22 Ayar Altın Beştaş Yüzük Modelleri ve Fiyatları

22 Ayar Altın Beştaş Yüzük

22 ayar altın beştaş yüzük modelleri, son dönemlerde kadınların yoğun rağbet gösterdikleri altın takı seçeneklerinin başında yer alır. Modeller şık görünümleri ve zarif tasarımlarıyla büyük beğeni toplar. Ergonomik şekilde dizayn edilmiş olan tasarımlar, özellikle evli ya da nişanlı olan kadınlar tarafından sık sık tercih edilir. Ürünlerin taş kısımlarının boyutları, modellere göre farklılık gösterir. Ayrıca kalınlık ve incelik detayları da ürünlerin değişiklik gösteren detayları arasında yer alır. Son derece gösterişli bir yapıda dizayn edilen ürünlerin gövde kısımları altın sarısında olurken, taş kısımlarının rengi genel olarak beyazdır. Bazı modellerde değişik renkli taşlara da yer verilir. Beştaş yüzük modellerini detaylı bir şekilde incelediğiniz zaman karşınıza taşların baget tasarımda dizayn edildiği seçenekler de çıkar. Bazı modellerde ise üç taş büyük, iki taş küçük şeklinde de tasarımlar mevcuttur. Modellerin tamamını detaylı bir şekilde inceleme şansınız vardır. Yaptığınız incelemeler neticesinde dilerseniz kendiniz dilerseniz de sevdiğiniz kişiler için 22 ayar altın beştaş yüzük modelleri arasında seçim yapabilirsiniz. 

Modern ve Şık 22 Ayar Altın Beştaş Yüzük Modelleri

Modern ve Şık 22 Ayar Altın Beştaş Yüzük Modelleri
Modern ve Şık 22 Ayar Altın Beştaş Yüzük Modelleri – Ürünleri Görmek İçin Resme Tıklayın

22 ayar altın beştaş yüzük modelleri, dönem trendlerini yansıtacak bir tasarıma sahiptir. Ürünlerin üzerinde yer alan beş taşın her birinin ayrı bir anlamı var. Taşların anlamının; sadakat, aşk, bereket, mutluluk ve huzur şeklinde olduğu pek çok kişi tarafından bilinir. Bu nedenle de ürünler doğum günü, evlilik yıldönümü, evlilik teklifi ya da nişan merasimlerinde tercih edilmek için son derece uygundur. Ayrıca ürünler erkekler tarafından da sık sık tercih edilir. Bunun sebebi ise erkeklerin, kadınlara özel günlerde hediye etmek amacıyla ürünleri satın almak istemeleridir.

Seçeneklerin ağırlıkları taş büyüklüğüne ve ürünlerin kalınlığında göre şekil alır. Genel olarak modeller arasında inceleme yaptığınız zaman ürünlerin ortalama  dört gram ya da beş gram ağırlığında olduğunu görebilirsiniz. Seçeneklerin tümünü görselleri dahil olmak üzere bütün özellikleriyle birlikte inceleyerek aradığınız kriterlere uygun olan ürünü kısa bir zaman dilimi içerisinde kolayca bulmanız mümkündür. Seçeneklerin özelliklerine açıklama kısmından ulaşma şansınız vardır. 

22 Ayar Beştaş Yüzük Modellerinin Sahip Olduğu Detaylar 

22 Ayar Beştaş Yüzük Modellerinin Sahip Olduğu Detaylar 
22 Ayar Beştaş Yüzük Modellerinin Sahip Olduğu Detaylar – Ürünleri Görmek İçin Resme Tıklayın

22 ayar altın beştaş yüzük modellerinin içeriğinde %91,6 oranında saf altına yer verilir. Piyasa genelinde saf altın oranına en yakın olan bu oran, her zaman 22 ayar ürünlerin rağbet görmesinde doğrudan etkili olur. Elinizdeki ürünün kaç ayar olduğunu son derece kolay bir şekilde anlamanız mümkündür. Yüzüğün iç kısmında, ürünün milyem değerini ifade eden bir sayı yazar. 22 ayar beştaş yüzük modellerinin iç kısmına baktığınız zaman ufak bir şekilde 916 sayısının yazdığını görebilirsiniz. Bu durum bütün 22 ayar modellerin tamamında geçerlidir. Ürünlerin içeriğinde kullanılan saf altın oranının yüksek olması, uzun süre ilk günkü görünümünü korumasında büyük rol oynar. 

Beştaş Yüzük Seçimi Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Nelerdir? 

Beştaş Yüzük Seçimi Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Nelerdir
Beştaş Yüzük Seçimi Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Nelerdir – Ürünleri Görmek İçin Resme Tıklayın

Yüzük seçimi hem erkek kullanıcıların hem de kadın kullanıcıların, dikkatli davranması gereken bir konudur. Söz konusu altın yüzük seçimi olduğu zaman bu durum ekstra hassas bir hal kazanır. 22 ayar beştaş yüzük modelleri arasında seçim yaparken dikkat etmeniz gereken ilk detay, parmak ölçüsüdür. Bu nedenle parmağınızın kaç numara olduğunu bilmeniz gerekir. Bu sayede parmağınıza tam olarak oturan yüzüğü kısa süre içerisinde kolayca bulmanız mümkün olur. Ayrıca kendi stilinizi ve zevkiniz de göz önünde bulundurarak modeller arasında seçimlerinizi yapabilirsiniz. Ürünleri kimyasal maddelerden uzak tutarak, görünümlerini uzun süre korumalarını sağlayabilirsiniz. 

22 Ayar Altın Beştaş Yüzük Fiyatları 

22 Ayar Altın Beştaş Yüzük Fiyatları 
22 Ayar Altın Beştaş Yüzük Fiyatları – Ürünleri Görmek İçin Resme Tıklayın

22 ayar altın beştaş yüzük fiyatları, modellerin özelliklerine göre değişiklik gösterir. Fiyat aralıkları, kişilerin seçim sürecinde önem verdikleri detaylar arasında yer alır. Fiyat skalasının şekil almasında rol oynayan en önemli faktör, güncel kur oranlarıdır. Piyasada kur durumlarında meydana gelen artış ve düşüşler, ürünlerin fiyat skalasında da artış ya da düşüş görünmesinde rol oynar. Ağırlık, görünüm ve ürünlerin sahip olduğu her bir detay fiyat skalasına doğrudan etki eder. Bu nedenle altın beştaş yüzük alacağınız zaman piyasa durumunu birkaç gün süreyle takipte kalmanız tavsiye edilir. Mücevher Dünyası’nda çok sayıda altın beştaş yüzük modeli vardır. Seçeneklerin tümünü fiyatları dahil merak ettiğiniz bütün detaylarla birlikte inceleyerek zevkiniz için en uygun seçimi kısa süre içerisinde yapabilirsiniz. 

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir