Çeyrek Altın Bileklik Modelleri ve Fiyatları

Çeyrek Altın Bileklik Modelleri ve Fiyatları

Çeyrek altın bileklik modelleri çok uzun yıllardan beridir her zaman yoğun ilgi görmektedir. Farklı tasarımlarda dizayn edilen ürünler değişik yaş gruplarına da hitap etmektedir. Şık yapıları ve parlak renk tonu, ürünlerin dikkat çekmesinde rol sahibi olur. Altın kullanılıp yapılmış olan takı seçeneklerini son derece geniş yelpaze içinde incelememiz mümkündür. Küpeden bilekliğe kadar akla gelebilecek çok sayıda ürün seçeneği bulunmaktadır.

Altın bileklik modelleri her zaman beğeni kazanan altın takılar arasında yer almaktadır. Çeyrek altınlı bileklik modelleri kullanım ve yatırım yapma amacıyla satın alınabilecek alternatif ürünlerdendir. Ayrıca ürünler evlilik yıl dönümü, yılbaşı ya da doğum günü gibi özel günlerde sevdiklerinize alabileceğiniz hediye seçenekleri arasındadır. Peki çeyrek altın bileklik modelleri nelerdir? Fiyat aralıkları ve ürün özellikleri nelerdir?

Çeyrek Altın Bileklik Modelleri

Seçenekler arasında ipli modeller başta olmak üzere klasik ve gösterişli modellerin sayısı da oldukça fazladır. Ürünlerin her biri hem kullanmak hem de yatırım yapmak için fazlasıyla idealdir. Klasik düz çeyrek altınlı tasarımların haricinde taşlı yapıdaki tasarımlar da dikkat çeken ürün seçenekleri arasında yer almaktadır. Özellikle Maraş kordonlu modeller gösterişli ürünler tercih etmek isteyen kişiler tarafından rağbet görür.

Maraş kordonlu olan modellerin kilit sistemi vardır. Bu detayından dolayı ürünler kelepçeyi andırmaktadır. Bu modellerin haricinde özel işlemeleri olan tasarımlar da beğeni kazanır. Özel işlemeli ürünlerin kulp bölümleri kişilerin bileklerine göre ayarlanabilir yapıda dizayn edilir. Böylece kilo aldığınızda ya da verdiğinizde dahi bilekliğinizi rahat bir şekilde kullanma şansınız oluşur.

Çeyrek Altın Bileklik Modelleri
Çeyrek Altın Bileklik Modelleri

Kalın zincir ve ince zincir detaylarının yer aldığı seçenekler özellikle zarif seçimler isteyen kişilerin radarına takılmaktadır. Mücevher Dünyası‘nda kişilere sunulan birbirinden farklı alternatifleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. İncelemeleriniz neticesinde gerek kendiniz gerekse de sevdikleriniz için uygun bir seçenek bulabilirsiniz. Altın Zincir Bileklik Modelleri ve Fiyatları başlıklı içeriğimizi de incelemenizi tavsiye ederiz.

Çeyrek Altın Bilekliklerin Seçimi Nasıl Olmalı?

Söz konusu altın bir takı satın almak olduğu zaman, insanlar son derece hassas davranmaya başlarlar. Seçim aşamasında bazı püf noktalara önem verilmesi kişilerin daha doğru seçim yapmaları noktasında rol sahibi olmaktadır. Çeyrek altın bileklik çeşitleri arasında seçim yapacağınız zaman öncelikli olarak kendi kişisel zevklerinizi ön plana almanız gerekir.

Ayrıca ürünleri kullanmak ya da yatırım yapmak gibi hangi amaçla satın alacağınıza karar vermelisiniz. Çünkü işçilik faktörü tüm altın ürünlerde olduğu gibi çeyrek bileklik modellerinde de büyük ölçüde rol oynamaktadır. Bu nedenle ilerleyen dönemlerde zarar etmemek için, özellikle yatırım amaçlı alacaksanız, sade seçenekleri tercih etmeniz önerilir. Fakat kullanmak için bir ürün satın almak isterseniz kişisel zevklerinize uygun bir seçim yapmanız yeterlidir. Ayrıca modeller arasında inceleme yaparken bilek ölçünüzü doğru şekilde bilmeniz önem taşmaktadır.

Çeyrek Altın Bileklik Fiyatları

Altından yapılmış olan tüm ürünlerde olduğu gibi çeyrek altınlı bileklik modellerinde de seçim yaparken fiyat aralıkları büyük ölçüde etkili olacaktır. Ürünler için belirlenen fiyat aralıklarına direkt olarak etki eden pek çok etken bulunmaktadır. Özellikle güncel kur oranı en önemli faktörlerin başında gelir. Kur oranlarındaki tüm değişimler altın bileklik fiyatları üzerinde doğrudan etkili olmaktadır. Ayrıca ürünlerin gramı ve işçilik oranı gibi birtakım değerler de ürünlerin satış fiyatlarına etki eden etkenler arasında yer alır. Mücevher Dünyası sayfasını ziyaret ederek sizlere sunulmuş olan tüm altın çeyrekli bileklik çeşitlerini inceleyip seçim yapabilirsiniz.

Çeyrek Altın Bileklik Fiyatları
Çeyrek Altın Bileklik Fiyatları

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 3 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 3 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir