Altın Tuğra Kolye Modelleri ve Fiyatları

Altın Tuğra Kolye Modelleri ve Fiyatları

Asil ve stil sahibi kadınların ortak tercihi olarak bilinen altın tuğra kolye, çeşitli modellerde tasarlanmaktadır. Osmanlı dönemindeki padişahların imzası şeklinde tanımlanan tuğra, altın kolyelerin özgünleştirilmesinde görev alır. Değerli mücevher niteliği bulunan modeller, yıllardan beri altın aksesuarları sektöründeki yerini korumaktadır. Klasik ve modern dokunuşların iç içe geçtiği parçalar, çok yönlü kullanım imkanıyla ön plana çıkar.

Düğünden iş yemeğine, misafir ağırlamalarından eğlencelere kadar pek çok ortamda ürünlerin kullanılması mümkündür. Sade ve şık tasarımları ile her kombine ayak uyduran kolyeler, pek çok kadın tarafından beğenilmektedir. Marka, boyut ve model açısından sınıflara ayrılan parçalar; Mücevher Dünyası sayfalarında yerini almaktadır. Peki, altın tuğra kolye modelleri nelerdir? Bu modellerin fiyat seçenekleri nasıldır? İşte alışveriş öncesinde aklınızı kurcalayabilecek tüm soruların ayrıntılı cevapları!

Altın Tuğra Kolye Model ve Fiyat Bilgisi

Tuğra işlemesinin kullanıldığı kolyeler, her dönemin popüler aksesuarları arasında kendine değişmez bir yer edinmektedir. Birbirinden farklı yüzlerce modelin alıcılara sunulduğu geniş ürün yelpazesi, alışveriş sırasında oldukça işe yarar. Farklı zevklere ve tarzlara uygun seçenekler, alıcılar ile bir araya getirilir. Böylece herkesin istediği modelde bir kolyeyi kısa sürede bulması mümkün olur. Kırılmaz, kopmaz, çizilmez ve parçalanmaz özellikleri sayesinde uzun yıllar boyu kullanılabilen ürünler; kalitesiyle herkesi kendine hayran bırakmaktadır. İşte Mücevher Dünyası aracılığıyla inceleyebileceğiniz kolye modelleri ve fiyatları! 

Altın Tuğra Kolye Model ve Fiyat Bilgisi 
Altın Tuğra Kolye Model ve Fiyat Bilgisi

Singapur Zincirli Tuğralı Kolye

Singapur zincirin ucuna altın tuğra konulan kolye 50 cm uzunluğunda ve 6,5 gram ağırlığındadır. Tuğranın kulp kısmında bulunan taş detayı, modelin daha özgün bir tasarıma sahip olmasını sağlar. Tuğra sembolünün çevresinde yer alan 2 sıra taş, kolye ucundaki ilgi çekici detaylardandır. 8 ayar altının işlenmesi sonucu kullanıma hazır hale gelen parça, 2700 ila 3700 TL arasında bir satış fiyatına sahiptir. 24 ay garantisiyle birlikte alıcılara gönderilen ürün, kalitesi ve kullanışlılığı sayesinde uzun süre takılabilir.  

Burgulu Halat Zincirli Altın Tuğra Kolye

Halat zincir ve tuğra sembolünün bir araya geldiği model, günlük kullanıma uygun tasarımı nedeniyle sıklıkla tercih edilir. 50 cm uzunluğunda ve 2,5 cm çapındaki kolye, pek çok kadının aksesuar koleksiyonunda karşınıza çıkar. 8 ayar sarı altından imal edilen parça, 8,03 gram ağırlığa sahiptir. Sigortası, özel kutusu, garanti sertifikası ve faturası ile beraber paketlenen kolye; 3300-4500 TL arasında fiyatlara satılır.  

Burgulu Halat Zincirli Altın Tuğra Kolye
Burgulu Halat Zincirli Altın Tuğra Kolye

Papatya Tasarım Kolye

Küçük altın toplar ve tuğra simgesinin birleşmesiyle ortaya çıkan papatya tasarım kolye, özgünlüğü ile fark yaratır. Burgulu halat zincirin tercih edildiği model, 7,51 gr ağırlığındadır. 14 ayar altından üretilen parça, Swarovski ve Zirconia taşlarla renklendirilir. 24 ay garantisi bulunan kolye; kırılma, çizilme ve düşmelere karşı dayanıklı bir yapıya sahiptir. Ürün fiyatlarına bakıldığında 4500-6200 TL aralığında satış fiyatları sunulduğu görülür. 

Yeşil Taşlı Damla Altın Tuğralı Kolye

Damla şeklinde tasarıma sahip kolye, yeşil taş detayıyla dikkatleri çeker. Damla şeklinin ortasına yerleştirilen tuğra sembolü, burgulu halat zincirin ucuna takılır. 14 ayar altından üretilen model, 8,80 gram ağırlığa sahiptir. Ürünün piyasadaki güncel fiyatları 5300-7200 TL arasında değişiklik gösterir. 

Yeşil Taşlı Damla Altın Tuğralı Kolye 
Yeşil Taşlı Damla Altın Tuğralı Kolye

Her biri birbirinden güzel ve özel tasarımlar ile süslenen kolyeler, çok sayıda kadından tam puan toplamaktadır. Altının kalitesi sayesinde uzun süre solmadan ve kırılmadan kullanılabilen parçalar, her sezonun çok satanları arasına girer. Günlük hayatta da takılabilen ürünler, Türkiye ve dünya genelinde oldukça popülerdir. Siz de Mücevher Dünyası sayesinde çok sayıda altın tuğra kolye modelini görüntüleyebilir, beğendiğiniz kolyeyi en kısa sürede kullanmaya başlayabilirsiniz. Bir diğer içeriğimiz olan 5 Taş Altın Yüzük Modelleri başlıklı içeriğimizi de inceleyebilirsiniz.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 3 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 3 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir