22 Ayar Bilezik Hesaplama – Bilezik Fiyatı Nasıl Hesaplanır?

Satarken Zarar Etmeyen Bilezik Modelleri

22 ayar bilezik hesaplama detayları son dönemlerde yüzlerce kişinin merak ettiği konular arasında yer alır. Altına verilen önem hem geçmişte hem de günümüzde oldukça fazladır. Özellikle kadınlar için büyük bir önem arz eden altın bilezikler, dış görünümleriyle de beğeni toplar. Dış görünümlerinin yanı sıra günden güne değer kazanması ve ilk günkü halini uzun süre koruması, altına olan düşkünlüğün en etkin sebeplerinden biridir. Modellerin gösterişli yapıları, ilave taş detayları ve özen işlenen bakışlar kadınların gittikleri ortamlarda popüler olmalarını sağlar.


Dikkat! 2,20 Gram işçiliksiz bileziği en uygun fiyata almak için aşağıdaki ürüne tıklayın!
2,20 Gram İşçiliksiz Bilezik
2,20 Gram İşçiliksiz Bilezik
6,00 Gram İşçiliksiz Bilezik Modelimizi Trendyol.com üzerinden satın alabilirsiniz.
6,00 Gram İşçiliksiz Bilezik
6,00 Gram İşçiliksiz Bilezik

Kişiler, seçenekler arasında incelemeler yaparken bazı unsurları göz önünde bulundururlar. Fiyat unsuru da bu detayların başında yer alır. Hem yatırım yapma hem de aksesuar olarak kullanma amacıyla satın alınacak ürünlerde fiyat aralıkları büyük rol oynar. Bazı insanlar, kafalarında satın almak istedikleri ürünlere dair ne kadar para ödemeleri gerektiği konusunda önceden fikir sahibi olmak isterler. Peki, 22 ayar bilezik fiyat hesaplama işlemleri nasıl yapılır? Ürünlerin fiyatlarını etkileyen detaylar nelerdir? İşte merak ettikleriniz! 

Bilezik Fiyatı Nasıl Hesaplanır? 

22 ayar altın bilezik modelleri ve fiyatları
22 ayar altın bilezik- Resme Tıklayınız

Altınlar, doğada %100 saf oranında bulunur. Bu değere 24 ayar altınlarda denk gelebilirsiniz. Ancak takılarda bu oranı kullanmak zaman zaman riskli olabilir. Çünkü, altının en saf hali son derece yumuşak bir yapıya sahiptir. Bu da çabuk deforme olmasına neden olabilir. Hal böyle olunca yatırım ya da kullanım amacı fark etmeksizin insanlar 24 ayardan ziyade 22 ayara daha çok yönelirler. Zaten piyasada 22 ayar altın bilezikler daha çok rağbet görür. 22 ayar bilezik hesaplama yapılırken, bazı noktalar göz önünde bulundurulur.

Öncelikle şunu bilmeniz gerek; evde kendi başınıza tam olarak bir hesaplama yapıp da doğru sonuç elde etmeniz mümkün değildir. Çünkü fiyatlar hesaplanırken sadece 22 ayar olması göz önünde tutulmaz. Bununla birlikte ürünün kaç gram olduğu, cm değeri ve işçilik gibi unsurlar da ön planda tutulur. Ancak bunlar arasında en fazla etkili olan şüphesiz gramaj değeridir. 22 ayar bilezikler, içeriğinde yer alan altın oranından dolayı pahalıdır. Gramaj oranı artınca, değeri de artar. 

22 Ayar Bilezik Fiyat Hesaplama Yapılırken Dikkat Edilecekler

22 ayar altın bilezik modelleri ve fiyatları
22 ayar altın bilezik hesaplama- Resme Tıklayınız

Elinizde 22 ayar altın iki adet bilezik olması, bu iki bileziği fiyatının aynı olacağı anlamına gelmez. 22 ayar olan fakat ağırlık bakımından farklılık gösteren ürünlerin satışa sunulduğu fiyat aralıklarında da farklılıklar mevcuttur. 14 gram, 20 gram ya da 30 gram gibi farklı ağırlıklar da dizayn edilen ürünlerin her birinin fiyatı birbirinden farklıdır.

Yani fiyat hesaplanırken ayırt edici en temel özellik budur. İşçilik ederi de zaman zaman satış rakamlarında rol sahibi olur. Ancak işçilik bakımından en az uğraş gerektiren ürünler şüphesiz 22 ayar altın bilezik modelleridir. Yine de kelepçe gibi daha farklı görünümlere sahip olan modellerde birtakım fiyat değişiklikleri söz konusu olabilir. 

22 Ayar Bileziklerin Bazı Detayları 

22 ayar altın bilezik modelleri ve fiyatları
22 ayar altın bilezik fiyatı nasıl hesaplanır?- Resme Tıklayınız

22 ayar bilezik fiyat hesaplama yapılırken, ürünlerde altının binde kaç oranında kullanıldığı hesaplanır. Aslında bu durum tüm modellerde aynıdır. 22 ayar bir bileziğin içinde 910, 912, 916, 930 ya da 933 sayılarından biri yazmaktadır. Bu sayılar ürünlerin 22 ayar olduğunu ve kaç milyem denk geldiğini gösterir. Yani sayılar aslında ürünün milyem değerini verir. Fiyat hesaplaması yapılırken milyem değeri büyük oranda rol sahibi olur.

Dünya üzerinde altın hesaplaması yapılırken ons adı verilen bir değer söz konusudur. Bu değer altının, yabancı sermayeden Türk lirası değerine dönüşünü temsil eder. 22 ayar bilezik hesaplama yapılırken ons değeri de baz alınır. Mücevher Dünyası’nda bütçeniz için en uygun fiyat aralıklarına sahip olan 22 ayar altın bilezik modelini kısa süre içerisinde bulabilirsiniz. 

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 3 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır.

Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir