Cartier Bileklik – Bilezik Altın 14 Ayar & 22 Ayar

Cartier Bilezik

Mücevher sektöründe en çok ilgi gören modellerden biri olan Cartier, bileklik modelleri ile bizleri büyülemeye devam ediyor. En güzel Cartier bilezik modellerini 14 ve 22 ayar olarak en uygun fiyatlara sitemizden almanız mümkün. Öncesinde Cartier bileklik modelleri için hazırladığımız bu içerik sayesinde ürünler hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

14 Ayar Cartier Bileklik Modelleri & Fiyatları 2020

14 ayar altın ürünleri bildiğiniz gibi 22 ayar ürünlere nazaran işlemeye daha müsaittir. Daha dayanıklı olması ve verilen şekli daha iyi koruması sebebi ile tasarım ürünlerinde daha çok tercih edilir. Takı olarak kullanılmak istenen ürünler genelde 14 ayar üretilir. 22 ayar tasarım ürünlerine göre daha dayanıklı olmalarının sebebi alaşım oranıdır.

Daha dayanıklı ve daha estetik olması sebebi ile 14 ayar Cartier bileklikler 22 ayar Cartier bilekliklere göre biraz daha fazla tercih edilebilir. Bunun temel sebepleri de az önce ifade ettiğimiz gibi dayanıklılık ve tasarım özgürlüğüdür.

14 Ayar Cartier Bileklik
14 Ayar Cartier Bileklik

14 Ayar Cartier Bilezik Modelleri & Fiyatları 2020

14 ayar Cartier Bilezik fiyatları değişen altın kuru ile eşzamanlı olarak dalgalanmaktadır. Özel seri Cartier bilezik ve bileklik modellerinin fiyatları birim fiyatına göre biraz daha fazla çıkmaktadır. Yatırımlık bilezik arayanların tercih etmemesi gereken 14 ayar Cartier Bilezik, gündelik kullanım için oldukça uygun bir tercih olacaktır.

14 Ayar Cartier Bileklik
14 Ayar Cartier Bileklik

Modası asla geçmeyen Cartier ürünleri hem yatırımlık hem de takı olarak tercih edilebiliyor. Rose gold, yeşil altın, sarı altın, yaldızlı ve mat olarak pek çok çeşidi bulunan Cartier Bileklik ve Bilezik modelleri, uzun yıllar boyu altın takı sektörünün incisi olmaya devam edecek gibi görünüyor.

En özel tasarımları en uygun fiyata satın almak için Mücevher Dünyası’nı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Sitemiz üzerinden alacağınız ürünlerin tamamı sigortalı olarak adresinize teslim edilir ve kargo için hiçbir ücret talep edilmez. Mücevher Dünyası bir Sular Kuyumculuk iştirakidir. 1950 yılında kurulmuş olan Sular Kuyumculuk, sektördeki tecrübesini günümüz teknolojilerine adapte ederek siz değerli müşterilerine en güncel hizmetleri vermektedir.

Sitemiz üzerinden Cartier ürünlerini incelemek için buraya tıklamanız yeterlidir. Siparişleriniz aynı gün içerisinde kargolanır ve kargo tamamen ücretsizdir. Sipariş vermek için lütfen bizimle iletişime geçin!

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir