Altın Küpe Çeşitleri Nelerdir? Baget, Halka, Sallantılı, İncili vb.

Altın Küpe Çeşitleri Nelerdir?

Altın küpe çeşitleri uzun yıllardır kadınların kombinlerinde şıklık kazandıran takılar arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Küpe; son derece değerli madenler, farklı malzemeler ya da taşlar kullanılarak yapılır. Altın küpe modelleri beyaz altın ve sarı altın olmak üzere iki farklı gruba ayrılır. Bunun dışında ayar ve gram gibi faktörlere göre de sınıflandırılır.

Küpe çeşitlerini incelediğiniz zaman 8 ayar, 14 ayar, 22 ayar ve 24 ayar modelleri karşımıza çıkmaktadır. Günümüzde 8 ayar çok sık tercih edilmese de fiyat açısından uygun olduğu için alternatif bir seçenek olarak kabul görür. Tüm bunların haricinde ebat ve figürler göre de birbirinden değişik altın küpe modelleri vardır. Peki altın küpe çeşitleri nelerdir? İşte şıklığınızı ön plana çıkaracak birbirinden hoş ve zarif küpe modelleri!

Baget Altın Küpe Çeşitleri

Son dönemlerde özellikle altın yüzük modelleri arasında yoğun rağbet gören baget seçenekler, küpe çeşitleri arasında da kendine yer bulmaktadır. Baget altın küpe modelleri, genel olarak beyaz altın tasarımıyla öne çıkar. Parlak ve son derece gösterişli olan baget modeller arasında farklı şekillere denk gelmeniz mümkündür. Kare, dikdörtgen ya da damla baget küpe çeşitleri arasından zevkinize yönelik bir seçimi kolayca yapabilirsiniz. Ürünlerin ergonomik tasarımları sizlere hayatınızın her anında rahat kullanım olanağı sağlar. Mücevher Dünyası, sizlere hem modern hem de şık seçenekleri sunar. Ayrıca Beyaz Altın Küpe Modelleri ve Fiyatları başlıklı içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

Baget Altın Küpe Çeşitleri
Baget Altın Küpe Çeşitleri

Altın Halka Küpe Modelleri

Farklı boyutları ve kalınlıkları ile ön plana çıkan altın halka küpe modelleri her dönem popüler olmayı başarmaktadır. Hem beyaz altın hem de sarı altın şeklinde seçenekleri olan halka küpeler, büyük küçük herkesin beğenisini kazanır. Halka altın küpe çeşitleri tam halka ve yarım halka gibi kendi içinde de ekstra seçeneklere ayrılır. Yarım halka modeller tıpalı şekilde dizayn edilir. Tam halka modeller ise klipsli olarak tasarlanır. Klipsli modeller günlük hayatta rahat kullanım açısından son derece avantajlıdır. Bazı modellerde burgu gibi farklı detaylara yer verildiğini görmeniz mümkündür. Seçeneklerin tümünü detaylı bir şekilde inceledikten sonra seçim yapabilirsiniz.

Altın Halka Küpe Modelleri
Altın Halka Küpe Modelleri

Sallantılı Altın Küpe Çeşitleri

Özellikle dikkat çeken ve gösterişli modellerden yana seçim yapan kadınlar için sallantılı altın küpe modelleri oldukça idealdir. Uzunlukları ve büyüklükleri değişiklik gösteren modeller, son derece geniş bir skalaya sahiptir. Sallanan altın küpe seçenekleri arasında değişik renk tonlarının yer verildiği modeller de vardır. Çiçek, kalp ya da sonsuzluk gibi farklı figürler ürünlerin tarzınızı yansıtmasına yardımcı olur. Ayrıca parıltılı taşlar da ürünlere farklı bir hava kazandırır. Mücevher Dünyası, sizlere aradığınız özelliklere sahip olan yüzlerce seçenek sunar. Sallanan Altın Küpe Modelleri ve Fiyatları başlıklı içeriğimizi de incelemek isteyebilirsiniz.

Sallantılı Altın Küpe Çeşitleri
Sallantılı Altın Küpe Çeşitleri

İncili Altın Küpe Modelleri

İnci detayı, geçmişten günümüze her zaman takımlarda zenginliğin bir göstergesi halindedir. İncili altın küpe modelleri de özellikle davetlerde ve özel günlerde sıklıkla tercih edilir. Beyaz, kırık beyaz ya da krem gibi incinin farklı renk tonlarının yer verildiği küpe modellerini aynı tarz kolye, bileklik ve yüzük çeşitleri ile kolayca kombin yapabilirsiniz.

İncili Altın Küpe Modelleri

Altın Küpe Çeşitlerinin Fiyat Aralıkları

Altın küpe fiyatları, modellerin gram ya da ayar gibi özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Günümüzde farklı fiyat aralıklarında satışa sunulan çok sayıda altın küpe modeli vardır. Gram, ayar ve işçilik faktörleri ürünlerin satış fiyatlarının şekil almasında fazlasıyla etkili olur. Ayrıca altının ons oranında meydana gelen artışlar fiyatlar üzerinde de doğrudan etkili olur. Mücevher Dünyası sayfasını ziyaret ederek bütün altın küpe çeşitlerini inceleyebilirsiniz. Kısa süre içinde aradığınız gibi bir ürün rahatlıkla bulabilirsiniz.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 3 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 3 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir