14 – 22 Ayar Altın Çivili Bilezik Modelleri ve Fiyatları

Çivili Bilezik Modelleri

Altın çivili bilezik modelleri, son dönemlerde kadınların favori takı seçenekleri arasında ilk sıralarda yer almayı başarır. İddialı tasarımlarının yanı sıra şık duruşlarıyla da ön plana çıkan bu ürünler, kaliteli yapıları sayesinde uzun süre kullanılabilir. 14 ayar ve 22 ayar gibi farklı seçenekleri bulunan bu bilezik modelleri, günlük hayatın her alanında kullanım için son derece uygundur. Ürünleri dilerseniz kendiniz kullanım dilerseniz ileriye dönük yatırım yapma dilerseniz de sevdiğiniz kişilere hediye etme amacıyla satın alabilirsiniz. Altının göz alıcı renk tonunun, sıradışı detaylarla bir araya getirildiği bu modeller gittiğini her yerde farkınızı ortaya koymanızı sağlar. Ergonomik yapıları sayesinde hem gün içerisinde hem özel davetlerinizde hem de iş hayatınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Seçeneklerin tümünün özel tasarım olması, sizlerin kendinizi özel hissetmenizde de katkıda bulunur. Ürünlerin görselleri dahil bütün özelliklerini inceleme şansınız vardır. Bu sayede seçenekler arasında dilediğiniz gibi seçim yapma imkanınız oluşur. Modelleri detaylı bir şekilde inceleyerek hem kendiniz hem de sevdikleriniz için seçim yapabilirsiniz. 

Şık Tasarımlarıyla 14 Ayar Altın Çivili Bilezik Modelleri 

Çivili Bilezik Modelleri
Çivili Bilezik Modelleri

14 ayar altın çivili bilezik modelleri, farklı kalınlıklara ve görünümlere sahip olarak dizayn edilir. 14 ayar olan modeller, daha çok kullanım amacıyla üretilir. Bu nedenle yatırım odaklı satın almanız tavsiye edilmez. İçeriğinde yer verilmiş olan %58,5 saf altın oranı, ürünlerin uzun süre kararma ya da renklerinde solma gibi bir sorun yaşamadan kullanılmasına imkan tanır. Çivili modeller genel olarak kelepçe şeklinde bir tasarıma sahiptir. Pratik bir şekilde açıp kapatma şansınız bulunur. Kelepçe kısımlarının özel güvenlik sistemine sahip olması, güven içinde kullanmanıza olanak sunar. Kelepçe bölümünü tek hareketle kapatıp, yine tek hareketle açma şansınız vardır. Kapatıp açarken çıkan “tık” sesi ürünün kilit sistemini gösterir. 14 ayar olan modellerin genel olarak kulp kısımlarında, ürünlerin 14 ayar olduğunu anlamanızı sağlayan bir sayı yer alır. Bu sayı 585 şeklindedir. Aynı zamanda ürünün milyem değerini gösterir. Ve bu değer içinde yer alan saf altın oranına denk gelir. Seçenekleri merak ettiğiniz bütün detaylarla inceleyip seçimlerinizi yapabilirsiniz. 

Çivili Bilezik Modelleri
Çivili Bilezik Modelleri

Kaliteli Yapılarıyla 22 Ayar Altın Çivili Bilezik Çeşitleri 

Genel olarak ileriye dönük yatırım yapma amacıyla satın alınan 22 ayar altın çivili bilezik modelleri, son derece şık bir tasarıma sahiptir. Ucu açık olarak dizayn edilmiş olan ürünler, bileğinizde bambaşka bir görünüme imza atar. Bazı modeller düz ve sade bir yapıya sahiptir. Görünümleri itibariyle tam bir çiviyi andırır. Bazı modellerin ise uç kısımlarında renkli taş detaylarına yer verilir. Bu detaylar ürünlerin daha hareketli bir görünüme sahip olmasında rol sahibi olur. 22 ayar olan bütün altın bilezikler piyasa genelinde yüksek oranda değer görür. Bunun sebebi ise ürünlerin içinde %91,6 oranında saf altın bulunmasıdır.

Çivili Bilezik Modelleri
Çivili Bilezik Modelleri

Elinizdeki bileziğin 22 ayar olup olmadığını, özellikle kulp kısımlarına bakarak anlamanız mümkündür. Modellerin kulp kısımlarında 916 sayısına yer verilir. Bu sayı elinizdeki ürünün 22 ayar olduğunu anlayabilirsiniz. Neredeyse %100 oranına yakın saf altın içermesi, piyasada her zaman bu ürünlerin değer görmesinde rol sahibi olur. Bütün modelleri tek tek inceleme şansınız vardır. Yaptığınız incelemeler doğrultusunda aradığınız ürünü bulabilirsiniz. 

Çivili Bilezik Modelleri Arasında Seçim Yapmanın İnce Noktaları 

Çivili Bilezik
Çivili Bilezik – Ürüne Gitmek için Resme Tıklayın

Söz konusu altın takılar olduğu zaman, hangi takı olduğunun bir önemi olmaksızın insanlar uzun soluklu bir araştırma süreci içerisine girerler. Altın çivili bilezik çeşitleri incelerken, öncelikle hangi amaçla satın almak istediğinize karar vermeniz tavsiye edilir. Yatırım ya da kullanım amaçlı olarak satın alınacak ürünler arasında bazı dikkat çeken detaylar vardır. İşçilik unsurunun ağır bastığı modeller yatırım için pek uygun değildir. Bu nedenle eğer yatırım yapma düşüncesiyle bir ürün satın alacaksanız, daha sade ve düz modellere yönelmeniz doğru olur. Ayrıca modeller arasında seçim yaparken ürünlerin kaç ayar olduğu, kaç gram olduğu ve ölçüsü gibi detaylara da önem vermeniz gerekir. Altın takılar, her zaman piyasada rağbet ve değer görür. Uzun vadeli dönemlerde kullanıcılara çoğu zaman kar yaptıran altın takılar, günlük kullanımlarda da şıklığınızı ortaya koyar. Bu nedenle seçim yapma sürecinde bütün modelleri tek tek incelemeniz daha doğru olur. Birbirinden farklı modellere yer verilmiş olan skalada aradığınız ürünü oldukça kısa bir sürede bulabilirsiniz. 

Altın Çivili Bilezik Fiyatları 

Çivili Bilezik
Çivili Bilezik – Ürüne Gitmek için Resme Tıklayın

Modellerin fiyat aralıkları da seçim sürecinin en fazla önem arz eden detayları arasında yer alır. Hatta çoğu zaman fiyat unsuru, karar verme noktasında kişilerin seçimini belirler. Altın çivili bilezik fiyatları, ürünlerin sahip olduğu özelliklere göre şekil alır. Ayrıca 14 ayar ve 22 ayar çivili bileziklerin satışa sunulduğu rakamlar arasında da bazı farklılıklar vardır. Bu nedenle fiyat araştırması yaparken, her bir detayın önemli olduğunu unutmamanız gerekir. Tüm bunların yanı sıra güncel kur durumu da, fiyatların şekil almasında son derece etkilidir. Mücevher Dünyası’ndaki bütün modelleri inceleyerek dilerseniz kendiniz dilerseniz sevdikleriniz için en uygun fiyatlı ürünü kolayca bulabilirsiniz. 

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir