22 Ayar Altın Bileklik Modelleri ve Fiyatları

22 bileklik

22 ayar altın bileklik modelleri, geçmişten günümüze kadar uzanan oldukça geniş bir zaman dilimi içerisinde her yaş grubu kadının severek kullandıkları aksesuar çeşitlerinin başında yer alır. Altının değerli yapısı tercih edilme sebeplerinin neredeyse en önemlisidir. Hem şık hem de zarif bir şekilde tasarlanmış olan modeller hayatınızın her alanında sizlere eşlik eder. Ürünleri tek başına ya da farklı aksesuarlar tercih ederek takım halinde de kullanabilirsiniz. 22 ayar bileklik modelleri, günlük hayatta ve özel davetlerde kombinlerinizin tamamlayıcı parçası olarak şıklığınızı gözler önüne serer. Kaliteli tasarımlarıyla ön plana çıkan ürünleri sadece kendiniz için değil sevdiğiniz insanlara hediye etmek amacıyla da satın alabilirsiniz. Özellikle yılbaşı ve sevgililer günü gibi özel dönemlerde altın ürünler alıp sevdiğiniz insanları mutlu etmek sizleri de iyi hissettirir. Ürünler görünüm, teknik detay ve fiyat skalası gibi özellikler bakımından farklı sınıflara ayrılır. Bu sayede her yaş grubuna ve her zevke hitap etmek amaçlanır. Modelleri detaylı bir şekilde inceleyerek seçimlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. 

Şık Görünümlere Sahip 22 Ayar Altın Bileklik Modelleri 

22 Ayar Altın Bileklik Modelleri 
22 Ayar Altın Bileklik Modelleri- Resme Tıklayınız

Altın takılar her dönem hem kadınların hem de erkeklerin ilgi odağı haline gelmeyi başarır. Ancak kadınların bu ürünlere daha fazla ilgi gösterdiği ve vazgeçilmez aksesuarları arasında ilk sıralarda yer aldığı herkes tarafından bilinen bir gerçek. 22 ayar altın bileklik seçeneklerini detaylı bir şekilde incelediğiniz zaman karşınıza taş detaylarına sahip olan şıkır şıkır modellerin yanı sıra daha düz tasarımlara sahip olan sade modeller de çıkar. Nohutlu zincir detaylarla kullanıcıların beğenisine sunulan modeller günlük hayatın yanı sıra özel yaşamda kullanım için de son derece uygundur. 

Bunun haricinde sıralı, hasır görünümlü ya da birbirine geçirilmiş Halkalar şeklinde tasarlanmış olan seçenekler de dikkat çekmeyi başarır. Tüm bu modellerle beraber kırmızı ya da siyah gibi farklı iplerle takım haline getirilen ekstra seçenekler kadınların ilgi odağına girer. Ufak topların ya da çeyrek gibi küçük parçaların ipler aracılığıyla sportif bir görünüm kazandırıldığı bileklikler sizlerin girdiğiniz her ortamda şıklığınızla dikkat çekmenizi sağlar. Modelleri görselleriyle birlikte detaylı olarak inceleyebilirsiniz. 

Hem Zarif Hem Kullanışlı 22 Ayar Bilekliklerin Özellikleri 

22 Ayar Bilekliklerin Özellikleri 
22 Ayar Bilekliklerin Özellikleri- Resme Tıklayınız

22 ayar altın bileklik modelleri, görünüm detaylarının yanı sıra sahip oldukları özelliklerle dikkatleri üzerinde toplamayı başarır. Dilerseniz kullanım amaçlı dilerseniz de ileriye dönük yatırım yapma amacıyla bu ürünlerden birini satın alabilirsiniz. Ürünlerde nazar boncuğu gibi ekstra renkli figürlere yer verilir. 22 ayar bilekliklerin dikkat çeken en önemli detayı, üretim aşamasında kullanılan saf altın oranıdır. Bu oran her ayarda farklıdır. 22 ayar olan tüm altın takılarda ve aksesuar çeşitlerinde %91,6 oranında saf altın mevcuttur. Ürünleri yüksek oranda değerli kılan detay tam anlamıyla budur. Bilekliklerin genel olarak kulp kısımlarında 22 ayar olduğunu ifade eden 916 sayısı vardır. Bu sayıyı gördüğünüz zaman elinizdeki ürünün 22 ayar olduğunu kolayca anlamanız mümkün olur. Bileklik çeşitlerinin bir diğer özelliği ise ağırlık farkıdır. Modeller aynı ayara sahip olsa dahi ağırlık bakımından farklılık gösterebilir. Bunun sebebi ise taş ve diğer figürlerin yarattığı ekstra ağırlıktır. Ayrıca ürünlerdeki işçilik seviyesi kaç gram olduğunu belirleyen önemli faktörler arasında yer alır. 

Farklı Figürlerle Dikkat Çeken Taşlı 22 Ayar Bileklikler 

Farklı Figürlerle Dikkat Çeken Taşlı 22 Ayar Bileklikler 
Farklı Figürlerle Dikkat Çeken Taşlı 22 Ayar Bileklikler- Resme Tıklayınız

Gösterişli takılar kullanmayı seven kadınların pek çoğu 22 ayar altın bileklik modelleri arasında seçim yaparlar. Ürünlerin hem değerli olması hem de şık duruşları çifte avantaj sunar. Taşlı seçenekler arasında panter figürünün bulunduğu modeller son derece dikkat çekicidir. Özellikle gece dışarı çıkarken tercih ettiğiniz elbiselerle kullandığınız zaman panterli bileklik bambaşka bir boyut kazanır. Bileğin tam orta kısmında duracak şekilde ayarlanan iki adet panter kafası, farklılık yaratmayı seven kadınlara hitap eder. Sade ama bir yandan da ışıl bir görüntüye sahip olan modellerden satın almak isterseniz çiçek deseni gibi daha klasik figürlerde tasarlanan bileklikleri sizin için uygun olabilir. Tuğralı modeller de son dönemlerin dikkat çeken ve sıkça tercih edilen bileklikleri arasında yer alır. Gündüz şıklığınızı zarif takımlarla kombinlemek isterseniz daha ince ve sade model seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Tek ve ince sıralı taşlar halinde dizayn edilmiş olan bu seçeneklerde yusufçuk, kelebek, kalp, sonsuzluk, dörtgen, deniz yıldızı ya da kaplan gibi sempatik figürler beğeni kazanmayı başarır. 

22 Ayar Bileklikler Deforme Olur Mu?

22 Ayar Bileklikler Deforme Olur Mu?
22 Ayar Bileklikler Deforme Olur Mu?- Resme Tıklayınız

Kişiler para ödeyerek satın aldıkları ürünleri uzun süre kullanmak isterler. Söz konusu altın ürünler olduğu zaman kişilerin kafasında bazı sorular oluşabilir. “22 ayar altın bileklik modelleri zaman içerisinde deforme olur mu?” sorusu özellikle her zaman merak edilen konular arasında yer alır. Modellerin içinde bulunan saf altın oranı yüksek olduğu için kolay kolay deforme olmaz. Renklerinde yollar geçse dahi herhangi bir kararma meydana gelmez. Ancak kullanım sırasında yine de biraz dikkatli olmakta fayda vardır. Mesela gece yatarken ürünleri bileğinizden çıkarmanız daha doğru olur. Bileklik modelleri kolay yamulabilen bir yapıya sahip değildir. Fakat uyku sırasında ters hareketler yapılabileceği için ürünü çıkarmanız tavsiye edilir. Ayrıca hamur yoğurma gibi ince işleri yaparken de çıkarmanız doğru bir davranış olur. Bu sayede bilekliğinizin sarkan parçaları hamur olmaz. Renklerinde kararma olmaz fakat bir süre sonra parlaklığı sönebilir. Evde  bulaşık deterjanı ya da beyaz sabun ve ılık su yardımıyla ürünü eski parlak görüntüsüne kolayca şekilde kavuşturma şansınız mevcuttur. 

22 Ayar Altın Bileklik Zarar Eder Mi? 

22 ayar altın bilezik modelleri ve fiyatları
22 Ayar Altın Bileklik Zarar Eder Mi?- Resme Tıklayınız

Altın olan her şey aslında ileriye dönük yatırımdır. Bu nedenle de kişiler altın bir eşya satın alırken ileride yapacağı kar oranını haliyle göz önünde bulundururlar. Tabii, bu durum yatırım amacıyla satın alınacak ürünler için geçerlidir. 22 ayar altın bileklik modelleri, yatırım yapmak için son derece uygun ürünler arasında yer alır. İçerisinde yer alan saf altın oranı, ürünleri değerli kılar. Ancak taş ve işçilik kısmı modellerin değerinde satış zamanı düşüşe neden olabilir. Bu sebeple yatırım amacıyla satın almak istediğiniz bileklik modellerinde çok işçilik olmaması gerekir. Aksi takdirde satım işlemi sırasında, üründe uğraşılan işçilik miktarı değerden düşülür. Bu durum da sizin zarara uğramanıza neden olabilir. Nakışsız ve düz bir tasarıma sahip olan seçenekler yatırım açısından en uygun modellerdir. Bu tarz modellerde satış yaparken değer kaybetme ihtimaliniz oldukça düşüktür. Bozdurma işlemini yapacağınız zaman ortalama bir hafta kadar süreyle güncel kur durumunu takip etmeniz önerilir. Güncel kur durumunun yüksek olduğu dönemlerde bozdurma yapmalısınız. 

Bileklik Seçimi Yaparken Nelere Dikkat Etmek Gerekir? 

22 Ayar Altın Zincir Fiyatları ve Modelleri
Seçim Yaparken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

22 ayar altın bileklik modelleri hem geniş seçenekleri hem de yatırım şık olması sayesinde günümüzde en sık tercih edilen takıların başında gelir. Ancak bu ürünlerin seçim sürecinde bazı detaylara dikkat etmeniz daha avantajlı bir konuma geçmeniz noktasında sizlere yardımcı olur. Ürünü hangi amaçla satın almak istediğinizi belirlendikten sonra işleyiş sizin için daha kolaydır. Yatırım amacıyla satın alınacak ürünlerin sade, düz ve işçilik gerektirmeyen bir yapıda olması tavsiye edilir. Aksi takdirde ileride bozdururken zarar etme olasılığınız oluşur. Eğer kullanım amacıyla ürün satın alınacaksa dış görünüme dikkat etmeniz yeterli olur. Model skalasına göz gezdirdiğiniz zaman karşınıza hem sade hem de gösterişli seçenekler çıkar. Bu sayede zevkinize ve giyim stilinize yönelik seçim yapmanız kolay olur. Bilekliklerin kulp kısımlarının sabit yerine ayarlanabilen yapıya sahip olan modelleri tercih ettiğiniz zaman daha rahat kullanım alanınız olur. Ürünlerin kulp bölümünü bileğinize göre rahatça ayarlama şansınız bulunur. Seçenekleri incelerken yer verilen taş detaylarına ve ekstra figürlere göz atabilirsiniz. 

22 Ayar Altın Bileklik Fiyatları 

Fiyat unsuru özellikle altın ürünlerin seçiminde büyük oranda etkili olur. 22 ayar altın bileklik modellerinin içerisinde bulunan saf altın oranının yüksek olması sebebiyle fiyat bakımından da değerlidir. Fiyat aralıklarının şekil değiştirmesinde güncel kur oranı en fazla role sahip olan unsurdur. Güncel kur oranlarında meydana gelen artış ve düşüşler fiyat skalası üzerinde direkt olarak etkili olur. 22 ayar ürünler genel olarak yatırım amacıyla satın alındığı için ilerleyen dönemlerde kar yapma olanağınız yüksektir. Modellere ilave edilen taş ve farklı figürler satışa sunulan rakamların şekil almasında rol sahibi olur. İşçilik oranının yüksek olması da fiyatların yüksek olmasında rol oynar. Seçenekleri incelerken her bir detayı göz önünde bulundurmanız tavsiye edilir. Mücevher Dünyası ayrıcalığıyla satışa sunulmuş olan bütün 22 ayar altın bileklik çeşitlerini hem görselleri hem de fiyat aralıklarıyla birlikte inceleyerek bir seçimde bulunabilirsiniz. 

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir