14 Ayar Bebek Küpe Modelleri ve Fiyatları

14 Ayar Bebek Küpe Modelleri ve Fiyatları

14 ayar bebek küpe modelleri, kız çocuğu olan anne ve babaların her dönem radarına takılan ürünler arasında yer alır. Bebeklik çağından itibaren başlanıp çocukluk döneminde dahi kullanıma uygun olan bu ürünler şık tasarımları ve ergonomik yapılarıyla beğeni kazanır. Bebeklerin yaş grubuna uygun şekilde dizayn edilmiş olan 14 ayar altın bebek küpe modelleri, dikkat çekici figürleriyle ön plana çıkar. Ürünler hem bebeklerin kullanımı hem de bir nevi yatırım yapmak amacıyla satın alınabilir. Hatta çoğu zaman bebek sahibi olan kişilere hediye etmek amacıyla da tercih edilir. Son derece zarif yapıları ve pratik kullanımları bebeklerin hayatlarının her alanda rahat kullanım imkanını beraberinde getirir. Bebek ve çocuklarda bambaşka bir güzelliğe sahip olan küpe çeşitleri, oldukça geniş bir yelpazeyle kişilerin beğenisine sunulur. Bebeklerin minik kulaklarında şık bir duruş sergileyen bu ürünler, aynı zamanda en anlamlı hediye seçenekleri arasındaki yerini korumayı başarır. Modelleri görselleri dahil olmak üzere bütün ince detaylarıyla birlikte inceleyerek bebeğiniz için seçimde bulunabilirsiniz. 

Sevimli Tasarımlarıyla Dikkat Çeken 14 Ayar Bebek Küpe Modelleri 

Sevimli Tasarımlarıyla Dikkat Çeken 14 Ayar Bebek Küpe Modelleri 
Sevimli Tasarımlarıyla Dikkat Çeken 14 Ayar Bebek Küpe Modelleri – Resme Tıklayınız

14 ayar bebek küpe seçeneklerinin sayıca fazla olması sayesinde, anne ve babalar seçim sürecini rahatça atlatabilirler. Modelleri incelediğiniz zaman bebeklerin hayal dünyasına uzanan tasarımların yer aldığını görmeniz mümkündür. Klasik altın sarısı renk tonunun pembe, mavi, kırmızı ya da yeşil gibi ekstra renk detaylarıyla taçlandırılmış olması modellere ayrı bir hava katar. Ayrıca bebeklerin de dikkatini çekmeyi başarır. Tasarımlara göz attığınız zaman seçeneklerin çoğunun bazı figürler içeriğini görebilirsiniz. Genel olarak bebekler için dizayn edilmiş olan 14 ayar küpe modelleri, sabit bir yapıya sahiptir.

Ancak nadir de olsa hafif sallantılı yapıda olan seçenekler mevcuttur. Nazar boncuğu figürü tıpkı yetişkinlerde olduğu gibi bebek ürünlerinde de ön plana çıkar. Nazar boncuğu figürünün hakim olduğu modeller mavi, sarı ve beyaz renk tonlarıyla dikkat çeker. Bunun yanı sıra uğur böceği, kiraz, çiçek ya da panda gibi iddialı figürlerin ön plana çıktığı seçenekler son dönemin rağbet gören ürünleri arasında yer alır. Modelleri incelerken bebeğinizin ilgisini çekecek seçeneklere yönelebilirsiniz. 

Çizgi Karakterlerin Hayat Verdiği 14 Ayar Bebek Küpe Çeşitleri 

Çizgi Karakterlerin Hayat Verdiği 14 Ayar Bebek Küpe Çeşitleri 
Çizgi Karakterlerin Hayat Verdiği 14 Ayar Bebek Küpe Çeşitleri – Resme Tıklayınız

Söz konusu bebek ve çocuklar olduğu zaman altın takı seçeneklerinin skalası son derece renkli bir görüntüye sahne eder. Klasikleşmiş figürlerin yanı sıra bebeklerin dünyasına inen ve onların dünyasında kendine yer edinen çizgi karakterli küpeler de büyük beğeni kazanır. 14 ayar bebek küpe modellerini incelediğiniz zaman çizgi karakterlerden oluşan çok sayıda seçeneğin yer aldığını görebilirsiniz. Kız çocuklarının hayvanları tanıması ve sevmesi noktasında yardımcı olan Hello Kitty figürü, küpe modellerinde de kendine yer bulur. Bazı modellerde bu kedinin sadece toka detayına yer verilirken bazı modellerde direkt olarak çizgi karakteri görmeniz mümkündür. Direkt olarak Hello Kitty’nin kafasının yer aldığı, kalp içine konduğu ya da eline kalp verildiği gibi değişik detaylarla hareketlilik kazandırılan modeller ebeveynlerin dikkatini çeker. Hello Kitty haricinde başka çizgi karakterlerin yer aldığı küpe modelleri vardır. Pepee ve maşa ile koca ayı bu seçeneklerden birkaçıdır. Bebekler için en uygun takı seçeneklerinin başında gelen küpe modellerini bütün detaylarla birlikte inceleyerek bir seçimde bulunabilirsiniz. 

14 Ayar Bebek Küpe Modellerinin Sahip Olduğu Özellikler 

14 Ayar Bebek Küpe Modellerinin Sahip Olduğu Özellikler 
14 Ayar Bebek Küpe Modellerinin Sahip Olduğu Özellikler – Resme Tıklayınız

Bütün altın ürünlerin kendine has özellikleri mevcuttur. 14 ayar bebek küpe modellerinde de bu durum böyledir. Tıpkı diğer 14 ayar modellerde olduğu gibi 14 ayar altın bebek küpe modellerinin de içerisinde %58,5 oranında saf altın bulunur. Ürünlerin yarısından fazlasının saf altın olması, modellerin her dönem değer görmesinde rol sahibi olur. Modellerin kaç ayar olduğunu basit bir yöntemle kolay bir şekilde anlamanız mümkündür. Genel olarak küpe modellerinin klips kısımlarında kaç ayar olduğunu gösteren bir sayı bulunur. Sadece küpe modellerinde değil tüm altın takılarda aynı durum mevcuttur. 14 ayar olan ürünlerde yazan sayı 585’tir. Bu sayı ürünün içinde yer alan saf altın oranını yani milyem değerini ifade eder. Elinizdeki ürünün kaç ayar olduğunu anlamanız için bu sayıya bakmanız yeterli olur. Modellerin kendine ait bir kilit sistemi vardır. Bu sistem sayesinde ürünler bebeğinizin kulağından kolayca çıkmaz. Yani bebeğiniz gün içerisinde küpeyi kulağından kendi başına çıkaramaz. Bu sayede küpelerin düşme gibi durumu olmaz. 

Altın Bebek Küpe Modellerinin Kullanımı ve Bakımı Noktasında Bilinmesi Gerekenler 

Altın Bebek Küpe Modellerinin Kullanımı ve Bakımı Noktasında Bilinmesi Gerekenler 
Altın Bebek Küpe Modellerinin Kullanımı ve Bakımı Noktasında Bilinmesi Gerekenler

14 ayar bebek küpe modellerini kullanırken ve bakımını yaparken bazı detaylara dikkat etmeniz gerekir. Bebek küpelerinin klips kısımları kendiliğinden kapanan ya da iğne gibi geçirmeli şekilde dizayn edilir. Her halükarda ürünü bebeğinizin kulağına sizin takmanız gerekir. Aksi takdirde bebeğinizin ürünlere zarar verme ihtimali söz konusu olur. Kolay kavranan klips kısımları yine aynı kolaylıkla açılır ve kapanır. Bu sayede kolayca küpeyi takmanız mümkün olur. Kapattıktan sonra çok hafif bir şekilde tık sesi duyulur. Bu tık sesi ürünün kilit sistemini ifade eder. Yani siz çekip çıkarmaya çalışmadıkça kendiliğinden açılma durumu yoktur. Ancak bazen yalama yaptığı durumlarda kendi kendine açılma ihtimali var. Bu nedenle arada küpelerin klips kısmını kontrol etmeniz gerekir. Bebek küpe modelleri, ergonomik yapıları sayesinde uyku sırasında bebeğinizi rahatsız etmez. Eğer bebeğiniz huysuz değilse yatarken çıkarabilirsiniz. Ama çıkamadığınız durumlarda da sıkıntı olmaz. Bakım noktasında ise belirli zamanlarda kolayca parlatabilirsiniz. Bunun için ılık su, rendelenmiş beyaz sabun ya da bulaşık deterjanı yeterlidir. 

Bebeğiniz İçin İdeal Küpe Modelini Seçmenin Püf Noktaları 

Bebeğiniz İçin İdeal Küpe Modelini Seçmenin Püf Noktaları 
Bebeğiniz İçin İdeal Küpe Modelini Seçmenin Püf Noktaları – Resme Tıklayınız

Bebek ve çocuklar için takı satın almak isteyen ebeveynler seçim sırasında son derece hassas davranırlar. 14 ayar bebek küpe modelleri, yatırım yapmaktan ziyade kullanım amacıyla satın alınacak ürünlerdir. Ebat açısından küçük ve gram açısından hafif bir yapıya sahip oldukları için ciddi anlamda kar yapmanız söz konusu değildir. Bu nedenle ürünleri ileriye dönük yatırım yapma amacıyla satın almak yerine bebeğinizin kullanımı amacıyla satın almanız daha doğru olur. Ayrıca sevdiğiniz insanların bebeklerine hediye etmek niyetiyle de modelleri inceleyebilirsiniz. Bebek küpe çeşitleri arasında seçim yaparken önceliğimiz bebeğinizin konforu olmalıdır. Onun rahat kullanabileceği ve gün içerisinde onu kısıtlamayacak ürünler tercih etmeniz gerekir. Küpeyi satın alacağınız bebek bir yaşın üzerindeyse, onun zevkine hitap eden ürünlere yönelmelisiniz. Her şey kavramaya başladıkları noktada onlara hitap eden ürünler tercih etmeniz doğru bir davranış olur. Ayrıca şık kombin yapmak adına bebeğinizin kıyafetlerine uygun tasarımlar tercih edebilirsiniz. Bütün modellerin görsellerini inceleme şansınız vardır. Böylece bebeğiniz için ideal küpe modelini bulabilirsiniz. 

14 Ayar Bebek Küpe Fiyatları ve Aralıkları Etkileyen Faktörler 

14 Ayar Bebek Küpe Fiyatları ve Aralıkları Etkileyen Faktörler 
14 Ayar Bebek Küpe Fiyatları ve Aralıkları Etkileyen Faktörler – Resme Tıklayınız

Hangi yaş grubu ya da hangi alan olduğu fark etmeksizin herkes bir ürün satın alırken fiyat skalasının kesinlikle göz önünde bulundurur. Hatta fiyat aralıkları çoğu zaman karar verme sürecinin son evresi olur. 14 ayar bebek küpe fiyatları, farklı rakam aralıklarına sahiptir. Satışa sunulan fiyatların şekil almasında güncel kur oranlarının rolü büyüktür. Kur seviyesinde meydana gelen tüm artış ve düşüşler satış rakamları üzerinde direkt olarak etkili olur. Bu sebeple de fiyatlar üzerinde sık sık güncellemeler olur. Satın almadan önce uygun yakalamak adına mevcut kur oranlarını birkaç gün takip edebilirsiniz. Böylece düşük olduğu dönemde satın alarak karlı bir alışveriş yapabilirsiniz. Bunun dışında modellerin satış rakamlarını etkileyen bazı faktörler vardır. Ürünlerin ağırlığı, işçiliği, taş ve diğer ekstra detaylar da fiyat skalası üzerinde rol sahibi olan unsurlar arasında yer alır. Mücevher Dünyası’nda yer alan bütün bebek küpe modellerini fiyat aralıklarıyla birlikte inceleyebilirsiniz. İncelemeleriniz sonucunda bebeğinize hitap eden ve bütçenize uygun olan seçeneği kolayca bulabilirsiniz. 

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir