Bebek Bileklik Altın Takı ve Bileklik Modelleri

Bebek Bileklik Altın Takı ve Bileklik Modelleri

Bebek bileklik altın modelleri, dünyaya yeni gelen bebeklerin kullanımı ve hediye seçeneği olarak en iyi alternatiflerden biridir. Tamamı altından üretilmiş olan ürünler, bebeklerin hassas cilt yapılarına da uygundur. Bu sayede güven içerisinde tercih edilebilir. Bebek bileklik modelleri, yeni doğan yaş grubundan ortalama beş ya da altı yaşa kadar rahatlıkla kullanılabilir. Ancak her modelde bu durum aynı değildir. Zincir uzunluğuna göre bebeğinizin ortalama ne kadar kullanabileceği konusunda bir tahminde bulunabilirsiniz.

Bebek altın bileklikler, farklı figür detayları ile ön plana çıkmaktadır. Modellerin fiyatları ise ürünlerin özelliklerine göre değişiklik gösterebilir. İşte bebekleriniz için şık ve rahat altın bileklik modelleri!

Bebek Bileklik Altın Modelleri

Bebek bileklik altın modelleri değişik figür ilaveleri ile daha hareketli bir hale getirilir. Ürünler arasında 14 ayar ve 22 ayar olan modeller daha popülerdir. Yatırım yapmayı düşünen ebeveynler için de farklı bir alternatif olarak kabul edilen altın bileklik çeşitleri, daha çok kullanım amacıyla satın alınır. Çünkü bozdurulacağı zaman işçilik ve taş gibi unsurlara bağlı olarak değer kaybetme durumu söz konusu olur.

Nohutlu altın bileklik çeşitleri hem sade hem de şık yapılarıyla beğeni kazanmaktadır. Daha renkli tasarımlar isteyen kişiler için ise nazar boncuklu, renkli nohutlu, çiçekli ya da tohumlu modeller vardır. Son dönemlerde Allah yazılı ve reşat altınlı olan modeller de yoğun rağbet görmektedir. Bebeklerin ilk değerli eşyaları olan altın bileklikler, hayatlarının her alanlarında onlara eşlik eder. Mücevher Dünyası sayfası üzerinden bebekler için dizayn edilmiş olan bütün altın bileklik modellerini inceleyebilirsiniz.

Bebek Bileklik Altın Modelleri
Bebek Bileklik Altın Modelleri

Bebekler İçin Altın Künye Çeşitleri

Altın bebek bilekliği denildiği zaman künye seçenekleri de akla gelir. Altın bebek künye modelleri özellikle yeni doğan bebeklere hediye etmek için en ideal seçeneklerin başında yer almaktadır. Farklı ebatlardaki plakaların üzerine isim yazılarak satışa sunulan modeller hem kız hem de erkek bebekleri için uygundur.

Altın künye modelleri arasında da figürlü seçenekler vardır. Plakaların yanına ilave edilen çiçek, kalp ya da kelebek gibi figürler ürünler daha hareketli bir görünüme sahip olmasında rol oynar. Ürünlerin zincir kısımları uzun şekilde dizayn edilir. Bu sayede bebeğiniz büyüdükçe bileğine göre ayarlama şansınız oluşur. Seçenek sayısının fazla olması ise daha rahat seçim yapma imkanını beraberinde getirir.

Bebek Bileklik Altın Modelleri Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bebekler için altın takı seçimi yapmak son derece önemlidir. Söz konusu altın bileklik seçimi olduğu zaman da yine aynı şeyler geçerli olur. Ürünler arasında seçim yaparken bebeğinizin hareketlerini kısıtlamayacak seçeneklere yönelmenizde fayda vardır. Özellikle bileğini sıkmayacak ve oyun esnasında herhangi bir yere takılmayacak modelleri tercih etmeniz önerilir.

Altın, bebeklerin hassas ciltlerini rahatsız etmez. Bu açıdan güvenle seçim yapabilirsiniz. Ancak modelleri incelerken onların hayal dünyasına uzanan seçenekler arasında seçim yapmanız bebeğinizin de mutlu olmasını sağlar.

Bebek Bileklik Altın Modelleri Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Bebek Bileklik Altın Modelleri Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bebek Bileklik Altın Fiyatları

Altın bebek bileklik fiyatları da merak uyandıran detaylar arasında yer almaktadır. Ürünlerin fiyat skalasına etki eden çok sayıda faktör vardır. Bunların başında gram ve ayar gelir. 14 ayar bir ürün ile 22 ayar bir ürün arasında fiyat farklılıkları görülebilir. Aynı zamanda gram oranında görülen artışlar da fiyat skalası üzerinde etkili olur. Mücevher Dünyası‘nda hem bütçenize hem de zevkinize hitap edecek pek çok ürün çeşidi vardır. Seçenekleri görselleri ve diğer detayları ile inceleyip seçim yapabilirsiniz. Altın Çocuk Küpe Fiyatları ve Modelleri başlıklı içeriğimizi de incelemek isteyebilirsiniz.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 3 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 3 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir