesine imkan tanır. Seçenekleri bütün ince detaylarla birlikte inceledikten sonra bebeğinizin zevkine göre bir seçim yapabilirsiniz. 

Çizgi Karakterli 22 Ayar Altın Bebek Künye Çeşitleri 

Üzerine İsim Yazılabilen Altın Bebek Künye Modelleri 
Çizgi Karakterli 22 Ayar Altın Bebek Künye Çeşitleri

Klasik figür detaylarının yanı sıra bazı çizgi karakterlerin yer aldığı 22 ayar bebek künye modelleri hem bebeklerin hem de yetişkinlerin beğenisini kazanır. Çocuklar için çizgi karakterler önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle bu hayal kahramanlarının yer aldığı künye modelleri arasında seçim yapmanız bebeğinizi mutlu eder. Pepee ve Şila karakterlerinin bulunduğu künye modelleri, erkek bebeklerin dahi dikkatini çeker. Ayrıca Pepee ile Bebee modeli de beğeni kazanan seçenekler arasında yer alır. Bunların haricinde sevimli kuş Tweety figürü de son dönemlerin beğeni kazanan ve rağbet gören çeşitleri arasındadır. Birbirinden farklı modelin yer aldığı yelpazede aradığınız ürünü oldukça kısa bir zaman dilimi içerisinde kolayca bulmanız mümkündür. 

22 Ayar Bebek Künye Modellerinin Özellikleri 

22 Ayar Bebek Künye Modellerinin Özellikleri 
22 Ayar Bebek Künye Modellerinin Özellikleri – Resme Tıklayınız

Ürünlerin görünüm detaylarının yanı sıra sahip oldukları özellikler de kişilerde merak uyandırır. 22 ayar bebek künye modellerinin içerisinde %91,6 oranında saf altına yer verilir. Bu detay, ürünlerin piyasada son derece değerli olmasında rol oynar. Modellerin 22 ayar olup olmadığını kulp kısımlarına bakarak kolayca anlamanız mümkündür. 22 ayar olan ürünlerin hepsinde 916 sayısını görmeniz gerekir. Bu sayı ürünlerin milyem değerini ifade eder. Modellerin zincir kısımları isteğe göre ayarlanabilir şekilde dizayn edilmiştir. Bu sayede bebeğinizin fiziki gelişimlerine göre kalınlaşan bileklerinde dahi rahat rahat kullanma imkanınız oluşur. Modeller yeni doğan yaş grubu itibariyle ortalama 4 5 yaş grubuna kadar kullanılabilir. Ürünlerin kullanım yaşı çocukların gösterdiği gelişimlere göre şekil alır. Ürünlerin kulp kısımlarında kilitli kapatma sistemi mevcuttur. Bu sayede bebeğiniz ürünü kendi başına açmaz. Böylece düşüp kaybolma gibi olumsuz durumlar söz konusu olmaz. Seçeneklerin özelliklerini iyi bildiğiniz zaman seçimlerinizi daha doğru yönde yapmanız mümkün olur. Ürünlerin bütün özellikleri sayfamızda yer alır. 

Bebek Künye Modelleri Arasında Seçim Yapmanın İncelikleri 

Bebek Künye Modelleri Arasında Seçim Yapmanın İncelikleri 
Bebek Künye Modelleri Arasında Seçim Yapmanın İncelikleri – Resme Tıklayınız

22 ayar bebek künye modelleri arasında seçim yaparken tıpkı diğer altın takı modellerinde olduğu gibi bazı detaylara dikkat etmeniz gerekir. Karar vermeniz gereken ilk nokta ürünü hangi amaçla satın almak istediğinizdir. Eğer sadece ileriye dönük yatırım yapma amacıyla bir bebek künyesi satın almak istiyorsanız, en sade ve yalın olan modellerden birini tercih etmeniz önerilir. Çünkü taş ve işçilik unsuru, ürünleri bozduracağınız zaman takılacağınız noktalar arasında yer alır. Bozdurma işlemi yaparken modellerin işçilik değer düşülür. Bu detay sizin zarar etme ihtimalinizi gözler önüne serer. Bu nedenle yatırım için alacağınız ürünlerin sade ve ağır olmasında fayda vardır. Eğer kullanım ya da hediye etmek amacıyla alacaksanız, sadece görünüm detaylarına önem vermeniz yeterli olur. Modellerin ağırlığı, taş detayları ve figürleri seçim sürecinde ebeveynlerin dikkat ettikleri noktalar arasındadır. Belirtilen detayları göz önünde bulundurduğunuz takdirde bebeğiniz ve kendi kriterleriniz için doğru bir seçimde bulunabilirsiniz. 

Bebek Künye Modellerinin Bakımı Nasıl Yapılır? 

Bebek Künye Modellerinin Bakımı Nasıl Yapılır? 
Bebek Künye Modellerinin Bakımı Nasıl Yapılır? – Resme Tıklayınız

Her ne kadar altından da yapılmış olsalar, modeller zaman içerisinde ilk günkü parlak görüntüsünü kaybedebilir. Bu durumda ürünleri kullanmak içinizde gelmeyebilir. Ancak evde kendi başınıza basit bir şekilde uygulayarak ürünleri kolayca parlatıp eski görünümüne kavuşturmanız mümkündür. Bunun için tercih edilen birkaç yöntem vardır. Üstelik malzemeler her evde bulunabilecek şeylerdir. Bir kaba biraz ılık su koymanız gerekir. Ardından bir miktar sıvı bulaşık deterjanı ya da rendelenmiş beyaz sabun işinizi görür. Bu malzemeleri suya koyup karıştırıp, 22 ayar bebek künye modelini suyun içerisine koymanız gerekir. Ardından ortalama yarım saat ya da 45 dakika kadar beklemeniz yeterli olur. Sonrasında ise şeffaf bir sünger ya da kullanılmamış diş fırçası yardımıyla hafifçe ovalayıp ürünü eski parlak görünümüne kavuşturmanız mümkün olur. Evde altın parlatma yöntemleriyle ilgili siz de ufak çaplı bir araştırma yapabilirsiniz. 

14 Ayar Bebek Künye Çeşitleri
22 Ayar Bebek Künye Modelleri ve Fiyat Aralıkları – Resme Tıklayınız

Söz konusu eğer altın bir ürün satın almaksa, fiyat aralıkları büyük önem arz eder. 22 ayar bebek künye fiyatları üzerinde sık sık güncellemeler meydana gelir. Bunun sebebi piyasa kur durumunda meydana gelen artış ya da düşüşler olur. Altın piyasasında ortaya çıkan bütün değişimler ürünlerin fiyat skalası üzerinde de doğrudan etkili olur. Modellerin fiyat aralıklarıyla ilgili ufak çaplı bir araştırma yaptığınız zaman, rakamların ürün özellikleriyle doğrudan ilişkili olduğunu görebilirsiniz. Ağır olan modellerin satışa sunulduğu fiyat aralıkları da daha pahalıdır. Ayrıca taş gibi ürünlere ilave edilen her bir ekstra detay, satış rakamlarına doğrudan etki eder. İşçilik değerinin fazla olduğu ve fazla el emeği isteyen ürünlerin rakamları da diğer modellere göre daha pahalıdır. Seçimlerinizi yaparken bu detayları da göz önünde bulundurmanız tavsiye edilir. Mücevher Dünyası’nda yer alan bütün 22 ayar altın bebek künye modellerini hem fiyat aralıkları hem de diğer özellikleriyle beraber inceleyebilirsiniz. Yaptığınız incelemeler sonrasında bebeğiniz ve bütçeniz için doğru ürünü bulabilirsiniz. 

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir