22 Ayar Altın Bilezik Modelleri ve Fiyatları

22 Ayar Altın Bilezik

Günümüzde yatırım denildiği zaman aklına altın gelmeyen kişi sayısı neredeyse yok denecek kadar azdır. Hele ki 22 ayar altın bilezik modelleri, şüphesiz yatırımın ilk adreslerinden biri olmayı başarır. Dünya üzerindeki tek sarı renkli metal olma özelliğine sahip olan altın, aynı zamanda özellikleriyle diğer metal çeşitlerinden ayrılır. Her zaman değer kazanması, zaman geçse dahi bozulmaması ve kadınların kollarını her dönem parıltılı göstermesi sebebiyle yoğun ilgi görür. Bileklerdeki zarif duruşlar sayesinde kadınlar hayalini kurdukları şık görünümlere kavuşmuş olurlar. Hem modası geçmeyen hem de sürekli değer kazanan bir aksesuar için 22 ayar altınlar oldukça idealdir. Altın bilezikler, uzun yıllardır özellikle düğünlerde hediye etmek amacıyla sıkça tercih edilir. Düz modellerin yanı sıra büyük bir titizlikle işlenen nakış detayları ürünlerin daha hareketli bir görünüme sahip olmasında etkili olur. Bilek ölçülerine göre ayarlanabilir yapıda olmaları herkesin ürünleri rahatlıkla kullanabilmesine imkan tanır. Seçenekleri detaylı bir şekilde inceleyerek size ve zevklerinize hitap eden modeller üzerinde seçimlerinizi yapabilirsiniz. 

Farklı Detaylarıyla Dikkat Çeken 22 Ayar Altın Bilezik Modelleri 

22 ayar altın bilezik modelleri ve fiyatları
22 ayar altın bilezik modelleri ve fiyatları- Resme Tıklayınız

22 ayar altın bilezik modelleri, her dönem kadınların favori ziynet eşyaları arasında ilk sıralarda yer almayı başarır. Yıllar geçse dahi değerinden bir şey kaybetmeyen bir ürüne sahip olmak istiyorsanız bu modeller son derece idealdir. Düğün, davet ya da farklı özel aktivitelerdeki kombinlerin tamamlayıcı parçalarından biri olan bu modeller, kelepçe şeklindeki tasarımlarıyla dikkatleri üzerinde toplar. 24 ayar altınlar için %100 saf altın olduğu söylenir. %100 saf altın olması ise, dokusunun fazlasıyla yumuşak olması anlamına gelir. Yani 24 ayar altından yapılan bilezik modellerinin deforme olma ihtimalleri oldukça yüksektir. Bu nedenle de piyasada bu ayarda bilezik bulma şansınız bir hayli zordur. Yani altın oranı bakımından zengin bir ürün satın almak isterseniz tercihinizi 22 ayar dan yaptığınız zaman zarara uğrama olasılığınız son derece düşüktür. Zaten piyasada en değerli altın olarak da her zaman 22 ayar ürünler kabul edilir. Seçim yaparken bu detayı da göz önünde bulundurabilirsiniz. 

22 Ayar Bilezik Zarar Eder Mi? 

22 ayar altın bilezik modelleri ve fiyatları
22 Ayar Bilezik Zarar Eder Mi?- Resme Tıklayınız

Her ne kadar bazen kullanım satın alınsa da altınların ilerleyen dönemlerde ne kadara satılabileceği kişilerin kafasında merak uyandırır. Özellikle “22 ayar altın bilezik zarar eder mi?” herkesin sorduğu sorular arasında yer alır. Sektörle yakından ilgisi olan kişilerin bildiği üzere “ayar” kavramı uluslararası statüde “karat” olarak geçer. Yani aslında 22 ayar altın bilezik denildiği zaman o ürünün 22 karar olduğunu anlayabilirsiniz. 22 ayar ürünlerin üretiminde kullanılan altın oranı yaklaşık olarak %91,6 şeklindedir. Yani saflık seviyesi oldukça yüksektir. Bu da demek oluyor ki; 22 ayar bilezik çeşitleri son derece değerlidir. Satın aldıktan sonra bozdurma istediğiniz zaman 22 ayar bilezikte zarar etme ihtimaliniz vardır. Kur oranında düşüş varsa, bu otomatik olarak elinizdeki ürüne de yansır. Ayrıca tıpkı satın alma sürecinde olduğu gibi bozdurma sürecinde de işçiliğin rolü büyüktür. Elinizdeki bilezikte, işçilik oranı yüksekse bozdurma sırasında bu oran fiyattan düşülür. Yani işçilik oranı ne kadar yüksekse sizin zarar etme şansınız da o kadar yükselir. 

Altın Bilezik Satın Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir? 

22 ayar altın bilezik modelleri ve fiyatları
altın bilezik satın alırken nelere dikkat etmek gerekir?- Resme Tıklayınız

22 ayar bilezik modelleri arasında seçim yaparken öncelikle hangi amaçla satın aldığınıza karar vermeniz gerekir. Eğer sadece kullanım ve aksesuar amacıyla satın almak istiyorsanız, dış görünümü göz önünde bulundurarak seçim yapabilirsiniz. Ama hem aksesuar hem de yatırım amaçlı düşünerek satın almak istiyorsanız pek çok noktayı dikkate almanızda fayda vardır. Ürünlerin içinde 910, 912, 916, 930 ya da 933 sayılarından biri yazar. Bu sayılar ürünün 22 ayar özelliğine sahip olduğunu gösterir. Modelleri incelerken gramaj değerine de göz atabilirsiniz. 22 ayar altın bilezik modellerinin sahip olduğu ağırlıklar farklı olabilir. Ayrıca işçilik detayı seçim sürecinde en fazla dikkat edilmesi gereken detaydır. Çünkü hem alım yaparken hem de satım yaparken işçilik unsuru büyük rol oynar. İşçilik payının yüksek olduğu modeller, daha pahalıya satılır. Ancak bozdurulurken işçilik oranı fiyattan düşülür. Bu nedenle kar yapma amacınız varsa işçiliğin fazla olmadığı modelleri tercih etmeniz daha doğru olur. 

22 Ayar Altın Bilezik Fiyatları 

22 ayar altın bilezik modelleri ve fiyatları
22 Ayar Altın Bilezik Fiyatları- Resme Tıklayınız

Modellerin özellikleri kadar satışa sunuldukları fiyat aralıkları da seçim aşamasının önem arz eden detayları arasında yer alır. 22 ayar altın bilezik fiyatları, farklı rakam aralıklarında seyreder. Ürünlerin görünüm, ağırlık ve işçilik gibi detayları fiyat skalasının şekil almasında doğrudan etkili olan unsurlardandır. Ayrıca 22 ayar altın bilezik modelleri günümüzde fazlasıyla değerli olduğu için fiyat aralıkları da diğer modellere göre daha farklıdır. Üretim aşamasında kullanılan altın oranının yüksek olması, modellerin daha yüksek fiyatlarla satışa sunulmasına neden olur. Ancak bununla beraber ilerleyen dönemlerde bozdurma işlemi yapacağınız zaman daha fazla kar yapmanızı sağlar. Bu noktada devreye işçilik unsuru girer. İlerleyen dönemlerde zarar etmemek isterseniz düz görünümlü ya da çok işçilik gerektirmeyen ürünleri tercih edebilirsiniz. Mücevher Dünyası’nda yer alan seçenekler inceleyip  hem zevkinize hem de bütçenize yönelik 22 ayar altın bilezik modelleri arasında bir tercihte bulunabilirsiniz. 

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir