22 Ayar Bilezik Gram Fiyatı – Altın Anlık Fiyatı

22 Ayar Bilezik Gram Fiyatı

Altın piyasası ile ilgili pek çok kişi, 22 ayar bilezik gram fiyatı altın anlık fiyatı hakkında araştırma yapmaktadır. Çeşitli etkenlerden dolayı sık sık artıp azalan gram altın fiyatları, 22 ayar bilezik alım satımında da etkisini gösterir. Uzun yıllardan beri yatırım ya da kullanım amacıyla tercih edilen bilezikler, altın piyasasındaki güncel fiyatlara göre fiyatlandırılır. Ürünün modeli, ağırlığı ve işçilik oranı doğrultusunda ortaya çıkan fiyat aralığı; alıcıların bütçesine uygun seçenekler sunar.

Saniyeler içerisinde dahi yükselip düşebilen altın fiyatları, 22 ayar bilezik almayı düşünenlerin dikkatini çekmektedir. Mücevher Dünyası‘nda görebileceğiniz geniş ürün yelpazesi, bileziklerin Türkiye ve dünya genelinde yaygın biçimde kullanılmasına yol açmaktadır. Peki, 22 ayar bilezik modelleri nelerdir? Fiyat seçenekleri nasıldır? 22 ayar bilezik fiyatı ne şekildedir? İşte merak edebileceğiniz bütün soruların cevapları!

22 Ayar Bilezik Gram Fiyatı Altın Anlık Fiyatı

Altın fiyatları küresel para piyasası, ekonomik veriler, arz-talep ilişkisi, enflasyon ve daha pek çok faktörden etkilenir. Bu faktörlerdeki dalgalanmalar, altın fiyatlarında da ufak ya da büyük çaplı değişiklikler yaratır. Ufak çaplı fiyat değişiklikleri daha çok gün içerisinde yaşanırken büyük oranda artış azalışlar uzun vadede gerçekleşir. Güncel altın fiyat listesine bakıldığında 22 ayar bileziğin alış fiyatı 440TL, satış fiyatı 442 TL olarak görülür. Günün farklı saatlerinde bu fiyatlarda değişiklik yaşanması normaldir. 22 ayar bilezik fiyatlarında önemli etkisi bulunan bir diğer faktör, modeldir. Her ne kadar 22 ayar bilezik için belirli bir fiyat sunulsa da işçiliği fazla olan modellerde farklı fiyatlandırmalar yapıldığı bilinmektedir. İşte 22 ayar bileziklerin model ve fiyat bilgileri!

22 Ayar Bilezik Gram Fiyatı Altın Anlık Fiyatı
22 Ayar Bilezik Gram Fiyatı Altın Anlık Fiyatı

22 Ayar Altın Yaşam Çiçeği Bilezik

Halka üzerine yaşam çiçeği sembollerinin işlendiği model, klasik tarzıyla öne çıkmaktadır. Genellikle düğün ve davet gibi özel günlerde takılan bileziğin isteğe göre farklı ortamlarda kullanılması mümkündür. 22 ayar sarı altının işlenmesi ve şekillendirilmesi sonucu kullanıma hazır hale gelen ürün, 15,34 gr ağırlığa sahiptir. Özellikleri doğrultusunda ürün için 12000-14000 TL arasında değer biçildiği görülür. Piyasadaki altın fiyat değişiklikleri nedeniyle modelin satış fiyatlarında değişiklik yaşanabilir.

22 Ayar Altın Yaşam Çiçeği Bilezik
22 Ayar Altın Yaşam Çiçeği Bilezik

22 Ayar Kelepçe Bilezik

Kalın tasarımına rağmen son derece şık ve zarif bir görünüme sahip 22 ayar kelepçe bilezik, çok sayıda kadının ortak tercihi olmaktadır. Bileziğin uç kısımlarında bulunan eklentiler, ürünü düşmeyecek şekilde takmanızı sağlar. Alt ve üst kısımlarda küçük altın topların sıra halinde dizildiği modelin orta tarafında uzunlamasına altın zincirleri bulunur. 23,43 gram ağırlığındaki bilezik, 22 ayar sarı altından üretilir. Ürünün piyasadaki güncel fiyatı 19000-22000 TL arasındadır.

22 Ayar Kelepçe Bilezik
22 Ayar Kelepçe Bilezik

22 Ayar Bilezik Gram Fiyatı – Altın Anlık Fiyatı Tablosu

Altın alım satımı yapacak kişiler, anlık altın fiyatları tablosunu mutlaka incelemektedir. Her saniye değişen altın fiyatları, alışveriş sırasında zarar etmemek için düzenli takip gerektirir. Bundan dolayı altın alışverişi öncesinde alıcılar anlık altın fiyatlarını yakından takip etmelidir. Anlık altın fiyat tablosunda 22 ayar bilezik, Cumhuriyet altını, gram altın, çeyrek altın ve kulplu Reşat altını gibi pek çok altın seçeneğinin fiyat bilgisi paylaşılmaktadır. Bu sayede alıcılar satın alacakları altın türüne dair anlık fiyatlara kolayca ulaşır.

22 Ayar Kelepçe Bilezik 22 Ayar Bilezik Gram Fiyatı – Altın Anlık Fiyatı Tablosu

Yıllardır pek çok kişinin satın aldığı 22 ayar bilezik, altın anlık fiyat tablosunda karşımıza çıkar. Her dakika yenilenen 22 ayar bilezik fiyatı, alıcıların ilgisini çekmektedir. Karlı bir alışveriş gerçekleştirmek için satış fiyatının minimuma indiği an beklenmelidir. Siz de 22 ayar bilezik gram fiyatı altın anlık fiyatı ile ilgili güncel tablodan yardım alabilir, bütçenize uygun modeli Mücevher Dünyası aracılığıyla tercih edebilirsiniz.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 3 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 3 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir