Çeyrek Altın Bileklik Modelleri ve Fiyatları

Çeyrek Altın Bileklik Modelleri

Çeyrek altın bileklik modelleri, hem geçmiş dönemlerde hem de şimdiki dönemlerde her zaman rağbet görmeyi başarır. Değişik tasarımlara sahip olarak dizayn edilmiş olan ürünler her yaş grubuna hitap eder. Kaliteli tasarımları ve altının göz alıcı renk tonu, ürünlerin ön plana çıkmasında etkili olur. Altına duyulan ilgi, yüzyıllardan beridir devam eden bir olgudur. Altının görünüm itibariyle insanları cezbedici bir etkiye sahip olması, aynı zamanda da yıllar geçse dahi dünya üzerinde en değerli madenler arasında yer alması, ürünlere duyulan ilgi oranının da ekstra artış görmesinde büyük oranda rol sahibi olur. Altın kullanılarak dizayn edilen takı çeşitleri son derece geniş bir yelpazeye sahiptir. Yüzükte küpeye kadar aklınıza gelebilecek pek çok ürün çeşidi vardır. Bileklik modelleri de bu noktada rağbet gören altın takı modelleri arasında ilk sıralarda yer alır. Çeyrek altın bileklik modelleri hem kullanım hem de yatırım amacıyla satın alınabilecek ürünlerdir. Üstelik bu ürünleri özel dönemlerde  sevdiklerinize hediye etmek için de satın alabilirsiniz. 

Çeyrek Altın Bileklik Modelleri ve Özellikleri 

Çeyrek Altın Bileklik Modelleri
Çeyrek Altın Bileklik Modelleri – Ürünleri Görmek İçin Resme Tıklayın

Çeyrek altın detayına sahip olan bileklik modelleri hem kullanmak amacıyla bir takı satın almak hem de ileriye dönük yatırım yapmak isteyen kişilere iyi bir alternatif olur. Çeyrek altınlı bileklik seçenekleri 22 ayar altın olma özelliğe sahiptir. Yani içeriklerinde %91,6 oranında saf altına yer verilir. Dolayısıyla piyasada yoğun rağbet gören ve her zaman değer kazanan seçeneklerin başında yer almayı başarır. Seçenekleri detaylı bir şekilde incelediğiniz zaman ağırlık detaylarının modellere göre değişiklik gösterdiğini görebilirsiniz. Bazı modeller 2 gram ya da 3 gram gibi hafif bir yapıya sahipken, bazı modeller ise 6 gram ya da 8 gram gibi daha ağır bir sahiptirler. Ayrıca seçenekler arasında 28 gram ya da 30 gram gibi ekstra ağır modellere de denk gelmeniz mümkündür. Bu tarz modellerde genel olarak birden fazla çeyreğe yer verilir. Ağır olmalarının asıl sebebi budur. Bu modeller fiyat olarak daha pahalıdır. Aynı zamanda satış yaparken de daha değerlidir. Seçeneklerin tümünü detaylı olarak inceleyebilirsiniz. 

Beğeni Kazanan İpli Çeyrek Altın Bileklik Çeşitleri 

Beğeni Kazanan İpli Çeyrek Altın Bileklik Çeşitleri 
Beğeni Kazanan İpli Çeyrek Altın Bileklik Çeşitleri – Ürünleri Görmek İçin Resme Tıklayın

Bileklik seçiminde hafif ve spor modellerden yana olan kişiler için ipli seçenekler son derece idealdir. Hem şık hem de zarif yapılarıyla ön plana çıkan bu modeller, girdiğiniz her ortamda fark edilmenizi sağlar. Siyah ve kırmızı renk seçenekleriyle dikkat çeken ürünler, her bilek tipinde rahat kullanım imkanı sunar. İpli seçeneklerin bazı modellerinde çeyrek kısmı özel bir kulpla ipe bağlanır. Bu sayede de olası düşme gibi durumlara önlem alınmış olur. Böylece gün içinde dilediğiniz gibi rahat kullanma imkanınız oluşur. Bazı modellerde ise çeyrek kısmı örgülü iplerle birbirine bağlanır. Bu şekilde de son derece doğal bir görünüm ortaya çıkarılır. Çeyrek altın bileklik modelleri, spor tasarımlara sahip olarak dizayn edilir. İp kısımlarından bağlayarak takmanız gerekir. Bu sayede de kalın bilek ve ince bilek tipine sahip olan kişiler, bu ürünleri rahatlıkla tercih edebilirler. Seçeneklerin hepsini, sahip oldukları bütün detaylarla birlikte görselleri de dahil olacak şekilde inceleme şansınız vardır. Seçenekler arasında kendiniz için ideal seçimi yapabilirsiniz. 

Şık Tasarımlarıyla Dikkat Çeken Çeyrek Altın Bileklik Modelleri 

Çeyrek Altın Bileklik Modelleri 
Çeyrek Altın Bileklik Modelleri – Ürünleri Görmek İçin Resme Tıklayın

İpli modellerin yanı sıra daha klasik ve gösterişli tasarımlara da denk gelme olanağınız vardır. Bu modeller kullanmak ve yatırım yapmak için son derece idealdir. Klasik düz çeyrekli tasarımların yanı sıra taşlı tasarımlar da son dönemlerin dikkat çeken ürünleri arasında yer alır. Maraş kordonlu seçenekler özellikle gösterişli modellerden yana seçim yapmak isteyen kişilerin beğenisini kazanır. Maraş kordonlu modeller özel bir kilit sistemine sahip olarak dizayn edilir. Bu görünümüyle kelepçeyi andırır. Bunların haricinde özel işlemleri tasarımlar da yoğun rağbet görmeyi başarır.

Özel işleme detaylarıyla ön plana çıkan ürünlerin kulp kısımları bileğe göre ayarlanabilir şekilde dizayn edilir. Bu sayede kilo alma ya da verme durumunuzda dahi bilekliğinizi rahatlıkla kullanma imkanınız oluşur. Kalın zincir detaylarının yanı sıra daha ince zincir detaylarının yer verildiği seçenekler zarif seçimler yapmak isteyen kişilerin ilgi odağı halindedir. Kulp kısmında yer alan özel kilit sistemi, ürünleri güven içinde kullanmanıza imkan tanır. Böylelikle kendiliğinden açılma gibi olumsuz durumlar söz konusu olmaz. 

Altın Bileklik Satın Alırken Hangi Detaylara Dikkat Etmek Gerekir? 

Altın Bileklik Satın Alırken Hangi Detaylara Dikkat Etmek Gerekir
Altın Bileklik Satın Alırken Hangi Detaylara Dikkat Etmek Gerekir – Ürünleri Görmek İçin Resme Tıklayın

Söz konusu altın takı almak olduğu zaman, insanlar ekstra hassas davranmaya başlar. Seçim sürecinde bazı detaylara önem vermeniz daha doğru seçimler yapmanızda rol sahibi olur. Çeyrek altın bileklik modelleri arasında seçim yaparken öncelikle kendi kişisel zevklerinizi ön planda tutmanız gerekir. Ayrıca ürünleri yatırım ya da kullanım amaçlı olarak mı satın almak istediğinizden emin olmalısınız. Çünkü işçilik unsuru bütün altın ürünlerde olduğu gibi bileklik modellerinde büyük oranda rol oynar. Bu sebeple zarar etmemek adına yatırım amaçlı olacaksa sade modellerden yana seçim yapmanız tavsiye edilir. Ancak kullanım amacıyla satın almak istiyorsanız kişisel zevklerinize yönelik bir seçim yapmanız yeterli olur. Ayrıca modelleri incelerken bilek ölçünüzü de doğru bilmeniz önem arz eder. 

Çeyrek Altınlı Bileklik Fiyatları 

Çeyrek Altınlı Bileklik Fiyatları 
Çeyrek Altınlı Bileklik Fiyatları – Ürünleri Görmek İçin Resme Tıklayın

Bütün altın ürünlerde olduğu gibi çeyrek altın bileklik modelleri arasında da seçim yaparken fiyat skalası büyük oranda etkili olur. Ürünlerin fiyatlarına doğrudan etki eden çok sayıda faktör vardır. Güncel kur oranı bu faktörlerin en önemlisidir. Kur oranlarında meydana gelen bütün değişimler bileklik fiyatlarına da yansır. Ayrıca ürünlerin kaç gram olduğu gibi değerler de satış fiyatlarını etkileyen unsurlar arasında yer alır. 14 ayar çeyrekli bileklik ve 22 ayar çeyrekli bileklik modelleri arasında fiyat farklılıkları vardır. Mücevher Dünyası’nda sizlere sunulan bütün altın çeyrekli bileklik modellerini inceleyerek seçimlerinizi yapabilirsiniz. 

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir