5 Taş Altın Yüzük Modelleri ve Fiyatları

5 Taş Altın Yüzük Modelleri ve Fiyatları

Evlilik teklifi ve yıl dönümü gibi özel günlerin vazgeçilmez hediyesi haline gelen 5 taş altın yüzük, piyasaya damgasını vurmaktadır. Modern ya da klasik dokunuşların renklendirdiği parçalar, etkileyici tasarımları ile herkesin ilgisini çeker. Özellikle son birkaç yıldır popülerleşen modeller, pek çok kadının beğenisini kazanmaktadır. Pırlanta formu, yüksekliği ve büyüklüğü başta olmak üzere farklı detayların göze çarptığı yüzükler; çeşitli ayarda altınlardan üretilir. Kalitesini ve özgünlüğünü her daim korumayı başaran tasarımlar, yıllar geçse de modaya ayak uydurmayı başarır.

Yüzükler, modellerine göre farklı fiyatlarda satışa sunulmaktadır. Her bütçeye yönelik seçeneklerin yer aldığı geniş ürün yelpazesi, yüzüklerin Türkiye ve dünya genelinde yaygınlaşmasını sağlamaktadır. Mücevher Dünyası ile bu seçenekler daha kaliteli bir hale gelmektedir. Peki, 5 taş altın yüzük çeşitleri nelerdir? Modellerin üretim ve özellik ile ilgili ne gibi detaylar vardır? Piyasadaki güncel fiyatları hangi aralıktadır? İşte ürün seçimi sırasında işinize yarayabilecek bazı soruların cevapları.!

5 Taş Altın Yüzük Model ve Fiyat Bilgisi

Beş adet taşın tek aksesuarda toplanmasıyla ortaya çıkan yüzükler, gösterişli bir tasarıma sahiptir. Şık dizaynları sayesinde kullanıcılara zarif bir takı tecrübesi yaşatan modeller, kadınların altın alışkanlıklarında değişikliğe yol açar. Altın madeninin işlenmesi ve usta eller tarafından şekillendirilmesi ile kullanıma hazır hale gelen parçalar, parmaklarınızda ışıltı bir görüntü oluşturmaktadır. Titiz işçiliği sebebiyle her yaşa ve tarza uyum sağlamayı başaran ürünler, kullanıcılardan tam puan toplar. Mücevher Dünyası, sizlere aradığınız ürünü sunmak adına büyük çabalar göstermektedir. İşte herkesin incelediği birbirinden şık ve güzel beştaş detaylı altın yüzük modelleri!

5 Taş Altın Yüzük Model ve Fiyat Bilgisi
5 Taş Altın Yüzük Model ve Fiyat Bilgisi

Beyaz Altından Üretilen 5 Taş Altın Yüzük

Modern tasarımı ve yenilikçi işlemeleri ile göze çarpan model, altının en ışıltılı halini gözler önüne sermektedir. Özel günlerde sıklıkla kullanılan ürünün günlük hayatta takılması da mümkündür. Pek çok farklı kıyafet ve aksesuar uyum sağlayan parça, uzun süreli kullanım seçeneğiyle farkını ortaya koyar. Modelin imalatında 8 ayar beyaz altın kullanılır. 2,07 gr ağırlığa sahip yüzük, kullanıcının parmak genişliğine göre ayarlanabilir. Ürünün fiyatı yaklaşık 1200 TL’dir. Dönemsel indirim ve kampanyalar sayesinde yüzüğü daha uygun fiyata satın alma şansınız bulunur.

Sarı Altın Detaylı 5 Taş Yüzük

Sarı ve beyaz altının bir araya geldiği beştaş yüzük, özgün tasarımıyla fark yaratır. Üretimde yer alan her iki altın çeşidi de 14 ayardır. Ürünün ağırlığı 2,77 gram olup işçilik farkı nedeniyle bazı modeller birkaç gram artma ya da azalma görülmesi doğaldır. Yüzüğün piyasadaki güncel fiyatı 2400 TL civarında seyreder. Alıcının yüzük ölçüsüne göre özel olarak hazırlanan parça, garanti belgesi ve orijinal kutusuyla gönderilir.

Sarı Altın Detaylı 5 Taş Yüzük
Sarı Altın Detaylı 5 Taş Yüzük

İç Kısmı İşlemeli Beştaş Yüzük

Yüzük halkasının içerisinde karşılıklı taraflarda işleme detayı bulunan beştaş yüzük, pek çok kadının gönlünü fetheder. Son derece şık ve zarif bir tasarıma sahip model, özel davetlerde kadınların parmaklarını süsler. 14 ayar beyaz altından imal edilen parça, 2,60 gram ağırlığındadır. Modelin güncel fiyatları 1700-2200 TL arasında değişiklik göstermektedir. Ürünün garanti belgesi sayesinde herhangi bir sorun oluştuğunda hemen destek almanız mümkündür.

Sarı ve Beyaz Altın Karışımı Beştaş Yüzük

Çok sayıda kadının hayallerini süsleyen beştaş yüzük modeli, 14 ayar sarı ve beyaz altının iç içe geçmesiyle ortaya çıkar. 4,19 gr ağırlığa sahip yüzük, 5 taşın altında yer alan ve ortaya konumlandırılan kalp detayıyla ilgi toplar. Ürünün fiyatı 3600 TL civarlarındadır. Beştaş altın yüzük; tasarımı, özellikleri, kalitesi ve fiyat seçenekleri dolayısıyla herkesten tam puan alır. Her kullanışta konforu hissettiren parçalar, değerli aksesuarlar denildiğinde hemen akla gelir. Siz de Mücevher Dünyası farkı ile sizlere sunulan beştaş altın yüzük çeşitlerine göz atabilir, hoşunuza giden modeli anında sipariş verebilirsiniz. Rüyada Pırlanta Yüzük Takmak Ne Anlama Gelir? başlıklı içeriğimizi de incelemek isteyebilirsiniz.

Sarı ve Beyaz Altın Karışımı Beştaş Yüzük
Sarı ve Beyaz Altın Karışımı Beştaş Yüzük

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 3 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 3 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir