22 Ayar Altın Kolye Fiyatları ve Modelleri

22 Ayar Kolye Modelleri ve Fiyatları

22 Ayar Altın Kolye Fiyatları ve Modelleri 2020 yılındaki ekonomik gelişmelere göre biraz yükselişe geçmiş durumda. Artan altın fiyatlarına bağlı olarak altın kolye satışları da artış göstermektedir. Yatırım aracı olarak tercih edilen 22 ayar altın kolye modellerimiz bu içerikte sizleri bekliyor.

22 Ayar Altın Kolye Modelleri 2020

22 Ayar Altın Kolye modellerimiz sürekli olarak yenilenmektedir. En yeni altın kolye modellerini sizlere hız kesmeden ulaştırmaya devam ediyoruz. Sitemizdeki en çok beğenilen altın kolye modellerinden bazılarını bu içerikte bulabileceksiniz. Tüm altın kolye modellerimizi görmek için 22 ayar altın kolyeler bağlantısını tıklayın ve en yeni modellerimizi güncel olarak takip edin!

22 Ayar Altın Kolye Fiyatları ve Modelleri
22 Ayar Altın Kolye Fiyatları ve Modelleri 2020

Mücevher Dünyası olarak sitemizde yüzlerce 22 ayar altın kolye modeline yer veriyoruz ve bu modelleri sürekli olarak yeniliyoruz. Türkiye’nin en iyi atölyelerinde üretilen ve son derece şık olan kolyelerimiz oldukça sağlamdır ve uzun yıllar kullanıldığında dahi herhangi bir solma yapmaz. Deformasyona uğramadan uzun yıllar boyunca şıklığınıza şıklık katar.

Hayvan Figürlü Kolye Modelleri

22 Ayar Altın Kolye Fiyatları ve Modelleri
22 Ayar Altın Kolye Fiyatları ve Modelleri – Resme Tıklayınız

Sitemizde bulunan kolye modelleri pek çok koleksiyona dahildir. Hayvan figürlü kolye modelleri de bu koleksiyonlardan biridir. hayvan figürlü pek çok ürünümüz bulunmaktadır. Özellikle hayvan severler tarafından tercih edilen hayvan figürlü kolyelerimiz minik dostlarımızı bizlere hatırlattığı için manevi değere de sahiptir.

22 Ayar Altın Kolye Fiyatları 2020

22 Ayar altın kolye fiyatları 2020 yılındaki ekonomik gelişmelere ve özellikle COVID-19 etkisinde dalgalanan piyasaya göre çok değişken bir yapıya sahiptir. Gram fiyatı 1 Ekim 2020 – 12:55 tarihinde 462,00 TL olan 22 ayar altının üzerine de makul düzeyde işçilik ve hizmet bedeli eklenerek fiyatı belirlenmektedir.

22 Ayar altın kolye fiyatları hesaplanırken diğer tüm altın ürünlerinde olduğu  gibi gram hesabı yapılır. Güncel gram fiyatı ile ürünün terazi ağırlığını çarparak yaklaşık bir fiyat almak mümkündür. Fakat sitemizdeki tüm 22 Ayar altın kolye fiyatları değişen altın kuruna endekslidir ve otomatik olarak güncellenir. Bu fiyatlara sigortalı kargo, hediye paketi ve hizmet giderleri dahildir.

22 Ayar Altın Kolye Fiyatları ve Modelleri
22 Ayar Altın Kolye Fiyatları ve Modelleri- Resme Tıklayınız

Sitemizden yapacağınız alışverişler için tek ödeme yaparsınız, çok hizmet alırsınız. Ürünlerin evinize kadar ulaşması için çok çalışıyoruz. Ürünler elinize ulaşana kadar firmamız garantisi altındadır ve ürünlerinizi gönderirken sigortalı göndeririz. Bu sayede ürün sadece belirttiğiniz adreste belirttiğiniz kimlik bilgilerine sahip kişiye teslim edilir.

Sitemiz üzerinden 7 gün 24 saat alışveriş yapabilirsiniz. Siparişlerinizi hafta içi saat 16:00’e kadar aynı gün içerisinde kargoya veriyoruz. 16:00 den sonra verdiğiniz siparişleri ertesi gün kargoya veriyoruz ve size ulaşana kadar takibini yapıyoruz. 22 Ayar altın kolye modellerimizden istediğinizi seçip hemen sipariş vermek için acele edin. Tüm 22 Ayar altın kolye modelleri bu bağlantı üzerinden görüntülenebilir. 22 Ayar altın kolye fiyatları da yine ilgili bağlantıya tıklanarak görülebilmektedir.

22 Ayar altın kolye fiyatları ve modelleri hakkındaki soru, görüş ve önerileriniz için lütfen yorum yapmayı ihmal etmeyiniz.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir