14 Ayar Bebek Bilezik Modelleri ve Fiyatları

14 Ayar Bebek Bilezik Modelleri ve Fiyatları

Altın takılar sadece yetişkinler için değil bebekler için de her zaman ilgi odağı halinde olmayı başarır. 14 ayar bebek bilezik modelleri, anne ve babaların kız bebeklerine kullanmaları için satın alabilecekleri en ideal ziynet eşyalarının başında yer alır. Farklı özelliklere ve görünümlere sahip olan bebek bilezik çeşitleri, şık duruşlarıyla ön plana çıkar. Bazen kullanım amacıyla bazen de yatırım yapma amacıyla satın alınan bebek bilezikleri, zarif yapıları sayesinde bebeklerin dikkatini çekmeyi başarır. Hatta bu ürünler çoğu zaman sevdiğiniz kişilerin çocuklarına hediye etmek için en ideal seçenekler arasında yer alır. Bebeklik döneminde başlayıp çocuk yaşlarına kadar kullanılabilen bilezikler, yeni dönem trendlerini tam anlamıyla yansıtır. Üstelik üretim ve tasarım sürecinde yeni nesil teknolojilerden faydalanılmış olması, ürünlerin son derece kaliteli bir hale gelmesinde rol oynar. Model skalasının geniş olması bebeğiniz için en doğru seçimi yapmanıza imkan tanır. Bütün seçenekleri en ince detaylarıyla birlikte inceleyerek aradığınız ürünü oldukça kısa bir zaman dilimi içerisinde kolayca bulmanız mümkündür. 

Zarif Tasarımlarıyla Beğeni Toplayan 14 Ayar Bebek Bilezik Modelleri 

14 ayar bebek bilezik çeşitleri, bebeklerin naif bileklerine uygun olacak şekilde dizayn edilir. Klasik bilezik seçeneklerinin yanı sıra kelepçe şeklinde dizayn edilmiş olan bilezik çeşitleri de mevcuttur. Kelepçe tasarımına sahip olan modeller kullanım açısından daha pratik bir yapıda dizayn edilir. Kelepçe şeklinde tasarlanmış olan modellerin, kulp kısımları isteğe göre ayarlanabilir yapıdadır. Bu sayede bebeğinizin bileği ince ya da kalın olsa dahi rahatlıkla kullanma imkanınız oluşur. Seçenekleri incelediğiniz zaman karşınıza çok sayıda alternatif çıkar.

Nazar boncuğu ve yonca gibi değişik figürlerin yer verildiği modeller ebeveynlerin yoğun rağbet gösterdiği seçenekler arasında yer alır. Ergonomik şekilde dizayn edilmiş olan bebek bilezik modelleri, bebeklerin günlük hayatlarında rahatça kullanabilecekleri ürünlerden biridir. Ölçü bakımından da ideal boyutlarda olması kalın ya da ince bilek tipine sahip olan bebeklere kolayca takma imkanı doğurur. Modellerin bebeklerin dikkatini çekecek şekilde tasarlanmış olması onların da ürünleri severek kullanmasına imkan tanır. Bebekler için dizayn edilmiş bütün altın bilezik modellerini inceleyip seçimlerinizi yapabilirsiniz. 

İsim Yazdırma İmkanı Bulunan 14 Ayar Bebek Bilezik Çeşitleri 

Klasik görünüm sahip olan 14 ayar bebek bilezik modellerinin yanı sıra değişik detaylara hareketlilik kazandırılan ürünler anne ve babaların da beğenisini kazanır. Uzun yıllardan beridir popüler olan ve son dönemlerde daha fazla rağbet gören isim yazılan bilezik modelleri günümüzün favori seçeneklerinden biri haline gelmeyi başarır. Bileziğin tam orta kısmında yer alan boş plaka, isim yazmak amacıyla dizayn edilir. Özellikle yeni doğan bebeklerde bu modellerde sık sık denk gelmeniz mümkündür. Ayrıca hediye etme amacıyla isim yazma imkanının yer verildiği seçenekler en ideal çeşitler arasında yer alır. Bileziklerde isim yazarken lazer yöntemi gibi farklı teknikler tercih edilir. Lazer yönteminin uygulandığı modellerde düz şekilde isim yazılır. Bazı modellerde ise kabartma harfler bulunur. Bu sayede zevkinize yönelik bir seçimde bulunma şansınız ortaya çıkar. Ürünler tek sıra ya da çift sıra gibi farklı görünümlerde dizayn edilir. Ayrıca modellerin kalınlıklarında da değişiklikler görülür. Seçenekleri bütün detaylarla beraber inceleyerek bebeğiniz için uygun bilezik modelini kısa zamanda bulabilirsiniz. 

14 Ayar Bebek Bilezik Modelleri ve Sahip Oldukları Özellikler 

Çocukların altın ürünler hakkında bilgisi olmadığı herkes tarafından bilinen bir olgudur. Bu nedenle anne ve babaların tıpkı kendi seçimlerinde olduğu gibi bebekleri için de altın takı seçimi yaparken ürünlerin özellikleri hakkında bilgi sahibi olmanız gerekir. 14 ayar bebek bilezik modellerinin içeriğinde %58,5 oranında saf altına yer verilir. Ortalama olarak ürünlerin yarısından fazlasının saf altın olması her dönem değer görmesinde ve bu değerin günden güne artış göstermesinde rol sahibi olur. Bileziklerin kaç ayar olduğu konusunda bilgi edinmeniz son derece kolaydır. Bilezik modellerinin kulp bölümlerinde ya da iç kısımlarında kaç ayar olduğunu gözler önüne seren bir sayı yer alır. 14 ayar olan altın bebek bilezik modellerinde bu sayı 585 şeklindedir. Eğer elinizde bulunan bileziğin bir köşesinde bu sayı yer almıyorsa, elinizdeki ürün 14 ayar değildi demektir. 585 sayısı aslında modelin milyem değerini ifade eder. Ayar oranı değişim gösterdikçe sayılarda da değişimler meydana gelir. Bu değişim ürünlerde bulunan saf altın oranıyla ilgilidir. 

Altın Bebek Bileziği Modelleri Arasında Seçim Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar 

Hangi yaş grubu olursa olsun söz konusu altın takı seçimi olduğu zaman bazı noktalara önem vermeniz gerekir. Hele ki altın takı alınacak kişi bebek ise, ekstra hassas davranmakta fayda vardır. 14 ayar bebek bilezik modelleri arasında seçim yaparken, bebeğinizin zevkine yönelik ürünlere göz atmanız tavsiye edilir. Sadece ileriye dönük yatırım yapma amacıyla bebek bileziği satın almanız doğru olmaz. Asıl amacınızın bebeğiniz için bir takı almak olmalı. Bebek bilezik modellerinin kaç gram olduğu ürünlere göre değişiklik gösterir. Ağır olan modeller fiyat bakımından daha pahalıya satılır. Ancak bozdururken de daha pahalıya bozdurma şansınız olur. Tabii bu durum işçilik oranına göre farklılık gösterebilir. Bu nedenle eğer yatırım odaklı olarak bir bebek bileziği satın almak istiyorsanız işçilik açısından az emek isteyen modellere tercih etmeniz daha doğur olur. Nazar boncuğu gibi bebeğinizin dikkatini çekecek ve onun hayal dünyasına uzanacak ürünleri tercih ederek, ürünü daha keyifli kullanmasına imkan tanıyabilirsiniz. Seçeneklerin ölçüsüne de seçim yaparken dikkat etmelisiniz. 

14 Ayar Bebek Bilezik Modelleri İlerde Zarar Eder Mi? 

İnsanlar altından yapılmış bir ürün satın alırken her ne kadar kullanmayı düşünseler dahi olası bozdurma durumunda kar edip etmeyeceklerini bilmek isterler. 14 ayar bebek bilezik modelleri, aslında yatırım amacıyla dizayn edilmez. Ancak bu durum 14 ayar altın bebek bileziklerinde kesin olarak zarar edeceğiniz anlamına gelmez. Eğer bazı noktaları göz önünde bulundurarak seçim yaparsanız bozduracağınız zaman kar yapma şansınız olabilir. Modellerde yer verilen taş gibi ekstra detayların tamamı bozdurma işlemi yaparken ürünün değerinden düşülür. Ayrıca ürünlerin fiyatı harcanan el emeği yani işçilik durumu da bozdururken ürün değerinden düşülerek hesaplanır. Bu sebeple işçilik faktörü nedeniyle pahalıya satın aldığınız ürünü aynı faktör bağlı olarak daha düşük fiyata satmak zorunda kalabilirsiniz. Seçim sürecinde ağır ve bir o kadar da sade modelleri tercih ederek ilerleyen dönemlerde daha fazla kar yapma şansını yakalamanız mümkündür. Ayrıca bozdurma işlemi yapmadan önce güncel kur durumunu birkaç gün takip edip fiyatların piyasaya oranla uygun olduğu günlerde bozdurursanız daha doğru olur. 

Bebek Altın Bilezik Modellerinin Bakımı ve Kullanımıyla İlgili Detaylar

Altın ürünleri kullanırken herkesin bilmesi gereken bazı püf noktalar vardır. Bu sayede ürünlerin zarar görmesini ve farklı sebeplere bağlı olarak deforme olmasını engelleyebilirsiniz. 14 ayar bebek bilezik çeşitlerini, bebeğiniz uyurken kolundan çıkarmanız tavsiye edilir. Bebekler uyurken özgür olmak istedikleri için bazen farklı hareketler sergileyebilirler. Bu durumda bilezik yamulabilir ya da farklı şekilde zarar görebilir. Ayrıca kullanılmadığı zamanlarda çekmece ya da kutu gibi kapalı alan içerisinde muhafaza etmeniz önerilir. Altın takıları uzun süre direkt olarak güneş ışınlarına maruz bırakmanız, renklerinde solma olmasına neden olabilir. Parfüm gibi yoğun kimyasal madde içeren şeyleri direkt temas ettirmemenizde fayda vardır. Kimyasal maddelerle temas halinde olan bütün ürünlerin renklerinde deformeler meydana gelir. Bileziklerin kullanımı kadar bakımı da önem arz eder. Her ne kadar kullanım sırasında hassas davransanız dahi zaman içerisinde ilk günkü parlak görünüm kalmayabilir. Bu durumda basit yöntemle ürünü parlatma şansınız vardır. Ilık su, bulaşık deterjanı ya da rendelenmiş beyaz sabun bu konuda işinizi görür. 

14 Ayar Bebek Bilezik Fiyatları 

14 ayar bebek bilezik fiyatları, farklı rakam aralıklarında seyreder. Ürünlerin ağırlığı, işçilik durumu ve diğer faktörlerin tamamı fiyat skalasının şekil almasında etkili olur. Ancak en önemli faktör şüphesiz kur durumudur. Kur durumunda meydana gelen artış ve düşüşler, fiyat aralıklarının sık sık güncellenmesine neden olur. Bu sebeple bilezik almadan önce birkaç gün rakamları takip ederek, uygun aralıklarda olduğu günlerde satın alma işlemini yapmanız tavsiye edilir. Mücevher Dünyası’nda kullanıcılara sunulmuş olan bütün 14 ayar altın bebek bilezik modellerini fiyat aralıklarından görsellerine kadar tüm detaylarla inceleme şansınız vardır. Seçenekleri incelediğiniz zaman zevkinize, bebeğinizin bileğine ve bütçenize uygun olan modeli kısa bir zaman dilimi içerisinde kolayca bulmanız mümkündür. Arzu ettiğiniz ürüne kısa sürede sahip olabilirsiniz. 

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir