Saç Maskesi Önerileri | En İyi Saç Maskeleri

Saç Maskesi Önerileri

Saç maskesi saçların bakımının anahtarıdır. Güzellik anlayışında son derece önemli bir yere sahip olan saçlarımız da bakım ister. Özellikle yaz aylarında deniz ve güneşin etkisiyle kuruyan saçlarımız neme ihtiyaç duyar. Saçlarınızı ihtiyaç duyduğu neme kavuşturmak ve bakımını sağlamak için bazı önerilerimiz var. Peki, en iyi saç bakım maskesi hangisidir merak ediyor musunuz? O halde sizi sağlıklı saçlara kavuşturacak çok sağlam önerilerimiz var.

Saç Maskesi Önerileri

Öncelikle ürünleri kullanırken günlük saç temizliği rutininize eklemenizde faydalı olabileceğinizi düşündüğümüz bazı önerilerimizi sizlerle paylaşmak isteriz. Daha sağlıklı ve parlak saçlara sahip olmak istiyorsanız;

  • Saçlarınızı ılık suyla yıkayın. Sıcak suyla saçlarınızı yıkamak saçın nem dengesini bozar ve saçlarınızı kurutur, matlaştırır.
  • Saç kremini sadece saç gövdesine ve uçlarına uygula. Saç derisine uygulanan saç kremi saçı ağırlaştırır.
  • Saçlarınızı kökten uca çok iyi bir şekilde durulayın.
  • Saçlarınızı kurutmak için havlu kullanmayın. Havlu ile kurutulmaya çalışılan saçlar yıpranır bunun yerine bir tişört kullanın, taradıktan sonra doğal yolla kurumasını ya da düşük ısı ayarında saç kurutma makinesi ile kurumasını sağlayın.
  •  Düzleştirici ya da maşa gibi saça yoğun ısı veren makineleri kullanmayın. Bu tarz makineler saç uçlarınızı kırar.
  • Saçlarınızı sürekli toplamayın. Saç köklerinizi ve saç gövdenizi sürekli sıkıştırmış olur ve incelmesine neden olursunuz.
  • Pamuklu yastık kılıfları saçınıza uyguladığınız bakımı emer bu nedenle mümkünse ipek bir yastık kılıfı tercih edin.

Davines Nourishing Yıpranmış ve Kuru Saç Maskesi

Üst üste çok fazla işlem görmüş ve artık canlılığını yitirmiş saçlar için içeriğinde bulunan onarıcı Omega-9 sayesinde saça kaybettirdiği nemi geri kazandıran Davines Nourishing Yıpranmış ve Kuru Saçlara özel bakım maskesi, ilk kullanımdan itibaren gözle görünür farklar yaratıyor. Ylang Ylang Esansiyel yağları sayesinde saç hem onarılıyor hem de sağlıkla uzuyor.

Saçlarınızı yıkadıktan sonra saç hacminize göre bir miktar kremi saçınızın boyuna ve uçlarına uygulayın, ardından 10 dakika bekleyip yıkayın. Herhangi bir işlem yapmadan saçlarınızın çok daha rahat şekil aldığını ve parmaklarınızın ucundan kayıp gittiğine şahitlik edeceksiniz.

Davines Nourishing Yıpranmış ve Kuru Saç Maskesi
Davines Nourishing Yıpranmış ve Kuru Saç Maskesi

L’occitane Aromakoloji Onarıcı Maske

Onarıcı ve koruyucu etkisi kanıtlanmış bir diğer saç bakım maskesi L’occitane Aromakoloji Onarıcı Maske. Saçınızın kaybettiği parlaklığı ve canlılığı geri kazandıran bu bakım maskesi ylang ylang özü içermesinin yanı sıra lavanta ve sardunya notalarındaki geçişiyle saçlarınızın mis gibi kokmasını sağlıyor.

L'occitane Aromakoloji Onarıcı Maske
L’occitane Aromakoloji Onarıcı Maske

John Frieda Yoğun Nemlendirici Besleyici Bakım Maskesi

Özellikle kırılmış saç uçları için serum etkisi yaratan John Frieda Yoğun Nemlendirici ve Besleyici Bakım Maskesi, saç uçlarını yeniden yapılandırıyor ve tekrar sağlığına kavuşturuyor. Kabarık saçlar içinde yatıştırıcı etkisi bulunan maske, fonksiyonel işleviyle birçok kadının tercihi.

John Frieda Yoğun Nemlendirici Besleyici Bakım Maskesi
John Frieda Yoğun Nemlendirici Besleyici Bakım Maskesi

Gliss Intense Therapy Saç Bakım Maskesi

En çok tercih edilen saç bakım ürünlerinden Gliss Intense Therapy Bakım Maskesi, sıvılaştırılmış keratin içeriği ile saçların dipten uca bakımını sağlıyor ve onarıcı etkisi ile göz dolduruyor. Kullananlar Gliss Intense Therapy Bakım Maskesi’nin serinin devamı olan Gliss Intense Therapy şampuan ve saç kreminin ardından uygulanmasının daha etkili sonuçlar verdiğini söylüyor. Kokusu gayet güzel, fiyatı daha da güzel!

Gliss Intense Therapy Saç Bakım Maskesi
Gliss Intense Therapy Saç Bakım Maskesi

Yves Rocher Yıpranmış Saçlar İçin Onarıcı Saç Bakım Maskesi

Doğal içeriği ile en çok tercih edilen kozmetik markalarından Yves Rocher’in bakım maskesi, içerdiği jojoba yağı ve organik shea yağı ile saçlara kaybettiği nemi kazandırırken daha dolgun ve parlak görünmesini sağlıyor. Kimyasal bileşen içermeyen ürün doğallıktan yana olan kadınların beğenisini topluyor.

Yves Rocher Yıpranmış Saçlar İçin Onarıcı Saç Bakım Maskesi
Yves Rocher Yıpranmış Saçlar İçin Onarıcı Saç Bakım Maskesi

Toni & Guy Damage Repair Mask

Saç bakımında uzman marka Toni & Guy’dan eşsiz bir saç bakım maskesi. İşlem görmüş saçlar için yeniden yapılandırıcı formuyla saçların boya, fön ve diğer dış etkenlerden dolayı kaybettiği nemi geri kazandırıyor. Gliss’te olduğu gibi serinin şampuan ve saç kremi ile birlikte kullanılması durumunda sonuç çok daha etkili.

Toni & Guy Damage Repair Mask
Toni & Guy Damage Repair Mask

En iyi saç bakım maskesi, en iyi saç maskesi nelerdir sorularınızı profesyonel markalardan oluşan tavsiyelerimiz ile sizler için derledik. Bunun yanında sağlığınız için nemlendirici önerilerini sunduğumuz içeriğimizi de inceleyebilirsiniz.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir