Gaziantep Kapalı Çarşı Altın Fiyatları (Canlı)

Altın Türü Alış (TL) Satış (TL) % Saat
Altın (TL/GR) - - % -
Çeyrek Altın - - % -
Yarım Altın - - % -
Tam Altın - - % -
22 Ayar Bilezik - - % -

Gaziantep Kapalı Çarşı altın fiyatları öncelikle kentte ikamet eden halkın, sonrasında ise Gaziantep’i ve civar bölgelerini ziyarete gelecek olan kişiler için merak konusudur. Türkiye’nin ekonomik verilerini takip ederek, hem il il ve bölge bölge altın piyasasını hem de günlük altın fiyatlarını sizlerle paylaşıyoruz. Altın fiyatları pek çok kritere bağlı olarak günden güne değişmektedir. Peki, Gaziantep Kapalı Çarşı altın fiyatları nasıl? Makalemizin devamında Gaziantep güncel altın fiyatlarını, altın piyasasının son durumunu ve Kapalı Çarşı hakkında merak edilenleri açıklayacağız.

Gaziantep Kapalı Çarşı Altın Fiyatları Hangi Kriterlere Göre Değişir?

Borsa ve ekonomi haberlerini yakından takip edenler, altın kurunun da ülke içinde ve dünyada her geçen saniye değişebileceğini bilmektedir. Türkiye’de altın piyasası da en az döviz piyasası kadar hareketlidir. İllerimizde faaliyet gösteren kuyumcular odası ve kapalı çarşı, altın başta olmak üzere tüm madenlerle ilgili son gelişmeleri sunmaktadır. Gaziantep Kuyumcular Odası tarafından açıklanan günlük verilerle o bölgedeki altın fiyatları netleşmektedir.

Gaziantep Kapalı Çarşı Altın Fiyatları

Gaziantep Kapalı Çarşı altın fiyatları günlük, haftalık, aylık ve yıllık olarak değerlendirilebilir. Bahsettiğimiz gibi her şehrin kuyumcular odası ve kapalı çarşısı bu verileri günlük olarak bizlere sunmaktadır. Kapalı Çarşı altın fiyatlarını belirleyen en önemli kriter, bölgedeki nakit akışı ve alım gücüdür. Nakit akışı ve alım gücü arttığında, altın fiyatları zamlanmaktadır. Burada şehirlerimizdeki nüfus yoğunluğu ve paranın değeri de öne çıkmaktadır. Döviz kuru, enflasyon verileri, ülkelerin ekonomi politikaları, altına olan talep, altın bazlı ürünlerde kullanılan ekstra detaylar (örneğin pırlanta taşlı altın yüzük), altının gram değeri ve ayarı, işçilik bedeli ve kuyumcuların kâr marjı gibi kriterler de altın fiyatlarını etkilemektedir.

Gaziantep Altın Piyasası

Gaziantep Altın Fiyatları az önce bahsettiğimiz sebeplerle an be an değişim göstermektedir. Milattan Önce dönemde ilk kez Dicle-Fırat Vadisi’nde görülen altın madeni, kentin altın rezervlerini daha da değerli kılmaktadır. Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin tamamında altının değeri ve önemi büyüktür. Gaziantep’in meşhur düğünlerinde geline ve damada takılan altın takılar özel işçilik ürünleridir. Bu bölgede altın bilezik, kolye, yüzük ve tam altın gibi klasikler hediye olarak sunulur. Tüm altın ürünleri nesilden nesile miras kalır, yatırım amacıyla alınıp saklanır ve kadınların altın günlerinde baş roldedir. Gaziantepliler ve bölgeye ziyarete gelen kişilerin kuyumcularda ve özellikle Kapalı Çarşı’da günlük altın fiyatlarını araştırdığı görülüyor. Gaziantep ve tüm Türkiye’deki altın fiyatları sitemizden de kolayca takip edilebilmektedir.

Gaziantep Kapalı Çarşı Hakkında

Gaziantep Kapalı Çarşı, 1976 yılında faaliyete başlamıştır. Günümüzde Çukur Mahallesi, Gaziler Caddesi, No:74/C Şahinbey adresinde hizmet vermektedir. Kuyumcu, gümüşçü, kuyumcu tamircileri, hediyelik eşyalar, Antep işi el yapımı ürünler, çeyiz, nikah, çiçek, konfeksiyon ürünleri ve daha pek çok dükkana ev sahipliği yapmaktadır. Kapalı Çarşı, özellikle döviz ve altın fiyatlarının yakından takip edildiği, araştırıldığı ve halkın büyük bir bölümünün alışveriş yaptığı tarihi bir yerdir.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 3 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 3 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır.

Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir