22 Ayar Altın Tektaş Yüzük Modelleri ve Fiyatları

Sahip Olduğu Fiyat Aralıklarıyla 22 Ayar Tektaş Yüzükler

Pek çok yüzyıl boyunca hem farklı milletlerin hem de devletlerin altın madenine olan düşkünlüğü neredeyse herkes tarafından bilinmektedir. Özellikle kadınlara hitap eden ve ihtişamıyla göz kamaştıran tektaş yüzükler, günümüzde evlilik teklifi etmek isteyen beylerin bir numaralı seçimi halindedir. bu sebeple de her dönem yoğun ilgi odağı olmayı başaran 22 ayar altın tektaş yüzük modelleri, şık ve zarif görünümleri ile göz doldurur. Modern tasarımları ve estetik yapılarıyla ön plana çıkan bu ürünler, her tarza ve zevke uygun olacak şekilde üretilir. Peki bu ürünlerin tasarımı nasıl yapılır? Özellikleri nelerdir? Fiyat skalası ne şekilde belirlenir? İşte konuyla ilgili merak ettiğiniz bütün ayrıntılar!

Estetik Tasarımlarıyla 22 Ayar Altın Tektaş Yüzük Seçenekleri

Estetik Tasarımlarıyla 22 Ayar Altın Tektaş Yüzük Seçenekleri
Estetik Tasarımlarıyla 22 Ayar Altın Tektaş Yüzük Seçenekleri – Tüm modeller için resme tıklayın

Yıllar boyunca birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilen ve herkesin beğenisini kazanmayı başaran 22 ayar altın tektaş yüzük çeşitleri, iddialı tasarımlarıyla dikkat çeker. Ayrıca her biri görkemli olan farklı tasarımlarıyla da her tip kullanıcıya aynı anda hitap eder. Altın ayar oranının fazla olması sayesinde bu ürünleri günlük kullanımın yanı sıra ileriki yıllarda yatırım amaçlı olarak da kullanmayı düşünebilirsiniz. 22 ayar altın tektaş yüzüklerin üretiminde kullanılan saf altın oranı %91,6 olarak belirlenir. Yani %100’e bu kadar yakın olan bir saflık oranına sahip olması, ürünü doğal olarak kullanmanıza ve ürünün değerinin de artmasına imkan sağlar.

Bu durumda hem alış hem de satış işlemleri sırasında oldukça avantajlı bir durum olarak öne çıkar. Öte yandan estetik tasarımlarıyla dikkat çeken model yelpazesi, oldukça geniş kapsamlı olarak kullanıcıya sunulur. Tektaşın parmağa takılan halka kısmının modellerin bazı seçeneklerde düz, bazı seçeneklerde ise dalgalı şekilde dizayn edildiği görülür. Böylelikle hem yaratıcı hem de olağandışı görünümleriyle kadınların gözdesi olurlar.

22 Ayar Altın Tektaş Yüzük Modelleri ve Özellikleri

22 Ayar Altın Tektaş Yüzük Modelleri ve Özellikleri
22 Ayar Altın Tektaş Yüzük Modelleri ve Özellikleri – Tüm modeller için resme tıklayın

Altın ürün tasarımlarında oldukça iddialı bir konumda yer alan Mücevher Dünyası, 22 ayar altın tektaş yüzük seçeneklerinde de farkını ortaya koyarak adından söz ettirir. Halka kısmının kalınlığının değişiklik gösterebildiği modellerde aynı bölgenin tasarım şekli de farklılık gösterebilir. Ayrıca taşların diziliş tasarımı da değişik olarak bulunabilen modeller arasından herkesin kendi zevkine uygun olan modele ulaşması kolaylıkla mümkün olur. Evli, nişanlı ya da evlenmeyi düşünen kadınların en çok dikkat ettiği ve vazgeçilmezleri arasında yer alan tektaş yüzükler, zarif tasarımlarıyla herkesi derinden etkiler. Erkeklerin kadınlara evlilik teklifi ederken kullandığı tektaş yüzük seçiminin nadide parçalar arasından olması da önemli bir detaydır. Beyaz taşlar ve altın sarısı tonlarının bir aradayken ulaştığı eşsiz görüntü, şıklığınızı tamamlamanız üzerinde etkili rol oynar. Modeller arasında seçim yapmadan önce, ürünlerin bütün özelliklerini detaylı bir şekilde incelemeniz tavsiye edilir. Bu sayede hem kendiniz hem de sevdiğiniz insanlar için uygun bir seçimde bulunabilirsiniz.

22 Ayar Altın Tektaş Yüzük Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

22 Ayar Altın Tektaş Yüzük Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler
22 Ayar Altın Tektaş Yüzük Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler – Tüm modeller için resme tıklayın

Her ürün gibi 22 ayar altın tektaş yüzük modelleri arasından da seçim yaparken dikkat etmeniz ve göz önünde bulundurmanız gereken bazı hususlar vardır. Bu durumda öncelikli olarak ölçü unsuruna dikkat etmelisiniz. Kendi parmağınızın ölçüsü ile alacak olduğunuz yüzüğün ölçüsü tam anlamıyla uyuşmalıdır. Ürünün büyük ya da küçük gelmesi gibi durumlarda çeşitli zorluklar yaşayabilirsiniz. Böyle durumlarda önceden belirtmeniz dahilinde parmağınıza uygun ölçülerde ürün tasarlatma şansınız da vardır. Kadınlar tarafından sıklıkla kullan yüzükler, yıllar öncesinde günümüze gelmiş olan bir alışkanlığa benzer. Bu sebeple de seçim sırasında titiz davranılması önemlidir. Mücevher Dünyası’nda sahip olduğu geniş model skalası sayesinde kendi arayışlarınıza hitap eden 22 ayar altın tektaş yüzük modelini kısa sürede bulabilirsiniz. Eğer ki bu ürünü yatırım amaçlı olarak almak istiyorsanız işçiliği az olan seçenekler arasından tercih yapmanız daha doğru olacaktır. Ancak aksesuar olarak kullanım amaçlı alacaksanız işçilik oranına dikkat etmenize gerek yoktur. Kriterlerinizi belirlediğiniz zaman kendiniz için en uygun seçimi kısa sürede yapabilirsiniz.

Sahip Olduğu Fiyat Aralıklarıyla 22 Ayar Tektaş Yüzükler

Sahip Olduğu Fiyat Aralıklarıyla 22 Ayar Tektaş Yüzükler
Sahip Olduğu Fiyat Aralıklarıyla 22 Ayar Tektaş Yüzükler – Tüm modeller için resme tıklayın

Kullanıcı beğenisine ve satışa sunulan 22 ayar tektaş yüzük seçeneklerinin sahip olduğu fiyat aralığı da müşteri açısından büyük oranda önemli olur. Çünkü bazı kişiler ürünü kullanım amaçlı satın alsa da bazı kişiler yatırım amaçlı olarak almayı tercih edebilir. Bu da fiyat açısından daha detaylı düşünülmesine sebep olur. Ürünlerde bulunan işçilik oranının fazla olması fiyatın artmasına ve satış yapacağınız zaman zarar etmenize yol açar. Bu tip altın yüzükler satışa sunulduğunda öncelikli olarak işçilik oranları göz önünde bulundurulur. Ayrıca fiyat skalasının şekil almasında güncel kur oranları, büyük ölçüde etkili olur. Piyasa genelinde meydana gelen bütün dalgalanmalar fiyatlara doğrudan etki eder. Mücevher Dünyası’nda yer alan bu tektaş modelleri oldukça geniş bir fiyat skalasıyla beraber müşteriye sunulur. Siz de dilediğiniz gibi incelediğiniz bu ürünler arasından kendi bütçenize uygun olan modele ulaşabilirsiniz.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir