22 Ayar Altın Baget Yüzük Modelleri ve Fiyatları

22 Ayar Altın Baget Yüzük

22 ayar altın baget yüzük modelleri, son dönemlerde kadınların yoğun rağbet gösterdikleri ürünlerin başında yer alır. Şık görünümleri ve zarif tasarımlarıyla dikkat çeken ürünler, kadınların tarzlarını ortaya koymasına yardımcı olur. Dilerseniz alyansla dilerseniz de tek başına kullanabileceğiniz bu ürünler, ergonomik yapılarıyla ön plana çıkar. Erkekler tarafından, sevdikleri kadınlara hediye edebilecekleri en ideal seçeneklerin başında yer alan baget yüzük modelleri, günümüzde sık sık tercih edilir. Hem değerli yapısı hem de şık duruşu hem de popüler olması ürünlere duyulan ilgi oranının artış göstermesinde doğrudan etkili olur. Beyaz pırlanta taşların, altının göz kamaştırıcı sarı renk tonuyla bir araya getirildiği bu modeller özellikle evli olan kadınlar tarafından daha çok tercih edilir. Baget yüzük çeşitlerinin modern kesimleri, ürünlerin daha şık bir görünüme kavuşmasında rol sahibi olur. Köşeli uzun ve dikdörtgen çubuk kesimin harmanlandığı modeller, günümüzün en beğenilen tasarımları arasında yer alır. Seçeneklerin tümünü görselleriyle beraber inceleyerek hem kendiniz hem de sevdiğiniz insanlar için seçim yapabilirsiniz. 

Şıklığınızı Tamamlayacak 22 Ayar Altın Baget Yüzük Modelleri

Şıklığınızı Tamamlayacak 22 Ayar Altın Baget Yüzük Modelleri
Şıklığınızı Tamamlayacak 22 Ayar Altın Baget Yüzük Modelleri – Tüm Modelleri Görmek için resme tıklayın

22 ayar altın baget yüzük çeşitleri, genel olarak evlilik teklifi ederken, yıldönümü kutlarken ya da nişan gibi merasimlerde tercih edilir. Ürünlerde yer verilen taşların, yüzeyinin düz çizgilerden ibaret olması en dikkat çekici özellikleri arasında yer alır. Bu düz çizgiler aynı zamanda taştan gelen yansımaların daha prizmatik bir görünümde olmasında rol oynar. Altın baget yüzük modellerini detaylı bir şekilde incelediğiniz zaman hem beyaz altın hem de sarı altın seçenekleri olduğunu görebilirsiniz. Ürünlerin 22 ayar altından üretilmiş olması sebebiyle içeriğinde %91,6 oranında saf altına yer verilir.

Bu özellik nedeniyle ürünler, piyasa genelinde yoğun rağbet görür. Ürünlerin iç kısmında milyem oranını görmeniz mümkündür. 22 ayar baget yüzük modellerinin tümünün iç kısmında 916 sayısı yazar. Bu sayıyı gördüğünüz zaman elinizdeki ürünün 22 ayar olduğunu anlayabilirsiniz. Seçenekler arasında sadece ortada baget taş olan modellerin yanı sıra yüzüğün her iki tarafından inen ufak sıralı taşlı modellere de denk gelebilirsiniz. Tüm seçenekleri detaylıca inceleyip seçim yapabilirsiniz. 

Altın Baget Yüzük Seçiminde Dikkate Alınması Gereken Detaylar 

Altın Baget Yüzük Seçiminde Dikkate Alınması Gereken Detaylar 
Altın Baget Yüzük Seçiminde Dikkate Alınması Gereken Detaylar Tüm Modelleri Görmek için resme tıklayın

Bütün altın ürünlerde olduğu gibi 22 ayar altın baget yüzük modelleri arasında da seçim yaparken göz önünde bulundurmanız tavsiye edilen bazı detaylar vardır. Bu detaylar doğrultusunda seçim yaptığınız zaman, sonuçtan daha fazla memnun kalırsınız. Yüzük seçiminde dikkat edilmesi gereken en önemli detay, parmak ölçünüzdür. Parmağınızın ölüsünü doğru bir şekilde bilmeniz, en doğru ürünü daha kısa süre içerisinde bulmanızı sağlar. Modellerin tarzı da seçim sürecinde rol sahibi olan detaylar arasında yer alır. Bazı ürünler daha ince bir yapıya sahipken, bazı ürünler daha kalın bir yapıya sahiptir. Ayrıca taşların büyüklüğü de modelden modele değişiklik gösterir. İnceleme sırasında bu detayları da göz önünde bulundurmanız tavsiye edilir. Bütün seçenekleri görselleri dahil olmak üzere tüm özellikleriyle incelediğiniz zaman aradığınız ürünü kısa süre içerisinde kolayca bulabilirsiniz. 

22 Ayar Altın Baget Yüzük Fiyatları 

22 Ayar Altın Baget Yüzük Fiyatları 
22 Ayar Altın Baget Yüzük Fiyatları Tüm Modelleri Görmek için resme tıklayın

22 ayar altın baget yüzük fiyatları ürünlerin sahip oldukları detaylara göre değişiklik gösterir. Taş büyüklüğü, ürünün ağırlığı ya da kalınlığı gibi detayların tamamı fiyat skalası üzerinden doğrudan etkili olur. Ayrıca güncel kur durumunda meydana gelen değişiklikler de, ürünlerin satışa sunulduğu fiyat aralıklarını etkiler. Mücevher Dünyası‘nda sizlere özel sunulmuş olan çok sayıda altın baget yüzük modeli vardır. Modelleri fiyat aralıkları ve diğer özellikleriyle beraber inceleyerek arzu ettiğiniz ürüne kolayca sahip olabilirsiniz. 

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir