22 Ayar Altın Mega Bilezik Modelleri & Kelepçe Modelleri

22 ayar mega bilezik modelleri

22 Ayar Altın Mega Bilezik Modelleri & Kelepçe Modelleri sürekli olarak modaya ayak uydurmak için yenileniyor. Her geçen gün daha farklı modellerin üretilmesi ve fiyatların hareketliliği sebebi ile mega bileziklerin alış ve satışı artış gösteriyor.

Hem yatırım hem de takı amacı ile tercih edilen  altın mega bilezik ve kelepçeler, modelleri, işçilikleri ve ağırlıklarına göre çeşitli fiyatlarda satılıyor.

Mücevher Dünyası ekibi olarak tarzınıza ve bütçenize en uygun mega bilezik modellerini sitemize ekliyoruz. Bu ürünlerin fiyatlarını düzenli olarak kura göre güncelliyoruz. Zaman içerisinde yaptığımız çeşitli indirimler ile 22 ayar altın mega bilezik modellerini en uygun fiyata satın almanız için çalışıyoruz.

Sitemizde bulunan %10 havale indirimi sayesinde mega bilezikleri en uygun fiyata alabilirsiniz. Altın mega bilezik modellerimizi sipariş ettiğinizde siparişleriniz aynı gün kargoya verilmektedir. Ürünlerimiz kargoya teslim edildiğinde sigortası yapılır. Alacağınız 22 ayar mega bilezik ürünü elinize ulaşana kadar sigorta koruması kapsamındadır ve siz ürünü teslim almadan paranızı güvence altına alır.

22 Ayar Mega Bilezik
22 Ayar Mega Bilezik – Resme Tıklayınız

Bizim de ürünümüzü koruyan bu sigorta sistemi sayesinde alıcı ve satıcı korunmuş olur. Siz ürünü teslim aldığınızı onaylayana kadar ürün sigorta koruması kapsamındadır ve sadece size teslim edilmek üzere yola çıkar. Siz ürünü teslim alıp onay verdiğinizde işlem tamamlanmış olur. Bu süreçteki olası tüm durumlarda ücret iade garantisi bulunmaktadır. Kargonun size teslim edilmediği durumlarda ücretinizi iade alabilirsiniz.

Mega Bilezik Fiyatları Hakkında

Altın mega bilezik ve kelepçe ürünlerinin fiyatları kura bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Bu hemen hepimizin bildiği bir durum. Fakat mega kelepçe alırken öncelikli hedefimiz fiyatı doğrudan etkiliyor. Yatırım amacı ile alınan mega bilezik ile takı amacı ile alınan mega bilezik aynı çarpana sahip değildir. Takı amacı ile üretilen mega bilezikler biraz daha fazla işçiliğe sahip iken sadece yatırım amacı ile üretilen bilezikler çok daha düşük işçiliğe sahiptir.

Bazı mega kelepçeleri işçiliksiz 22 ayar liste fiyatı üzerinden almak mümkündür. Fakat çok şık tasarıma sahip olan ve üzerinde oldukça fazla emek bulunan ürünlerin işçiliksiz fiyata satılması mümkün olmamaktadır.

22 ayar mega bilezik modelleri
22 ayar mega bilezik modelleri

Mega bilezikler diğer bileziklere göre daha büyük ve daha ağırdır. Adının Mega olması ürünün ağır ve daha büyük olmasından gelir ve hal arasında mega bilezik ya da mega kelepçe olarak adlandırılır.

Ücret iade şartları;

Ürünün size ulaşmamış olması gereklidir. Size ulaşan bir ürünü almadığınızda iadesi yapılmaz. Bugün aldığınız mega bilezik varsayalım ki 10.000 TL. Kargo 3 gün sonra elinize ulaştığında aldığınız ürün 9850 TL olduğunda ürünü iade etme şansınız olmaz. Benzer şekilde aldığınız ürün 10.000 TL iken 3 gün sonra kargo elinize ulaştığında 10.250 TL de olabilir. Anayasamızda fiyatları kura bağlı olarak değişiklik gösteren ürünlerin iadesi yapılmamaktadır. İade sadece kargo sürecindeki sorunlarda geçerlidir. Ürün hasarlıdır, size ulaşmamıştır, bu durumda ücret iadesi hakkınız doğar.

22 Ayar Altın Mega Bilezik Modelleri & Kelepçe Modelleri 2020

Ürünlerimiz ömür boyu garanti kapsamındadır. Bakımlarınızı ücretsiz olarak yapmamız için bizden aldığınız ürünü tarafımıza kargo ile göndermeniz gerekmektedir. Kargo bilgilerini tarafımıza iletip ürününüzün bakımını yaptırabilirsiniz. Sadece bizden almış olduğunuz ürünlerin üründen kaynaklanan sorunları ile ilgili bakım yapılabileceğini lütfen unutmayın.

Mega bilezik ve kelepçe ürünlerimizin sizin tarafınızdan deformeye uğratılmasında bakım ve onarım yapılamamaktadır. Altını ya da taşı eksilmiş ve parçaları tarafımıza gönderilmeden yerine altın ya da taş konulması talep edilen bakım ve onarım talepleri de işleme alınmamaktadır.

Üründen ve kargodan kaynaklanan tüm sorunların sigortası ve garantisi vardır. Firmamız her zaman önce müşterisinin daha sonra ise ürünlerinin arkasındadır.

Sitemiz üzerinden alacağınız tüm ürünler için havaleye özel %10 indirim hakkınız bulunmaktadır. Sipariş verdiğiniz tüm ürünler  saat 16:00’a kadar gün içinde kargolanır. Sonraki saatlerde yapılan siparişler ertesi gün sabah kargoya teslim edilir. Kargo teslim süremiz ortalama 3 iş günüdür. Sipariş verdiğiniz tarihten siparişinizi teslim aldığınız zamana kadar geçen süre ortalama 3 iş günüdür.

Mücevher Dünyası’ndan 22 ayar mega kelepçe bilezik almak için ilgili sayfayı görüntüleyebilirsiniz.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir