Çeyrek Altın Kolye Modelleri ve Fiyatları

Çeyrek Altın Kolye Modelleri ve Fiyatları

Altın sektörünün pek çok farklı alanında görev sahibi çeyrek altın kolye modellerinde de karşımıza çıkmaktadır. Daha çok yatırım amacıyla satın alınan ürünlerin hediye ya da kullanım için tercih edilmesi mümkündür. İşçiliğin az olduğu parçalar, ilerleyen dönemde ürün satışı sırasında zarara uğramanızı engeller. Burgu zincir, halat zincir ve örme ip gibi farklı aracılar ile takılabilen modeller; her sezon alıcıların dikkatini çekmeyi başarmaktadır.

İster günlük kullanıma ister özel günlere yönelik seçilebilen kolyeler, farklı giyim tarzları ile uyumlu bir görüntü ortaya koyar. Modele göre belirlenen fiyatlar, alıcıların bütçesi düşünülerek oluşturulmaktadır. Mücevher Dünyası’ndaki ürünlerin geniş fiyat aralığı, talebin de fazla olmasını sağlar. Peki, çeyrek altın kolyelerin genel özellikleri nelerdir? Ürün yelpazesinde bulunan modeller nasıldır? Fiyat konusunda alıcılara çeşitli imkanlar sunulur mu? İşte alışverişinizi kolaylaştıracak cevaplar… 

Çeyrek Altın Kolye Model Seçenekleri

Tasarımında çeyrek altının önemli bir yere sahip olduğu kolyeler, değişik modelleri gözler önüne sermektedir. Kullanıcıların istek ve ihtiyaçları ön planda tutularak tasarlanan parçalar, geniş ürün yelpazesinde bir araya getirilir. Bu sayede alıcıların beğenebilecekleri modeli bulması kolaylaşır. Kolyelerin fiyatları, altın piyasasındaki fiyat dalgalanmalarına göre artıp azalır. İşçilik oranı ve altın ayarına bakılarak düzenlenen fiyatlar, alıcıların ilgisini çeker. Düşük ve yüksek bütçelere yönelik hazırlanan fiyat seçenekleri, kolyelerin çok sayıda alıcıya ulaşmasına aracılık eder. İşte Mücevher Dünyası sayesinde tüm özelliklerini inceleyebileceğiniz kolye modelleri ve fiyatları! 

Çeyrek Altın Kolye Model Seçenekleri
Çeyrek Altın Kolye Model Seçenekleri

Sıra Taşlı Çeyrek Altın Kolye

Halka şeklinde sıralanan taşların ortasında 1 adet çeyrek altının yer aldığı kolye, pek çok kadının aksesuar koleksiyonunda karşımıza çıkmaktadır. Kolye ucu ve ince bir altın zincirden oluşan model, sadeliği şıklıkla bir araya getirir. Üründe kullanılan taşlar zirkon, çeyrek altın ise 14 ayardır. 4,24 gram ağırlığındaki modelin eni ve boyu 30 mm ölçülerindedir. Kullanıcıların belirtmesi halinde kolye zincirinin birkaç santim uzatılıp kısaltılması mümkündür. Sarı renkli kolye, özel kutusu içerisinde alıcılara gönderilir. Parçanın güncel fiyatı 6900-7100 TL arasında değişiklik gösterir. Kampanya ve indirim dönemlerinde fiyatların biraz daha düşmesi beklenir. 

5 Çeyrek Altınlı Kolye

5 adet 22 ayar çeyrek altının aralıklı şekilde dizildiği model, genellikle özel günlerde kullanılır. Altınları taşıyabilecek kalınlıkta bir zincirden faydalanılan kolye, klasik tarz severlerin beğenisini kazanır. Ürünü kendiniz için seçebileceğiniz gibi düğün ve asker uğurlaması gibi özel günlere hediyelik amacıyla satın almanız mümkündür. Ayar ve patent damgalı çeyrek altınların özgün bir tarz kattığı parça, 23,5 gram ağırlığa sahiptir. Bu nedenle günlük kullanım için pek tercih edilmez. Sarı renkteki kolyenin piyasa fiyatı 13500-20000 TL civarlarındadır.  

5 Çeyrek Altınlı Kolye
5 Çeyrek Altınlı Kolye

Çeyrekli Dorika Toplu Kolye

Kolye ucu olarak bir adet çeyrek altının kullanıldığı model, özgün dizaynıyla ilgi toplar. Aralıklı dizilmiş dorika topların göze çarptığı altın zincir, kolyenin şıklığına şıklık katar. Bunun yanı sıra çeyrek altının sağ ve sol tarafında bulunan mavi renkli taşlar, ürünü renklendirir. 22 ayar altından üretilen parça, sarı renklidir ve 5,4 gram ağırlığa sahiptir. Modelin güncel fiyatları 3500-4000 TL arasında değişmektedir. Reşat Altın Kolye Modelleri ve Fiyatları başlıklı içeriğimizi de incelemek isteyebilirsiniz.

Çeyrek altının aksesuar olarak kullanılmasına aracılık eden kolyeler, çok sayıda kadının vazgeçilmezi haline gelmektedir. Birbirinden farklı ortamlarda kullanıma uygun tasarımdaki parçalar, dünyanın dört bir yanında popülerliği ile öne çıkar. Uzun ömürlü kullanım imkanına sahip ürünler, kalitesi ve kullanışlı yapısıyla farkını ortaya koyar. Siz de çeyrek altın kolye modellerini Mücevher Dünyası sayesinde görüntüleyebilir, özellikleri ile hoşunuza giden kolyeyi kolayca sipariş edebilirsiniz. 

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 3 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 3 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir