Reşat Altın Kolye Modelleri ve Fiyatları

Reşat Altın Kolye Modelleri ve Fiyatları

Altın kolye koleksiyonlarında her daim karşımıza çıkan Reşat altın kolye modelleri ve fiyatları ile ilgili bilgi almak istiyorsanız doğru içerikte bulunuyorsunuz. Şık ve ilgi çekici duruşuyla dikkat çeken modeller, dünyanın dört bir yanında çok sayıda kullanıcıya ulaşmaktadır. Geçmişten günümüze popülerliğini kaybetmeyen Reşat altın kolyeler, altın ya da deri zincir eşliğinde takılır. Altının canlı ve parlak yapısı sayesinde göz kamaştıran parçalar, kullanım amacıyla olduğu gibi yatırım yapmak için de tercih edilebilir. 

Büyük, küçük, tekli, çoklu, çeyrek, yarım ve tam gibi farklı özellikteki Reşat altınlarının kullanıldığı modeller; alıcıların beğenisini kazanmaktadır. Taktığınız her saniye kalitesini hissedebileceğiniz kolyeleri Mücevher Dünyası aracılığıyla incelemeniz ve satın almanız mümkündür. Peki, Reşat altın kolye modelleri nasıldır? Modeller ne gibi özelliklere sahiptir? Fiyat seçenekleri ne şekildedir?

Reşat Altın Kolye Modelleri ve Fiyatlarına Dair Ayrıntılar

Her dönemin sevilen ve çok tercih edilen altın aksesuarları arasına giren Reşat altın kolyeler, farklı model seçenekleri ile alıcılara tanıtılmaktadır. Çok sayıda modelin bir araya geldiği geniş ürün yelpazesi, kolyelerin herkes tarafından beğenilmesine aracılık eder. Büyüklük, ağırlık, tasarım ve kullanışlılık açısında farklılıklar içeren modeller; her zevke hitap etmeyi hedeflemektedir. Kullanıcıların istek ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanan parçalar, her sezon yenilenir. Bu sayede moda trendlerine uygun seçenekler artırılmış olur.  İşte piyasaya damga vuran Reşat altını kolye modelleri ve fiyatları! 

Reşat Altın Kolye Modelleri ve Fiyatlarına Dair Ayrıntılar 
Reşat Altın Kolye Modelleri ve Fiyatlarına Dair Ayrıntılar

Çeyrek Reşat 22 Ayar Dorika Altın Kolye

Sarı Reşat altınının işlenmesi ve altın zincire takılması ile ortaya çıkan kolye, 22 ayar altından üretilir. Zincir boyu kullanıcı isteğine göre ayarlanan model, özel davetlerden gündelik kullanıma kadar pek çok ortama uygun tasarımdadır. Boyun bölgesinde oldukça zarif bir görüntü oluşturan parça, sık kullanıma rağmen parlaklığını kaybetmez.  

Çeyrek Reşat altını kullanılan ürün, 9,98 gram ağırlığa sahiptir. Herhangi bir taş eklemesi bulunmayan parça, sadelik ve şıklığı bir araya getirir. Kolyenin fiyatı 6300-7000 TL arasında değişmektedir. Altın fiyatında yaşanan artış azalışlar, kolye fiyatlarında da etkisini gösterir. Bu nedenle alışveriş öncesinde güncel altın fiyatlarına bakmak gerekir. 

4 Çeyrek Reşat Altınlı 22 Ayar Kolye

4 adet çeyrek Reşat altınının uç şeklinde takıldığı kolye; kulpları, zinciri ve Reşat altınları dahil olmak üzere tamamen sarı renkli 22 ayar altın içerir. 12,5 gram ağırlığı bulunan model, genellikle özel günlerde kullanılır. Ürün fiyatına bakıldığında 7500-8400 TL aralığında satışa sunulduğu görülür. Mücevher Dünyası sayesinde modellerin değişen fiyatlarını anında görme imkanınız bulunur. 

4 Çeyrek Reşat Altınlı 22 Ayar Kolye 
4 Çeyrek Reşat Altınlı 22 Ayar Kolye

Top Altınlı Yarım Reşat 22 Ayar Kolye

22 ayar yarım Reşat altını çevresinde küçük altın topların yerleştirildiği kolye, altın aksesuarlar kategorisinde öne çıkar. Zincirinden kulpuna her parçasında 22 ayar altın kullanılan ürün, kalitesini her takışta hissettirir. 15 gram ağırlığındaki model, garanti belgesi ve sertifikasıyla birlikte alıcılara gönderilir. Kolyenin fiyatı 9000-10800 TL aralığındadır. 

Reşat ve Çeyrek Altınlı İpli 22 Ayar Kolye

Kırmızı bir ip ucun Reşat altını ve çeyrek altın takılan model, özgün tasarımıyla ilgi çeker. 11,30 gr ağırlığa sahip parça, 22 ayar sarı altından imal edilir. Kolye fiyatları 6100 ila 6300 TL arasında değişmektedir. 

Reşat ve Çeyrek Altınlı İpli 22 Ayar Kolye 
Reşat ve Çeyrek Altınlı İpli 22 Ayar Kolye

Reşat altını ile klasik bir dokunuş yapılan kolyeler, her sezonun vazgeçilmezleri arasına yerleşmeyi başarır. Kalitesi ve uzun ömürlü kullanım imkanı nedeniyle kullanıcılardan tam puan alan ürünler, piyasada kendinden sıklıkla söz ettirir. Siz de Reşat altın kolye modelleri ve fiyatları hakkında Mücevher Dünyası üzerinden araştırma yapabilir, hoşunuza giden parçayı hemen sipariş verebilirsiniz.  Ayrıca Altın Top Küpe Modelleri ve Fiyatları başlıklı içeriğimizi de incelemek isteyebilirsiniz.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 3 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 3 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir