Çocuk Bileklik Modelleri ve Fiyatları

Çocuk Bileklik Modelleri

Günümüzde hem yatırım amaçlı hem de aksesuar amaçlı olarak her zaman altın takılar yoğun rağbet görür. Bu durum sadece yetişkinlerde değil çocuklarda da geçerli bir durum. Ebeveynler, ilerleyen dönemlerde karlı bir yatırım yapmak adına çoğu zaman 14 & 22 ayar çocuk bileklik modellerine yoğunlaşırlar. İşçilik bakımından da çok fazla uğraş gerektirmeyen bu modeller, yıllar sonrası için dahi iyi bir yatırım olabilir. Bu içeriğimizde sizlere 14 & 22 ayar çocuk bileklik fiyatları ve modelleriyle ilgili pek çok bilgi sunacağız. İşte sizler için hazırladığımız çocuk bileklik modelleri ve fiyatları…

22 Ayar Çocuk Bileklik Modelleri ve Fiyatları

Çocuk Künye - Bileklik
Çocuk Künye – Bileklik – Ürünleri Görmek için Resimlere Tıklayın

Altın bileklikler, özellikle çocuk gruplarında en rahat kullanılan takılar arasında yer alır. Hafif yapıları sayesinde bebeklerin dahi günlük hayatlarında konforlu kullanım imkanı bulunur. Geleneksel adetlerini arasında yer alan doğum hediyeleri için de 22 ayar çocuk bileklik modelleri, oldukça ideal bir seçimdir. Bileklik modellerini incelediğiniz zaman karşınıza birbirinden farklı özelliklere sahip olan çok sayıda seçenek çıkar. 22 ayar çocuk bileklik fiyatları da modellerin görselliği kadar kullanıcıların yüzünü güldürmeyi başarır. Klasik figürlerin yanı sıra dilediğiniz zaman kişiye özel bir hale getirebileceğiniz tasarımlar altın yapısı sayesinde uzun süreli kullanım ömrüne sahiptir.

Yetişkinler için dizayn edilen modellere oranla daha hareketli bir yapıya sahip olan 22 ayar çocuk bileklik çeşitleri arasında hem erkek hem de kızlar için farklı alternatifler mevcuttur. Erkek çocuklar için tasarlanmış olan modellerde futbol topu ya da nazar boncuğu gibi onların ilgisini çekebilecek değişik figürlere yer verilir. Kız çocuklar için dizayn edilmiş olan modellerde ise melek, kelebek kanadı ya da sonsuzluk gibi her dönem popülerliğini koruyan figürler vardır. Ayarlanabilir zincir tasarımları sayesinde bebek çağında kullanmaya başlanan ürünleri ortalama 4 ya da 5 yaşlarına kadar kullanma şansınız bulunur. Hatta çocuğunuzun bilek kısmı ince ise bu süre daha uzun da olabilir.

İsim Yazdırılan 14 Ayar Çocuk Bileklik Modelleri

Çocuk Künye
Çocuk Künye – Ürüne Gitmek için Resme Tıklayın

 

Uzun yıllardır büyük ilgi gören ve model skalasına her geçen gün yenileri ilave edilen 14 & 22 ayar çocuk bileklik seçenekleri arasında isim yazdırılan çeşitler oldukça popülerdir. Çocuğunuzun ismini bir tabelaya yazarak, ürünün kişiye özel bir hale gelmesi sağlanır. Tabakaya çocuğunuzun isminin sığmaması durumunda kısaltma yaptırabilirsiniz. Modeller her ne kadar çok işçilik gerektirmese de ilave edilen figür detaylarında ekstra uğraş verilir. Bu nedenle sadece yatırım amacıyla almanız doğru olmaz. Ancak altının değer oranının günden güne artış göstermesi özellikle uzun vadede kara geçmeniz noktasında büyük ölçüde rol sahibi olur.

14 ayar çocuk bileklik modellerinde beyaz altın gibi farklı alternatifler de mevcuttur. Ancak hem görünüm hem de fiyat bakımından her zaman sarı altın modeller daha avantajlıdır. Alım sürecinde sarı altına daha fazla para ödemeniz gerekse bile ilerleyen dönemlerde bunu karıyla geri almanız mümkün olur.

22 Ayar Çocuk Bileklik Modelleri

çocuk bileklik modelleri
22 Ayar Çocuk Bileklik Modelleri- Resme Tıklayınız

22 ayar çocuk bileklik modelleri, son derece zengin bir skalaya sahiptir. Bu sayede zevklerinize yönelik bir seçim yapmanız daha kolay olur. Bileklikleri zincir kısımları birtakım farklılıklar görünse de ortalama uzunlukları birbirine yakındır. Bazı modeller daha düz zincir tiplerine sahipken, bazı modeller kalp gibi özel figürlü zincir tasarımına sahiptir. Kulp kısımlarının ergonomik yapıları çocuklarınızın ürünleri daha rahat kullanmasına imkan tanır. Zincir kısımlarının kalınlıklarında da farklılıklar görülebilir. Ürünlere ilave edilen bütün görsel detaylar 22 ayar çocuk bileklik fiyatları üzerinde de doğrudan etkili olur.

14 Ayar Çocuk Bileklik Modelleri

14 çocuk bileklik
14 çocuk bileklik – Resme Tıklayınız

Günümüzde 22 ayar kadar ilgi görmese de hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesi olan 14 ayar çocuk bileklik modelleri, özellikle hediye etmek amacıyla sık sık tercih edilir. 14 ayar olan model seçeneklerinde de yelpaze son derece geniştir. Renkli figürlerin hakim olduğu modeller, çocukların rengarenk ve heyecan dolu dünyasına iniş yapmak için ideal bir seçim olabilir. Son dönemlerde pati gibi hayvansı detayların ön plana çıktığı seçenekler çocuklar kadar yetişkinlerin de dikkatini çekmeyi başarır.

22 Ayar Çocuk Bileklik Kullanırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

22 Ayar Çocuk Bileklik Kullanırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar
22 Ayar Çocuk Bileklik Kullanırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar- Resme Tıklayınız

22 ayar çocuk bileklik modelleri ve diğer tüm altın takıların kullanımında bazı noktalara dikkat etmeniz önerilir. Bu noktalar uzun süre ilk günkü haliyle ürünlerin kullanılabilmesi açısından büyük önem arz eder. Söz konusu çocuklar için üretilen ürünler olduğu zaman bu durum ekstra önem taşır. Çamaşır suyu, kozmetik ürünleri ve deterjan gibi kimyasal maddelerden uzak tutulması gerekir. Zaten çocukların genel olarak bu maddelerden uzak durması onların sağlığı açısından da mühim bir konudur. Ayrıca gece yatarken 22 ayar çocuk bileklik modellerinin çıkarılması, çocukların uyku sırasında kendilerini daha rahat hissetmelerine bakımından dikkat edilmesi önerilen püf noktalardan biridir. Bu detayların tamamı 14 ayar çocuk bileklik modelleri için de geçerlidir.

Zaman içerisinde bileklik modelinizin renginde solma gibi durumların olması sonucunda dilerseniz evde bazı yöntemlerle parlatma yapma şansınız vardır. Bir miktar bulaşık deterjanı ve ılık su yardımıyla yıkamanız mümkündür. Ancak yıkama sırasında son derece hafif hareketler yapmanız gerekir. Eğer bileklikte oyuk gibi yerler varsa diş fırçasıyla daha rahat temizleyebilirsiniz. Daha detaylı parlatma ve temizleme işlemleri için kuyumculara başvurabilirsiniz.

22 Ayar Çocuk Bileklik Modellerinin Bazı Özellikleri

22 Ayar Çocuk Bileklik Modellerinin Bazı Özellikleri
22 Ayar Çocuk Bileklik Modellerinin Bazı Özellikleri- Resme Tıklayınız

Satın almayı düşündüğünüz 22 ayar çocuk bileklik modeli hakkında kafanızda soru işaretleri kalmaması adına birkaç ufak tüyo önerimiz var. Bileklik modellerinin kulp kısmına dikkatli bir şekilde baktığınız zaman ufak boyutta 916 yazdığını görebilirsiniz. Bu sayı elinizdeki bilekliğin 22 ayar olduğunu gösterir. Her ayar için belirlenmiş olan rakam farklıdır. Bu rakamları bildiğiniz zaman altınlarınızın kaç ayar olduğunu kolayca anlayabilirsiniz.  Mesela 14 ayar çocuk bileklik modellerinin kulp kısmında da 585 yazar. Bu sayı da elinizdeki altının 14 ayar olduğunun ispatı niteliğindedir. Bu sayılar ürünlerin içinde yer alan altın milyem oranına göre şekil alır. Eğer ki satın aldığınız üründe bu ibare yer almıyorsa, bir kuyumcuya danışabilirsiniz. Ayrıca bütün ürünlere TSE belgesine sahip olan üretici firmalar tarafından üretildiğini gösteren ibare de bulunur. Yani elinizdeki ürüne güvenmek için bu noktaları bilmeniz çoğu zaman yeterlidir.

14 ayar çocuk bileklik modelleri ve diğer seçenekler bebek ciltlerinde alerji gibi olumsuz sorunlara yol açmaz. Özellikle daha bebek dönemlerde altın kullanmaya başlayan çocuklar, bu dokuya daha rahat alışırlar. Yetişkin kişiler satın aldıkları bileklikleri genelde sağ kollarına takarlar. Sol kolda çoğu zaman saat takılı olduğundan dolayıdır. Ancak söz konusu bebek ve çocuklar olduğu zaman hangi kola takmış olduğunun pek bir önemi yoktur.

22 Ayar Çocuk Bileklik Fiyatları

22 Ayar Çocuk Bileklik Fiyatları
22 Ayar Çocuk Bileklik Fiyatları- Resme Tıklayınız

22 ayar çocuk bileklik fiyatları, en az modellerin diğer detayları kadar merak uyandıran bir konudur. Mücevher Dünyası, fiyat konusunda her zaman kişilerin yüzünü güldürmeyi başarır. Zengin model skalasını uygun fiyat aralıklarıyla kullanıcılarla buluşturur. Ancak söz konusu altın ürünler olduğu zaman, fiyat aralıklarında sık sık değişimler görünür. 22 ayar çocuk bileklik modellerinin fiyatları, kur oranına göre şekil alır. Bizler de değişen kur oranına bağlı olarak fiyatlarımız üzerinde sık sık güncelleme yapmaktayız. Ayrıca işçilik, zincir boyu, figür detayı ve ağırlık gibi durumlar fiyat skalasının belirlenmesinde en fazla role sahip olan unsurlardır. Aynı durumlar satım konusunda da rol sahibidir.

22 ayar çocuk bileklik modellerini bir süre sonra satmak istediğiniz zaman bazı alım satım farklılıklarıyla karşı karşıya gelebilirsiniz. Üretim aşamasında verilen emek, kullanılan makineler, kar payı ve nakliye gibi unsurlar hem alım hem de satım aşamasında rol sahibidir. Bulunduğunuz yöreye göre de fiyat farklılıkları görülebilir. Size her zaman en iyi rakamı veren Mücevher Dünyası‘dan alışverişlerinizi yaptığınız zaman memnuniyetiniz yıllar boyu devam eder. 14 ayar çocuk bileklik fiyatları ve modelleri için listemizi detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. 14 ayar çocuk bileklik modelleri, 22 ayar seçeneklere oranla daha uygun fiyat aralıklarını sahiptir. İncelemeleriniz sırasında bu detayı da göz önünde bulundurabilirsiniz.  İddialı ve kullanışlı ürün seçenekleri arasında çocuğunuz için doğru bir seçim yapabilirsiniz.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir