Sallanan Altın Küpe Modelleri ve Fiyatları

Sallanan Altın Küpe Modelleri ve Fiyatları

Sallanan altın küpe modelleri kadınların favori aksesuarları arasında yer almaktadır. Günlük hayatın ve özel yaşamın her alanında kendine kullanım alanı bulan bu ürünler, şık tasarımlarıyla beğeni toplar. Özellikle kombinleri tamamlayıcı olması sebebiyle altın küpe modelleri her zaman popüler olmayı başarır. Sallanan küpe modelleri, seçimlerini dikkat çekici ürünlerden yana yapmayı seven kadınların gözdesi halindedir. Sallanan altın küpe çeşitleri arasında halka, çubuk ya da farklı şekillerde tasarlanmış olan çok sayıda seçenek vardır. Bu sayede kişilerin seçim yapması da daha kolay olur. Peki sallanan altın küpe modelleri nelerdir? Detayları ve fiyat aralıkları nasıldır? İşte altın sallanan küpe modelleri hakkında merak uyandıran tüm ayrıntılar!

Sallanan Altın Küpe Modelleri

Sade kombinlerin öne çıkması noktasında büyük oranda etkili olan sallanan küpeler, değişik imgelerle göz doldurur. Çiçek ya da yaprak gibi klasik motiflerin yanı sıra günümüz trendlerini yansıtan asimetrik detayların yer verildiği modeller de son dönemlerde dikkat çeker. Modellerin ebatları farklılık gösterebilir. Bazı modeller bir hayli büyük ve abartılı şekilde dizayn edilirken bazı modeller daha ufak ebatlara sahiptir.

Sallantılı altın küpe modelleri arasında her yaş grubuna hitap eden seçeneklere sık sık denk gelebilirsiniz. Hatta bazı seçeneklerde inci gibi hareketlilik kazandıran ekstra detaylar da bulunur. Mücevher Dünyası‘nda kişisel zevklerinize ve giyim tarzınızı tamamlayacak ürünleri kısa süre içerisinde bulabilirsiniz.

Sallanan Altın Küpe Modelleri
Sallanan Altın Küpe Modelleri

Sallanan Altın Küpe Modelleri Özellikleri

Altın küpe modelleri genel anlamda değerlerine göre sınıflandırılır. 14 ayar, 22 ayar ve 24 ayar altın küpe çeşitleri farklı altın oranlarına sahiptir. Bunun dışında ürünlerin dizayn edilme aşamasında eklenen her bir detay, modellerin kendini ayırmasında etkili olur. Günümüzde genç yaş ile orta yaş kesimi arasında çoğu zaman zevk farklılıkları ortaya çıkar. Durum böyle olunca da ürün tasarımları ekstra çeşitli olur. Sallanan altın küpe modelleri arasında tüm yaş grupları kendi zevklerine yönelik seçimlerini rahatlıkla yapabilirler.

Altın küpeler kaç gram olduğu konusunda da büyük merak uyandırır. Ancak bunun için net bir cevap vermek mümkün değildir. Her ürünün kaç gram olduğu değişiklik gösterebilir. Taş gibi ekstra detayların yer aldığı modeller daha ağır olabilir.

Sallanan Küpe Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Altın takı alınacağı zaman dikkat edilmesi gereken bazı detaylar vardır. Sallanan küpe modelleri arasında da seçim yaparken birtakım ayrıntılara dikkat etmekte fayda vardır. Öncelikle kullanım amacıyla alınan ürünlerin nerede kullanılacağının göz önünde bulundurulması tavsiye edilir. Ayrıca renk gibi her bir ayrıntının da düşünülmesi son derece önemlidir. Altın Küpe Alırken Nelere Dikkat Etmeli? başlıklı içeriğimizi de incelemenizi tavsiye ederiz.

Yatırım amacıyla altın küpe satın alınacaksa gram ve ayar kısımlarına takılmak gerekir. İlerde zarar etmemek adına işçilik oranının az, altın miktarının ise fazla olduğu modellere yönelmekte fayda vardır. Mücevher Dünyası‘nı ziyaret ederek hem kullanım hem de yatırım için satın alabileceğiniz altın küpe seçeneklerini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Sallanan Küpe Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?
Sallanan Küpe Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Sallanan Altın Küpe Fiyatları

Sallanan altın küpe fiyatları, diğer malzemeler kullanılarak üretilmiş olan modellere oranla daha farklıdır. Altın, hem günümüzde hem de geçmiş dönemlerde her zaman en fazla değer gören madenlerin başında yer almıştır. Ürünlerin fiyatlarının belirlenmesindeki en etkili faktör, altının ne miktarda kullanıldığıdır. Burada ise ayar detayı devreye girer.

14 ayar, 22 ayar ve 24 ayar altın küpe modelleri arasında fiyat farklılıkları vardır. Ayar oranının yükselmesi, ürünlerin içeriğinde yer verilen altın miktarının da yükseldiğini gösterir. Bu nedenle ayar oranı yukarı çıktıkça fiyatlarda da artış görülür. Mücevher Dünyası‘nda her bütçeye hitap eden seçenekler arasında kendi bütçenize göre bir seçim yapabilirsiniz.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 3 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 3 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir