Çeyrek Altın İpli Bileklik Fiyatları ve Modelleri

Çeyrek Altın İpli Bileklik Fiyatları ve Modelleri

Çeyrek altın ipli bileklik fiyatları son zamanlarda sık sık araştırılan konulardan biridir. Özellikle hem yatırım yapma hem de kullanma amacıyla altın satın almak isteyen kişilerin pek çoğu bu modellere yönelmektedir. Düğün, nişan ya da evlilik yıl dönümü gibi özel günlerde hediye edilebilecek en ideal hediye seçeneklerinden biri olan çeyrek altın ipli bileklik modelleri, şık duruşuyla göz doldurur. 14 ayar ve 22 ayar şeklinde dizayn edilmiş olan bu ürünler değişik özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Gerek gramaj oranı gerek işçilik unsuru gerekse de diğer detaylarıyla birbirinden farklı çok sayıda seçenek vardır.

İpli çeyrek altın bileklik modelleri kullanım açısından da büyük rahatlık sunar. İlk zamanlar genel olarak Anadolu insanları tarafından tercih edilen bu ürünler günümüzde kadınların favori takı seçenekleri arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Şıklığı ve rahatlığı ile beğeni kazanan modellerin ip detayları farklı renk seçenekleriyle karşımıza çıkmaktadır. Peki çeyrek altın ipli bileklik fiyatları ne şekildedir? Ürünlerin özellikleri nelerdir? Hepsi içeriğimizde!

Çeyrek Altın İpli Bileklik Fiyatları

İpli çeyrek altın bileklik fiyatları şekil alırken rol sahibi olan çok sayıda unsur vardır. Gramaj, ayar ve işçilik gibi unsurların tamamı fiyat aralıklarının belirlenmesinde doğrudan etkili olmaktadır. Bunun dışında günlük kur oranında meydana gelen artışlar ve düşüşlerin de yine fiyatlara etki ettiği bilinir. Altın bileklik fiyatları genel olarak tasarımlara göre şekil alır. Tasarım bakımından ince detayların yer aldığı ve özgün modellerde olan seçenekler klasik tiplere oranla daha farklı fiyat aralıklarına sahip olur.

Sadelikten yana olan kişiler için de çok sayıda altın bileklik modelleri vardır. İpli çeyrek altın bileklik modelleri içinden kendi zevkinize yönelik bir seçim rahatlıkla yapabilirsiniz. Son derece geniş ürün skalası çeyrek altın bileklik fiyatları üzerinde de etki yaratır. Bu sayede kendi bütçenize yönelik altın bileklik bulmanız daha kolay bir hale gelir. Mücevher Dünyası‘nı ziyaret ederek ürünler hakkında merak ettiğiniz bütün detayları inceleyebilirsiniz. Yaptığınız incelemeler sonucunda hem bütçeniz hem de zevkleriniz için bir ürün kolayca bulabilirsiniz.

Çeyrek Altın İpli Bileklik Fiyatları
Çeyrek Altın İpli Bileklik Fiyatları

Çeyrek Altın İpli Bileklik Modelleri

İpli çeyrek altın bileklik çeşitleri sade ve canlı tasarımlarıyla dikkat çeker. Geleneksel zevklerin günümüz modernliği ile buluşmuş hali olan bu modeller, kadınların beğenisini kazanmayı başarmaktadır. Ürünlerin ip kısımlarının kalınlığı modelden modele farklılık gösterebilir. Aynı zamanda iplerin uç kısımlarındaki uzunluklar da değişiklik gösterebilir. Uç kısımlarının uzun olması, daha rahat şekilde kullanma imkanı sunar. Kilo alıp verme durumunuza bağlı olarak rahat kullanma şansınız ortaya çıkar.

Çeyrek Altın İpli Bileklik Modelleri
Çeyrek Altın İpli Bileklik Modelleri

Mücevher Dünyası sizlere birbirinden farklı seçenekleri bir arada sunmaktadır. Bu sayede son derece geniş kitleler aradıkları özelliklere sahip olan ve kendi bütçelerine hitap eden ürünleri kısa süre içerisinde bulabilirler. Seçeneklerin hepsini inceleyip bir tercihte bulunabilirsiniz. Ayrıca Altın Halka Küpe Modelleri ve Fiyatları başlıklı içeriğimizi de incelemenizi tavsiye ederiz.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 3 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 3 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir