Altın Baget Yüzük Modelleri ve Fiyatları

Altın Baget Yüzük Modelleri ve Fiyatları

Altın baget yüzük modelleri, özellikle son zamanlarda kadınların yoğun şekilde rağbet gösterdikleri takıların başında yer almaktadır. Gerek şık görünümleri gerekse de zarif tasarımlarıyla beğenilen ürünler, tarzınızı ortaya koymanıza yardımcı olur. İsterseniz tek başına isterseniz de alyansla beraber kullanabileceğiniz ürünler, ergonomik tasarımlarıyla öne çıkar. Erkekler, sevdikleri kadınlara hediye etmek amacıyla son derece ideal seçeneklerin başında gelen baget yüzük modellerini, günümüzde sıklıkla tercih etmektedirler. Değerli yapısı ve şık duruşu ile ürünler son derece popülerdir.

Beyaz renkli pırlantaların, altının sarı renk tonuyla harmanlandığı modeller özellikle evli kadınlar tarafından daha çok ilgi görür. Baget yüzük çeşitlerinde yer verilen modern kesimler, ürünlerin şık bir görünüme kavuşmasını sağlar. Köşeli, dikdörtgen ve uzun çubuk kesimlerin harmanlandığı modeller, günümüzde beğenilen tasarımlar arasındadır. Evlilik teklifi ya da nişan merasimi gibi özel zamanlarda da sık sık tercih edilir. Peki altın baget yüzük modelleri nelerdir? Hangi fiyat aralıklarında satışa sunulmaktadır? Seçimleri nasıl yapılır?

Altın Baget Yüzük Modelleri

Baget yüzük modelleri, genellikle evlilik teklifi yaparken, yıldönümünü kutlarken ya da nişan söz gibi merasimlerde tercih edilir. Ürünlerde yer verilmiş olan taşların, yüzey kısımlarının düz çizgilerden oluşması en dikkat çeken detayları arasında yer almaktadır. Bu düz çizgiler ayrıca taştan gelen ışık yansımalarının daha prizmatik olmasında rol oynar. Altın baget yüzükleri detaylı olarak incelediğiniz zaman seçeneklerde hem beyaz altın hem de sarı altın olduğunu görebilirsiniz. Ürünler genel olarak 22 ayar altından üretilir. İçeriğinde ise %91,6 oranında saf altın yer alır.

Bu özellikleri sebebiyle ürünler, piyasada her zaman yoğun rağbet görmektedir. Ürünlerin iç kısımlarına bakarak milyem oranını görebilirsiniz. 22 ayar baget yüzüklerin tamamının iç kısmında 916 sayısı vardır. Bu sayıyı gördüğünüzde elinizdeki ürünün 22 ayar olup olmadığını anlayabilirsiniz. Çeşitler arasında sadece orta kısımda baget taş olan modeller değil yüzüğün her iki yanından inen ufak ve  sıralı taşlı seçeneklere de denk gelebilirsiniz. Mücevher Dünyası‘ndan bütün seçenekleri detaylıca inceleyerek seçim yapabilirsiniz.

Altın Baget Yüzük Modelleri
Altın Baget Yüzük Modelleri

Baget Yüzük Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Tüm altın ürünlerde olduğu gibi altın baget yüzük modellerinin arasında da seçim yapma aşamasında dikkate alınması gereken birtakım detaylar vardır. Bu detaylar göz önünde bulundurarak seçim yaptığınızda, elde ettiğiniz sonuç sizi mutlu edecektir. Yüzük seçimindeki en önemli detay, şüphesiz parmak ölçüsüdür. Parmağınızın ölçüsünü doğru bilmeniz, ürünler arasında en doğru seçimi daha kısa sürede bulmanızı sağlar.

Modellerin stili de seçim aşamasında rol oynayan etkenler arasında yer almaktadır. Ürünlerin bir kısmı ince bir yapıya sahiptir. Bir kısmı ise daha kalın yapıdadır. Ayrıca taşların boyutu da  modele göre farklılık göstermektedir. İnceleme yaparken bu ufak detayları da göz önüne almanız tavsiye edilir. Tüm seçenekleri görselleri ve özellikleriyle incelediğinizde aradığınız ürünü kolayca bulabilirsiniz. Mücevher Dünyası‘nda seçenek sayısı fazla olduğu için rahatlıkla seçim yapabilirsiniz. 5 Taş Altın Yüzük Modelleri ve Fiyatları başlıklı içeriğimizi de incelemek isteyebilirsiniz.

Altın Baget Yüzük Fiyatları

Altın baget yüzük fiyatları, modellerin her birinin sahip olduğu detaylara göre farklılık göstermektedir. Taşın büyüklüğü, ürün ağırlığı ya da kalınlık gibi detayların her biri fiyat skalası üzerinde direkt olarak etkili olur. Ayrıca kur oranlarında oluşan birtakım değişiklikler de ürünlerin satışa sunulacağı fiyat aralıklarında rol sahibi olur. Mücevher Dünyası‘nda sizlere özel olarak sunulan çok sayıda altın baget yüzük çeşidi vardır. Modelleri sadece kendiniz için değil sevdikleriniz için de inceleyebilirsiniz. Fiyat aralıkları ve diğer özelliklerle birlikte inceleyip arzu ettiğiniz ürüne kısa süre içinde sahip olabilirsiniz.

Altın Baget Yüzük Fiyatları
Altın Baget Yüzük Fiyatları

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 3 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 3 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir