Altın Zincir Bileklik Modelleri ve Fiyatları

Altın Zincir Bileklik Modelleri ve Fiyatları

Altın zincir bileklik modelleri, özel günler için olduğu kadar günlük kombinlerin de favori aksesuarlarından biri olarak kabul edilmektedir. Altın bileklik modelleri ile özel günlerde ve gecelerde giyeceğiniz kıyafetlere sağladığı uyumun yanı sıra gündelik kıyafetlerle de uyum yakalayabilirsiniz. Bu sayede ürünleri üzerinizde taşıdığınız sürece kendinizi hem daha özel hem de daha şık hissedebilirsiniz.

Ürünler sade ya da dikkat çekici gibi değişik giyim zevklerine tam anlamıyla uyum sağlayabilen tasarımlara sahiptir. Tek başına ya da birden fazla değişik modeli bir arada kullanarak farklı bir tarz oluşturabilirsiniz. Peki altın zincir bileklik modelleri nelerdir? Ürünlerin özellikleri ve fiyat aralıkları hakkında bilinmesi gereken detaylar nelerdir?

Altın Zincir Bileklik Modelleri

Zincir formunda dizayn edilmiş olan modeller, hem özel günlerde hem de günlük kullanımda tercih edilmektedir. Nazar boncuğu gibi klasik bir hale gelmiş motiflerin yanı sıra geometrik figürler, kalp desenleri ya da yıldız gibi tasarımlar da yelpazede kendilerine bol bol yer bulur. Mücevher Dünyası‘nda sizleri bekleyen altın zincir bileklik modelleri zaman tanımayan tasarımları sayesinde her dönem kullanım imkanı sunar.

Değişik tarzlara da ait olabilecek şekilde dizayn edilen altın bileklik modellerini, klasik başta olmak üzere spor ve alternatif kombinler ile beraber başarılı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Modası hiçbir zaman geçmeyen ve her dönem ön planda olmayı başaran altın bileklikler sayesinde şık ve zarif bir görüntü elde edebilirsiniz. Böylece girdiğiniz her ortamda dikkat çekici tarzınız ile ön planda olabilirsiniz.

Altın Zincir Bileklik Modelleri
Altın Zincir Bileklik Modelleri

Spor altın bileklik modelleri, sıradan tasarımlara göre özgün ve modern çizgilerle beğeni kazanır. 22 ayar modellerle beraber, 8 ve 14 ayar bileklikler, sade tasarımlar, değerli taşlardan oluşan modeller zengin altın bileklik koleksiyonunun bir parçası olarak kabul edilir.

Çeyrekli ve Tuğralı Altın Zincir Bileklikler

Son dönemlerin en popüler ürünleri arasında ilk sıralarda kendine yer bulan çeyrek altınlı ya da tuğralı altın bileklik modelleri 8 ayar, 14 ayar ve 22 ayar altından üretilir. Çoğu zaman sarı renkte dizayn edilen altın bileklikler, çeyrek altın ya da reşat altına takılan değişik tasarımlarda zincir modelleri ile hem spor hem de şık bir hale gelir.

Altın bileklik modelleri arasında her zaman beğeni gören sonsuzluk altın bileklik modelleri, yeni tasarımları ve detaylarıyla kadınlar için en iyi hediye çeşitleri arasında yer almaktadır. Tuğralı ya da çeyrek altın bileklik modelleri, örgü zincirli altın bileklik modelleri ya da su yolu altın bileklikleri, şık tasarımlarıyla en fazla rağbet gören ürünler arasındadır. Mücevher Dünyası‘nda zevkinize hitap edecek olan ürünleri kısa süre içinde bulabilirsiniz.

Çeyrekli ve Tuğralı Altın Zincir Bileklikler
Çeyrekli ve Tuğralı Altın Zincir Bileklikler

Altın Zincir Bileklik Fiyatları

Sizler için bir araya getirilen özel modelleri inceleyerek hem bütçenize hem de zevkinize en fazla uygun olan altın zincir bileklik modellerini kolayca seçebilirsiniz. Bazen sadeliği bazen gösterişi ön plana çıkartan tasarımlar her yaş grubuna hitap eder. Farklı semboller ve birbirinden özel taşlar ile çeşitlenmiş olan sayısız alternatif arasından ister kendiniz isterseniz de sevdikleriniz için bir seçim yapabilirsiniz.

Işıltılı ve dikkat çekici bir stilden vazgeçemeyen kişilere özel tasarlanan altın bileklikler ya da sade aynı zamanda şık olan tasarımlar Mücevher Dünyası üzerinde mevcuttur. Ürünleri fiyat aralıklarına ve diğer özelliklerine göre inceleyerek kısa sürede kolay bir şekilde seçim yapabilirsiniz. Altın Bileklik Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir? başlıklı içeriğimizi de incelemenizi tavsiye ederiz.

Altın Zincir Bileklik Fiyatları
Altın Zincir Bileklik Fiyatları

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 3 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 3 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir