22 Ayar Altın Yüzük Modelleri ve Fiyatları

22 Ayar Yüzük Modelleri

Yüzyıllardır farklı milletlerde ve devletlerde altına olan düşkünlük herkes tarafından bilinen bir olgudur. 22 ayar altın yüzük modelleri de bu doğrultuda her dönem yoğun rağbet görmeyi başarır. Hatta altın yüzük denildiği zaman akla ilk olarak 22 ayar altın yüzük modelleri gelir. Bunun sebebi ise her yaş grubunda ürünlerin rahat bir şekilde kullanılabilir olmasıdır.

22 Ayar Yüzük Modelleri

Tabii ki bir yandan da 22 ayar altınların ileriye dönük yatırımlarda etkisinin fazlasıyla büyük olmasıdır. Nostaljik tasarımların günümüz trendleriyle harmanlanmış olduğu seçenekler, görsellik açısından kullanıcıların büyük oranda tatmin olmasını sağlar. Peki 22 ayar altın yüzük modelleri nasıldır? Özellikleri nelerdir? Fiyat aralıkları ne şekildedir? Konuyla ilgili merak ettiğiniz bütün detaylara bu içeriğimizden ulaşım sağlamanız mümkündür.

İddialı Tasarımlarıyla Beğeni Kazanan 22 Ayar Altın Yüzük Modelleri ve Özellikleri

Uzun yıllardır oldukça geniş bir kesim tarafından sık sık tercih edilen 22 ayar altın yüzük modelleri, farklı görünümlerde sahip olması sayesinde her zevke hitap etmeyi başarır.

22 Ayar Yüzük Modelleri

Ayar oranının yüksek olması, ilerleyen dönemlerde satış işlemleri sırasında kar elde etmenizi sağlar. 22 ayar yüzük modellerinde kullanılan altın oranı %91.7’dir. Yani saflık derecesi neredeyse %100’e yakın olması, ürünü doğal olarak kullanmanıza imkan tanır. Bu durum ise hem alımlarda hem de satımlarda büyük oranda rol sahibi olur. Göz alıcı renk tonlarıyla beğeni kazanan modeller, günlük hayatın yanı sıra iş hayatında ya da özel yaşantınızda sizlere eşlik ederek şık görünmenizi sağlar. Kadınların altına olan tutkuları, yüzük seçiminde de fazlasıyla etkili olur.

22 Ayar Yüzük Modelleri

Erkekler ise evlilik teklifi yapacakları ya da özel günlerde hediye alacakları zaman yine bu modeller üzerinde yoğunlaşır. İşçilik oranı ise bazı seçeneklerde yüksek iken, bazı seçeneklerde daha düşüktür. Bu detay da seçim sürecinin en önemli unsurları arasında yer alır. 22 ayar yüzük modelleri sorgusu yaparken, ürünlerin iç kısmında 916 yazdığını görebilirsiniz. Bu sayı farklı şekilde de yazabilir. Sayılar, ürünlerin kaç ayar olduğunu anlamanıza yardım eder. 22 ayar altın yüzük çeşitlerinin için kısmında yazan sayı her zaman 916’dır. Bu durum hiçbir zaman değişmez. İnceleme yaparken bu tarz detayları göz önünde bulundurabilirsiniz.

Şık Görünümlere Sahip 22 Ayar Altın Yüzük Modelleri

22 Ayar Yüzük Modelleri
22 Ayar Yüzük Modelleri- Resme Tıklayınız

Mücevher Dünyası, altın ürün tasarımındaki iddialı tarzını 22 ayar yüzük modellerine de yansıtır. Seçenekler arasında taş detayına sahip olan yüzüklerin yanı sıra taşsız olarak dizayn edilen yüzükler de mevcuttur. Ayrıca tektaş detayının yer aldığı modeller özellikle evli ya da nişanlı kadınlar tarafından yoğun ilgi görür. Tektaş detayının haricinde aynı ürün içerisinde sırataş detaylarına da yer verilir. Bu sayede modeller daha hareketli bir görünüm kazanır. Sonsuzluk, tuğra ya da kalp gibi farklı figürlerin bulunduğu seçenekleri ise yine aynı tarz küpe ve bilekliklerle kullanarak şık bir uyum elde edebilirsiniz. 22 ayar altın yüzük modellerinin bir kısmı daha sade görünümdeyken, bir kısmı gösterişli yapısıyla kişilerde hayranlık uyandırır. Beyaz taşların altının sarısının zarafetiyle bütün haline gelmesi, koleksiyonunuzda eşsiz bir şıklık yakalamanızı sağlar. Büyük formlu parçalarla oluşan yüzükler, zaman zaman Anadolu kültüründen izler de taşır.

22 Ayar Altın Yüzük Fiyatları

"<yoastmark
22 Ayar Altın Yüzük Fiyatları- Resme Tıklayınız

22 ayar yüzük çeşitlerinin satışa sunulduğu fiyat aralıkları da kişilerin seçim sürecinde büyük önem arz eder. Çünkü insanlar, altın ürünleri sadece kullanmak amacıyla değil ileriye dönük yatırım yapmak amacıyla da satın alırlar. Aslında satış fiyatı kadar ileride ne kadar değer kazanacağı da önemli bir detaydır. Ürünlerde işçilik oranının yüksek olması, ilerleyen dönemlerde satmak istediğiniz zaman fiyatta düşüş yaşamanıza neden olur. Çünkü 22 ayar altın yüzük çeşitleri ve diğer ürünler satışa sunulduğu zaman ne kadar işçilik harcandığı göz önünde bulundurulur. Ardından bu işçilik için rakam düşüşü yapılır. Yani fazla işçilik gerektiren ürünlerin satışında bir miktar düşüş yaşama ihtimaliniz vardır. 22 ayar altın yüzük modelleri ve fiyat aralıkları arasında yine işçiliği bağlı olarak meydana gelen fiyat farklılıkları görülebilir. Kur oranında ortaya çıkan artış ve düşüşler doğrudan ürünlerin fiyat skalasına etki eder. Seçim yaparken ürünleri hangi amaçla almak istediğinizi belirleyip bu doğrultuda bir karar vermeniz daha doğru olur.

22 Ayar Yüzük Modelleri Arasında Seçim Yapmanın Bazı Püf Noktaları

22 Ayar Yüzük Modelleri Arasında Seçim Yapmanın Bazı Püf Noktaları
22 Ayar Yüzük Modelleri Arasında Seçim Yapmanın Bazı Püf Noktaları

22 ayar yüzük modelleri arasında seçim yaparken bazı detayları göz önünde bulundurmanız en doğru seçimi yapmanız noktasında büyük ölçüde rol sahibi olur. Seçim sürecinde rol sahibi olan ilk unsur ölçüdür. Parmağınız için doğru ölçüyü bilmeniz, tekrardan parmak ölçünüze göre ayarlamanız için uğraşmak zorunda kalmamanızı sağlar. Özellikle kadınlar için yüzük takmak çok eski zamanlardan gelen bir alışkanlık gibidir. Bu nedenle modeller arasında seçim yaparken son derece hassas davranırlar. Mücevher Dünyası’nda sizlere sunulmuş olan yüzlerce farklı 22 ayar yüzük modeli arasında zevkinize hitap eden bir seçeneği kısa süre içerisinde kolayca bulabilirsiniz. Ürünü yatırım amaçlı satın almayı düşünüyorsanız işçiliği fazla olmadığı modelleri tercih etmeniz daha doğru olur. Bu sayede ilerleyen dönemlerde satmak istediğiniz zaman zarar etmemiş olursunuz. Fakat sadece aksesuar olarak kullanma amacıyla satın almak istiyorsanız işçilik unsurunu göz önünde bulundurmanıza gerek yoktur. Farklı görünümdeki modellerin yer aldığı yelpazeyi detaylı bir şekilde inceleyerek seçimlerinizi yapabilirsiniz

22 Ayar Yüzük Fiyatları

22 Ayar Yüzük Fiyatları
22 Ayar Yüzük Fiyatları- Resme Tıklayınız

Kişiler, modelleri incelerken görünüm detayına büyük önem verirler. Görünümün haricinde fiyat unsuru, tıpkı diğer ürünlerde olduğu gibi 22 ayar altın yüzük modellerinde de seçim yaparken rol oynayana faktörler arasında yer alır. Ürünlerin fiyat skalasının şekil almasında günlük kur durumu oldukça mühimdir. Kur oranında meydana gelen artışlar doğrudan ürün fiyatları üzerinde etkili olur. Bunun dışında işçilik gibi diğer unsurlar da yine fiyatların şekil almasında rol sahibi olan unsurlardandır. Taş gibi ekstra detaylar ve yüzüklerin incelik kalınlık gibi durumları satış fiyatlarını etkiler. Yüzük modelleri hakkında inceleme yaparken görünüm ve fiyat detayını bir arada bulundurmanız tavsiye edilir. Bu şekilde daha doğru seçimler yapabilirsiniz. Mücevher Dünyası’nda yer alan  ürün 22 ayar yüzük modellerini detaylı bir şekilde inceleyerek seçimlerinizi yapabilirsiniz.

Mücevher Dünyası Sipariş Detayları

22 Ayar Yüzük Modelleri

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir