Yarım Altın Bileklik Modelleri ve Fiyatları

Yarım Altın Bileklik Modelleri ve Fiyatları

Yarım altın bileklik modelleri, geçmiş dönemlerde ve günümüzde her zaman ilgi görmeyi başarmıştır. Farklı tasarımlara sahip olacak şekilde dizayn edilmiş olan modeller hem genç nesle hem de orta yaş kesimine hitap etmektedir. Son derece kaliteli tasarımları ve göz alan renk tonu, bu ürünlerin dikkat çekmesinde etkili olur. Altına ve altından yapılmış olan her şeye karşı duyulan ilgi, geçmişten bu yana devam eden olgudur.

Altın kullanılıp tasarlanan takılar geniş bir yelpazede seyreder. Yüzükten kolyeye kadar pek çok ürün seçeneği bulunmaktadır. Altın bileklik modelleri de rağbet gören altın takı çeşitleri arasında yer almaktadır. Bunun yanında yarım altın bileklik çeşitleri kullanım ve yatırım amacıyla alınabilecek ürünlerdendir. Üstelik ürünler özel dönemlerde hediye etmek için de satın alınabilir.

Yarım Altın Bileklik Modelleri

Yarım altın detayında olan bileklik seçenekleri hem kullanım amacı hem de ileriye dönük yatırım yapma amacı güden kişilere bir alternatif olmaktadır. Yarım altınlı bileklik modelleri 14 ayar altına sahiptir. Yani ürün içeriklerinde %91,6 kadar saf altın vardır. Piyasada yoğun ilgi gören ve yıllar geçtikçe değer kazanan ürünler arasında yer almayı başarmaktadır.

Seçenekleri detaylıca incelediğiniz zaman ağırlık konusunda modellere göre değişiklik olduğunu görebilirsiniz. Bazı modeller 2 gram ya da 4 gram gibi son derece hafif bir yapıya sahiptir. Bazı modeller ise 5 gram ya da 8 gram gibi ağır bir yapıdadırlar. Ayrıca seçeneklerin arasında 30 gram gibi ekstra ağır olan modellere de denk gelebilirsiniz. Bu tarz seçeneklerde genellikle birden fazla yarım altına yer verilir. Bu ürünler fiyat olarak da daha pahalıdır. Seçeneklerin tamamını Mücevher Dünyası‘nı ziyaret edip detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Yarım Altın Bileklik Modelleri
Yarım Altın Bileklik Modelleri

İpli Yarım Altınlı Bileklik Modelleri

Bileklik seçimi yaparken spor modeller seven kişiler için ipli alternatifler son derece idealdir. Şık ve zarif yapılarıyla göz dolduran bu modeller, gittiğiniz bütün ortamlarda dikkat çekmenizi sağlayacaktır. Genel olarak siyah ve kırmızı renklerle beğeni kazanan ürünler, her bilek tipinde rahatlıkla kullanım imkanı sunar. İpli seçeneklerin bazılarında yarım altın özel bir kulp kullanılarak iple bağlanır. Bu sayede olası bir düşme gibi durumlar için önlem alınmış olur. Böylelikle gün içinde rahat kullanma olanağınız oluşur.

Bazı modellerde yarım altın örgülü ipler aracılığıyla birbirine bağlanır. Bu şekilde doğal bir görüntü ortaya çıkmaktadır. Yarım altın bileklik modelleri, spor stilleriyle öne çıkmaktadır. Ürünleri ip kısımlarından birbirine bağlayıp takmanız gerekir. Seçeneklerin tümünü, sahip oldukları detaylarla beraber görselleri dahil olmak üzere inceleme şansınız vardır. Mücevher Dünyası‘nda sizlere sunulan seçenekler arasında sevdikleriniz ve kendiniz için bir seçim yapabilirsiniz.

Yarım Altın Bileklik Fiyatları

Tüm altın ürünlerde olduğu gibi yarım altın bileklik modellerinde de seçim yaparken fiyat aralıkları fazlasıyla etkili olmaktadır. Ürünlerin satışa sunulacağı rakamlara doğrudan olarak etki eden pek çok unsur vardır. Kur oranındaki güncellemeler bu faktörler arasında en önemlisidir. Kur oranında meydana gelen tüm değişiklikler bileklik fiyatlarına direkt olarak yansır. Ayrıca ürünlerin gramı gibi değerler de fiyatlara etki eden unsurlar arasındadır. Mücevher Dünyası‘ndaki yarım altınlı bileklik modellerini inceleyip seçimlerinizi yapabilirsiniz. Ayrıca Çeyrek Altın İpli Bileklik Fiyatları ve Modelleri başlıklı içeriğimizi de incelemek isteyebilirsiniz.

Yarım Altın Bileklik Fiyatları
Yarım Altın Bileklik Fiyatları

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 3 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 3 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir