Yay Burcu Taşı: Yay Burcunun Taşı Nedir?

Yay Burcu Taşı: Yay Burcunun Taşı Nedir?

Astroloji dünyasında pek çok farklı anlamı bulunan doğum günlerine özel belirlenmiş olan burçlar bulunmaktadır. İnsanların kişilikleri ve yaşam stilleri üzerinde etkili olan bu burçlar ile uyumlar olan bazı doğal burç taşları da vardır. Bu doğal taşlar, burç sahiplerinin daha pozitif ve iyimser bir hayata sahip olabilmeleri için bireylere enerji aktarmaları ile bilinir. Yay Burcu Taşı da bunlardan biridir.

İyimserlikleri ve her daim gülümseyen yüzleriyle ön plana çıkan yay burçları, özgürlüklerine düşkün olurlar. Bu kişilerin hayatları boyunca yanlarında taşıması gereken uğurlu yay burcu taşı çeşitleri olduğu bilinmektedir. Yay burcu ve burç taşı ile ilgili bütün bilgilere yazımızın devamında ulaşabilirsiniz. 

Yay Burcu Özellikleri ve Yay Burcu Taşı

24 Kasım ve 22 Aralık tarihleri arasında doğmuş olan tüm bireyleri kapsayan yay burcu ♐️, ateş grubuna ait bir burçtur. Kavrama yetenekleri oldukça gelişmiş olan yay burcu bireyleri, her iş ve çalışma alanında belli başlı becerilere sahiplerdir. Özellikle felsefe gibi düşünme gerektiren ciddi konularda önemli başarılar elde eden yay burçlarını ‘’düşünmek’’ kavramı ifade eder. Bu insanlar samimiyetleri ve her zaman içten olan tavırlarıyla tanınırlar.

Geçmişte yaptıkları hatalarından ders çıkarmalarıyla bilinen yay burcu bireyleri, özgürlüklerine oldukça düşkün olan kişilerdir. Yeniliklere ve bilinmeyeni öğrenmeye meraklı olmalarından kaynaklı olarak gezgin bir ruha sahiplerdir. Enerjik olmalarıyla bilinen bu insanların asıl mutluluk kaynağı yay burcu taşı çeşitlerinde gizlidir. Kişiye şifa ve ilaç gibi gelen bu taşlar, gerek görünümleri gerekse etkileriyle herkesi büyülerler.  

Yay Burcu Özellikleri ve Yay Burcu Taşı 
Yay Burcu Özellikleri ve Yay Burcu Taşı

Yay Burcu Taşı Hangisidir?

Aşkın ve saf sevginin temsilcisi olarak bilinen asıl yay burcu taşı, mavi topaz taşıdır. Adını renginden alan bu taş, ışıltılı ve görkemli görünümüyle pek çok kişiyi kendine hayran bırakır. Aynı şekilde olumlu etkileri ve etrafa yaydığı pozitif enerjiyle de yay burçlarının vazgeçilmez parçası halindedir. Zihni güçlendiren ve bilgelik seviyesin artıran bu taş, ruhsal sebeplerden kaynaklı olarak ortaya çıkan sorunların önlenmesini sağlar. 

Oldukça azimli olan yay burçları, mavi topaz taşı sayesinde kendilerini kontrol etmeyi öğrenirler ve böylelikle hırslarına yenik düşmekten de kurtulmuş olurlar. Sabırsız olmaları yönüyle de ünlenen bu burcun insanları, bu doğal taş aracılığıyla sabretmeyi öğrenerek erdem kavramını kazanırlar. 

Yay Burcu Taşı Hangisidir? - Mavi Topaz Taşı
Yay Burcu Taşı Hangisidir? – Mavi Topaz Taşı

Firuze Taşı Nedir? Faydaları Nelerdir?

Kutsal inançlar ve nesneler ile eşleştirilen bir yay burcu taşı olan firuze taşı, oldukça değerli ve kıymetli olması sebebiyle el üstünde tutulur. Hayatta ne tür bir zorluk olursa olsun her zaman umudun da var olduğunu vurgulayan bu taş, kişiye bolluk ve bereketi de beraberinde getirir. İnanıldığı zaman her şeyin başarılabileceğini hissettiren firuze taşı, kişinin özgüveninin artmasına yardımcı olur.

Böylelikle yay burcu bireyi hayatı boyunca kendinden emin olup daha doğru kararlar alabilir. Aynı zamanda bu taş sayesinde kişi, mental açıdan pozitif enerji ile dolar ve ruhsal gelişimini tamamlar. Daha fazla bilgi için Firuze Taşı Hakkında Bilmeniz Gerekenler başlıklı içeriğimizi de inceleyebilirsiniz.

Firuze Taşı Nedir? Faydaları Nelerdir?
Firuze Taşı Nedir? Faydaları Nelerdir?

Yay Burcunda Mavi Safir Taşının Önemi

Parlak ve ışıltılı görünümü ile dikkat çeken mavi safir taşı, sadakat ve inancın baş simgesi olarak bilinen yay burcu taşı çeşitleri arasında yer almaktadır. Aynı zamanda saflık, zenginlik ve bilgelik gibi önemli kavramların yay burcu bireyinin zihnine işlemesine de yardım eder. Astroloji dünyasında dokuzuncu işaret olarak anılan mavi safir taşı, Satürn gezegenine bağlıdır.

Kurtuluşun ve görev insanı olmanın temsilcisi olan Satürn’ün enerjisi, yay burcu bireyine geçerek kişinin çalışkan ve iradeli biri olmasını sağlar. Yay burçları genelde kafa karışıklığı ve istikrarsızlık gibi duyguların ön planda olduğu, her daim çelişki içerisinde kalan burçlardandır. Mavi safir taşı aynı zamanda bireyleri bu negatiflikten de uzaklaştırır. 

Yay Burcunda Mavi Safir Taşının Önemi
Yay Burcunda Mavi Safir Taşının Önemi

Yay Burcu Taşları Ne Şekilde Kullanılmaya Uygundur?

Krem, turuncu ve mavi gibi renk tonlarının ağırlıkta olduğu yay burcu taşı çeşitleri; yay burcu bireylerine iyi şans ve uğur getirmesiyle bilinmektedir. Yay burcunun yönetici gezegeni Jüpiter’in temsilci rengi sarı olduğu için benzer renk tonlarındaki taşları takmak bu burcun insanları için oldukça uygundur.

Yay burcun ait olan taş seçeneklerinden kendi zevkinize hitap eden taşı tercih ederek kolye, yüzük ya da bileklik gibi aksesuarlar ile birlikte kullanabilirsiniz. Böylelikle bu taşları her zaman yanınızda taşıyabilir ve enerjisini de rahatlıkla hissedebilirsiniz. 

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 3 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 3 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır.

Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir