Sallanan Altın Küpe Modelleri ve Fiyatları

Sallanan Altın Küpe

Sallanan altın küpe modelleri, kadınların gerek günlük hayatlarında gerekse de özel yaşamlarında sık sık tercih ettikleri altın takı çeşitleri arasında yer alır. Şık duruşları ve iddialı tasarımlarıyla göz dolduran modeller, geniş seçenek yelpazesiyle de her zevke hitap etmeyi başarır. Altının kaliteli yapısı sayesinde uzun süre deforme olmadan kullanma imkanınız vardır. Ürünler hem kullanım hem yatırım hem de hediye etmek için son derece uygundur. Düz renk modellerin yanı sıra yeşilden maviye kadar uzanan rengarenk taş detayları, modellerin hareketli bir yapıya sahip olmasında etkilidir. Altına duyulan ilgi oranının her geçen gün artış göstermesi, modellerin de her dönem yenilenmesinde rol sahibi olur. Dönem trendlerini tam anlamıyla yansıtmayı başaran modeller hem genç nesle hem de orta yaş kesimine hitap eder. Değişik figür detaylarıyla bambaşka bir boyut kazanan sallanan altın küpe çeşitleri, yeni nesil teknolojilerden faydalanılarak dizayn edilir. Seçenekleri görselleri başta olmak üzere merak ettiğiniz her bir detayla birlikte inceleyebilirsiniz. Onlarca seçenekten aradığınız ürünü bulabilirsiniz. 

İddialı Tasarımlarıyla 22 Ayar Sallanan Altın Küpe Modelleri 

Sallanan Altın Küpe
Sallanan Altın Küpe – Fiyatları görmek için ürünlere tıklayın

22 ayar sallanan altın küpe modelleri, genel olarak yatırım yapma amacıyla tercih edilir. Bu nedenle model skalası biraz daha kısıtlıdır. Seçenekleri incelediğiniz zaman ağırlıklı olarak halka küpe modelleri olduğunu görebilirsiniz. Sallanma konusunda çok hareketli olmayan bu modeller, özellikle sadelikten yana olan kadınlar için en ideal seçimlerin başında yer alır. Halka modellerde genel olarak klips şeklinde açma ve kapama sistemi bulunur. Bu açma ve kapama sistemi son derece güvenlidir. Küpeyi, kulağınıza yakıp klipsi kapattığınız an tık sesi çıkar. Bu tık sesi ürünün kilitlendiğini gösterir. Böylece gün içerisinde kendi kendine açılıp kulağınızdan düşme gibi bir durum söz konusu olmaz. Ürünlerin kalınlık, incelik ve ağırlık gibi detayları modelden modele farklılık gösterir. Klasik altın sarısı renk tonunun yanı sıra beyaz altın detayına sahip olan seçeneklerin sayısı da oldukça fazladır. Modellerin ergonomik yapıları, uzun saatler dahi kulağınızda ağrı hissi oluşmadan kullanmanıza imkan tanır. Tüm seçenekleri detaylı bir şekilde inceledikten sonra zevkinize yönelik bir seçimde bulunabilirsiniz. 

Renkli Skalasıyla 14 Ayar Altın Sallanan Küpe Çeşitleri 

Sallanan Altın Küpe
Sallanan Altın Küpe – Fiyatları görmek için ürünlere tıklayın

14 ayar altın sallanan küpe modelleri genel olarak kullanım ya da hediye etme amacıyla dizayn edilir. Bu nedenle yatırım yapmak niyetiyle almanız tavsiye edilmez. Yatırımlık olmadıkları için model skalası 22 ayar seçeneklere göre daha geniştir. Modelleri incelediğiniz zaman değişik detaylara sahip olan seçeneklere denk gelebilirsiniz. Halka şeklinde dizayn edilmiş olan modellerin uç kısmına ilave edilen değişik detaylar, ürünlere hareket katar. Top, pul, ametist taşlı, kaplumbağa figürü, göz, kanat, nal ya da papatya gibi değişik figürler küpelerin göz  alıcı bir tarza bürünmesinde etkili olur. Bunların yanı sıra uzun zincirli şekilde de dizayn edilmiş olan çok sayıda seçenek vardır. Kulağınıza taktığınız zaman uzunluğunu hissedebileceğiniz bu modeller son derece hafiftir. Üç sıralı zincirden oluşan ve her sırasında değişik renklerde taşların yer verildiği seçenekler, son dönemlerin favori ürünleri arasında yer alır. Tek sıra zincirli seçenekler de mevcuttur. Ayrıca büyük ebatlı halka küpeler, kadınların vazgeçilmez ürünlerinden biridir. Seçeneklerin hepsinin görsellerini ve özelliklerini inceleme şansınız vardır. 

14 Ayar ve 22 Ayar Sallanan Altın Küpe Özellikleri 

Sallanan Altın Küpe
Sallanan Altın Küpe – Fiyatları görmek için ürünlere tıklayın

14 ayar ve 22 ayar sallanan altın küpe modellerinin özellikleri birbirinden farklıdır. 14 ayar modellerim üretiminde %58,5 oranında saf altına yer verilir. Bu oran 22 ayar olan modellerde ise %91,6 şeklindedir. Elinizdeki ürünün kaç ayar olduğunu kolay bir şekilde anlamanız mümkündür. Her altın üründe, kaç ayar olduğunu belirten bir sayıya yer verilir. Bu sayılar aynı zamanda ürünlerin milyem değerini ifade eder. 14 ayar olan modellerin klips kısımlarında yazan sayı 585’tir. 22 ayar modellerde ise 916 sayısı yazar. Bu durum bütün altın takı çeşitleri için geçerlidir. Modellerde yer verilen işçilik değeri de farklılık gösterir. İşçilik unsurunun ayardan ziyade ürünlerin sahip oldukları detaylarla ilgisi vardır. Taş gibi modellere ilave edilmiş olan her bir detay aslında işçiliğe dahildir. Bu da ürünlerin özellikle fiyat aralıklarının şekil almasında doğrudan rol sahibi olur. Modellerin ağırlıkları da farklılık gösterir. Genel olarak seçeneklere göz attığınız zaman bütün altın küpe modelleri son derece hafif bir yapıya sahiptir. 

Altın Küpe Modelleri Arasında Seçim Yapmanın Püf Noktaları 

Sallanan Altın Küpe
Sallanan Altın Küpe Modelleri ve Fiyatları

İnsanlar yatırım, kullanım ya da hediye etmek amacıyla kimi zaman altın küpe satın almak isterler. Sallanan altın küpe modelleri arasında bir tercih yapacağınız zaman, öncelikle hangi amaçla satın almak istediğinizi belirlemeniz gerekir. Direkt olarak yatırım yapma amacıyla satın alacağınız ürünlerin sade bir yapıya sahip olması tavsiye edilir. Ayrıca yatırım için 22 ayar seçeneklere yönelmeniz daha doğru olur. Kullanmak ya da hediye etmek amacıyla satın alacağınız ürünlerde tercihinizi 14 ayar modellerden yana yapabilirsiniz. Sallanan küpe modelleri arasında seçim yaparken kadınların bazen kafaları karışabilir. Bu noktada kullanım alanınızı ön planda tutmanız size büyük fayda sağlar. İş yerinde ya da günlük yaşantınızda kullanmak istediğiniz küpe çeşitleri arasında bazı farklılıklar olması gerekir. İş yaşamı için daha hafif ve rahat modeller seçmeniz sizin açınızdan konforlu olur. Günlük yaşamda ise her türlü modeli tercih edebilirsiniz. Bu nedenle ürünlerin görünümleriyle birlikte ağırlık detaylarına da göz atmanız gerekir. Modelleri kullanım sürecinde de hassas davranmanız, uzun kullanımlar için önemlidir. 

Sallanan Altın Küpe Modelleri ve Fiyat Aralıkları 

Sallanan altın küpe fiyatları, ürünlerin sahip oldukları her bir detayla doğrudan ilgilidir. Fiyatların şekil almasındaki en etkili unsur şüphesiz güncel kur durumudur. Günlük hatta saatlik olarak değişim gösterme güncel kur durumu, fiyatların belirlenmesinde önemli bir yere sahiptir. Bunun yanı sıra 14 ayar ve 22 ayar modeller arasında da fiyat farklılıkları mevcuttur. Ayrıca ağırlık ve ebat gibi unsurların tamamı yine modellerin satışa sunulduğu rakamlara doğrudan etki eder. Bu nedenle satın alma işlemini yapmadan önce, bir süre piyasa araştırması yapmanız tavsiye edilir. Ayrıca güncel kur durumunu da takipte kalmanız sizin faydanıza olur. Mücevher Dünyası farkıyla sizlere sunulan bütün seçenekler arasında bütçeniz için en uygun ürünü kısa bir süre içinde kolayca bulabilirsiniz. Seçeneklerin görselleri ve özelliklerinin yanı sıra fiyat skalası da sayfada mevcuttur. İncelemelerinizi ürünlerin bütün detaylarıyla beraber yaparak, en doğru ürünü bulmanız mümkün olur. 

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir