Hediyelik Altın Bilezik Modelleri ve Fiyatları

Hediyelik Altın Bilezik Modelleri ve Fiyatları

Düğün, sünnet, kına, asker uğurlaması ve doğum gibi özel günlerde hediye etmek içi pek çok kişi hediyelik altın bilezik modellerini inceler. Farklı boyut seçeneklerinin bulunduğu bilezikler, her yaş ve cinsiyetten kişiye uygun tasarımlara sahiptir. Yıllardan beri özel günlerin vazgeçilmez hediyeleri arasında yer altın aksesuarlar, hem maddi hem manevi açıdan yüksek değer taşır. Uzun zaman sonra dahi değerini yitirmeyen ürünler, kullanıcılar tarafından oldukça beğenilir. Ayar, kalite, boyut ve tasarımları farklılık gösteren modeller; her zevke hitap etmeyi hedefler. Yatırım aracı olarak da kullanılabilen altın bilezikler, özen gün hediyeleri denildiğinde hemen akla gelir. Peki, hediyelik altın bilezik modelleri nelerdir? Hangi tasarımlar beğenilmektedir? Fiyat seçenekleri nasıldır? İşte merak edilen tüm soruların detaylı cevapları…

Hediyelik Altın Bilezik Modelleri ve Fiyat Seçenekleri

Altın madeni; kolye, küpe ve yüzük gibi çeşitli aksesuarların üretilmesinde kullanılır. Altın bilezikler, dayanıklılık ve kalite bakımından sunduğu üstün hizmet ile herkesin beğenisini kazanmaktadır. Ürünleri kendiniz için alabileceğiniz gibi sevdiklerinize hediye etmek amacıyla seçmeniz de mümkündür. Birbirinden farklı tasarımların ön plana çıktığı bilezikler, her dönemin modasına ayak uydurur. Klasik ya da spor fark etmeksizin çeşitli giyim tarzlarıyla uyum yakalayan takılar, pek çok farklı ortamda kullanılmaktadır. Bu sayede parçaları sık sık takma şansına sahip olursunuz. Mücevher Dünyası ailesi olarak sizlere hem en şık hem de en avantajlı ürünleri sunmaktayız. İşte özgün ve özgür dizaynların renklendirdiği sevdiklerinize hediye etmelik altın bilezikler!

Hediyelik Altın Bilezik Modelleri ve Fiyat Seçenekleri
Hediyelik Altın Bilezik Modelleri ve Fiyat Seçenekleri

Altın Hediyelik Tel Burgu Bilezik

Burgu şeklindeki motifler ile süslenen bilezik, 8 ayar sarı altından üretilir. 2,40-2,50 gr ağırlığa sahip model, kullanıcıların bilek genişliğine göre özel olarak ayarlanır. Son derece şık ve asil bir tarz taşıyan parça, pek çok kadının aksesuar koleksiyonunda yerini alır. Ürün fiyatları 1000-1300 TL arasında değişiklik gösterir. 24 ay garantisi bulunan bileziği herhangi bir sorun halinde ücretsiz tamir ettirmeniz mümkündür. Özel kutu, garanti belgesi ve sertifika eşliğinde alıcılara yollanan bilezik; uzun ömürlü bir kullanım imkanına sahiptir. Üstelik Mücevher Dünyası farkıyla, avantajlı rakamlara elde etme şansına da sahip olabilirsiniz.

Altın Hediyelik Baklava Modelli Bilezik

Çevresinde çok sayıda küçük baklava deseni bulunan model, klasik tasarımıyla dikkat çeker. 8 ayar sarı altından imal edilen parça, yaklaşık 3 gram ağırlığındadır. Kullanışlı dizaynı ve her kombine yakışan duruşu ile bilezik, çok sayıda kadının ortak tercihi haline gelir. Bileziğin piyasadaki güncel fiyatları 1100-1600 TL arasında değişir. İndirim ve kampanya tarzı dönemsel fırsatlarda aynı ürüne uygun fiyat seçenekleriyle sahip olma şansınız artar.

Altın Hediyelik Baklava Modelli Bilezik
Altın Hediyelik Baklava Modelli Bilezik

Altın Hediyelik Yaprak Desenli Bilezik

Altın halkası boyunca yaprak deseninin kullanıldığı bilezik, oldukça şık ve özgün bir tasarıma sahiptir. İmalatında 14 ayar sarı altından faydalanılan ürün, 5,90 gram ağırlığındadır. Altının sarı rengini taşıyan parça, düzenli bakım yapıldığında parlaklığını uzun süre devam ettirir. Altın madeninin dayanıklı ve kaliteli özelliklerine sahip model, her tür darbeye karşı kendini korur. Ürün fiyatlarına bakıldığında 3700-5000 TL civarlarında seyrettiği görülür. 2 yıl garantisi bulunan bilezik, güvenilir yapısıyla ön plana çıkar.

Çizgili Altın Bilezik

22 ayar sarı altının işlenmesiyle kullanıma hazır hale gelen çizgili bilezik, yaklaşık olarak 11 gram ağırlığa sahiptir. 7 farklı genişlik seçeneğinin bulunduğu model, kullanıcıların istek ve ihtiyaçlarını ön planda tutar. 5000-6000 TL aralığındaki fiyatlar, bilezik genişliğine göre belirlenir. Garantili ve damgalı ürün, kullanıcıların koleksiyonundaki yerini uzun bir zaman korur. Tasarımcılar tarafından özenle hazırlanan bilezikler, kullanıcılardan tam puan alır.

Çizgili Altın Bilezik
Çizgili Altın Bilezik

Değerli ve dayanıklı bir maden olan altın, bileziklerin uzun ömürlü olmasında önemli bir rol oynar. Siz de hediyelik altın bilezik modelleri ve fiyatlarını araştırabilir, beğendiğiniz parçaları kolayca sipariş edebilirsiniz. Mücevher Dünyası üzerinden modelleri ve fiyat aralıklarını inceleyerek seçimlerinizi yapabilirsiniz. Ayrıca 14 – 22 Ayar Çivili Bilezik Modelleri ve Fiyatları başlıklı içeriğimizi de inceleyebilirsiniz.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 3 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 3 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir