Beyaz Altın Küpe Modelleri ve Fiyatları

Beyaz Altın Küpe Modelleri ve Fiyatları

Beyaz altın küpe modelleri, klasik altın sarısı renk tonundan sıkılıp daha estetik ve modern ürünler arayan kişilere hitap etmektedir. Beyaz altın, gümüş renginde ve gümüş parlaklığına sahip olan bir altın alaşımı olarak bilinir. Hem dekoratif bir yapıda olması hem de göze hitap etmesi sebebiyle mücevher çeşitlerinde sık sık tercih edilir. Saf altın, sarı ve yeşil renktedir. Beyaz altın bir alaşımdır. İçerisinde başka metallere de yer verir. Yani %100 saf altın şeklinde ifade edilmez. Beyaz altının yapımında en fazla tercih edilen alaşım ise altın ve nikel alaşımıdır. Bu çeşit beyaz altında genel olarak %80 oranında altın, %16 oranında nikel, %3 oranın çinko ve %1 oranında bakır kullanılır.

Altın beyaz küpe modelleri de günümüzde sevilerek kullanılmaktadır. Kişiler beyaz altın küpeleri hem kendileri hem de sevdikleri için satın alabilirler. Model skalası tıpkı sarı altın küpe modellerinde olduğu gibi son derece geniştir. Peki beyaz altın küpelerin modelleri nasıldır? Özellikleri nelerdir? Fiyat aralıkları ne şekildedir?

Beyaz Altın Küpe Modelleri

Beyaz altından yapılmış küpe çeşitleri arasında farklı görünümlere sahip olan çok sayıda seçenek vardır. Ürünlerin hepsinin ergonomik şekilde dizayn edilmiş olması, büyük avantaj sağlar. Komple beyaz altından üretilmiş modellerin yanı sıra sarı altın ile karışık şekilde dizayn edilmiş olan ürün seçenekleri de mevcuttur. Hatta mavi gibi ekstra renkli detaylara sahip seçenek sayısı da fazladır.

Altın küpe çeşitleri arasında yoğun rağbet gören beyaz altın modeller her yaş grubuna hitap etmeyi başarır. Genç neslin zevkine yönelik modern ve hareketli tasarımların haricinde orta yaş kesimine hitap eden daha klasik seçeneklere de denk gelebilirsiniz. Mücevher Dünyası‘nı ziyaret ettiğiniz zaman aradığınız tarzda bir ürünü kolayca bulabileceğinizi görebilirsiniz.

Beyaz Altın Küpe Modelleri
Beyaz Altın Küpe Modelleri

Altın Beyaz Küpe Modelleri ve Ürün Detayları

Tıpkı sarı altın küpe modellerinde olduğu gibi beyaz altından yapılan modellerde de ayar detayı ön plana çıkar. 14 ayardan başlayarak 24 ayara kadar uzanan geniş bir skala vardır. 8 ayar altın küpe modelleri de zaman zaman tercih edilen seçenekler arasında yer almaktadır. Geçmiş dönemlerden beridir kadınların favori modelleri arasında yer alan halka küpe çeşitleri, beyaz altın farkıyla bambaşka bir boyut kazanır. Özellikle burgu gibi ufak ayrıntıların yer aldığı modeller her dönem göz doldurur.

Son zamanların dikkat çeken çeşitleri arasında yer alan baget modelde küpe seçeneklerinde de denk gelmek mümkündür. Baget altın küpe modelleri, aynı şekil yüzüğü ve kolyesiyle şahane bir takım oluşturur. Baget modellerde yer alan taş detayları, modellere hem şıklık hem de modernlik kazandırır. Altın baget küpe modelleri beyaz taş detaylarının haricinde mavi gibi farklı renkli taşlarla da dizayn edilmiş olabilir. Daha sadece seçenekler için ise top küpe modellerine yönelebilirsiniz.

Beyaz Altın Küpelerin Fiyatları

Beyaz altın küpelerin fiyatları ürünlerin sahip olduğu özelliklere göre şekil alır. Fiyatların belirlenmesinde ayar ve gram detayları büyük oranda rol oynar. Bazı kişiler beyaz altın takı modellerinin sarı altın takı çeşitlerine göre daha uygun fiyatlı olduğunu düşünür. Ancak bu durum modelden modele değişiklik gösterebilir.

Beyaz Altın Küpelerin Fiyatları
Beyaz Altın Küpelerin Fiyatları

Beyaz altın küpelerin fiyat aralıklarında işçilik gibi detayların da etkili olduğu söylenebilir. Taş ve benzeri ayrıntılar da yine etiketler üzerinde fazlasıyla etkili olur. Mücevher Dünyası, sizlere birbirinden farklı özelliklerde ve rakam aralıklarında ürün seçenekleri sunmaktadır. Görselleri dahil tüm özellikleriyle ürünleri detaylı bir şekilde inceleyerek seçimlerinizi kısa süre içerisinde yapabilirsiniz. Altın Top Küpe Modelleri ve Fiyatları başlıklı içeriğimizi de incelemenizi tavsiye ederiz.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 3 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 3 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir