Nemlendirici Önerileri | En İyi Nemlendiriciler

Nemlendirici Önerileri

Cildimizin nem ve nemlendirici ihtiyacı olduğu bir gerçek. Yaz kış demeden yıpranan ve dış etkenlere maruz kalan cildimizi korumamız şart. Bu sorunun üstesinden de nemlendiriciler yardımıyla gelebiliriz. Fakat bazı nemlendiriciler ciltte dökülme ve tahriş yaratırken alerjik reaksiyonlara da sebebiyet verebiliyor ve bu nedenle tam korumalı bir nemlendirme için kaliteli ürünler kullanmamız gerekiyor. Tabi ki sadece kaliteli ürünler kullanmak bu sorunu ortadan kaldırmamaktadır, dolayısıyla cilt tipimize uygun ürünleri tercih ederek daha başarılı sonuçlar alabiliriz.

Nemlendirici Önerileri

Cilt yapılarına uygun olarak geliştirilen nemlendiriciler ile cildimizi dış etkenlere karşı koruyabiliriz. Peki, karma ciltler için nemlendirici markaları, yağlı ciltler için, kuru ciltler için nemlendirici markaları, nemlendirici krem önerileri nelerdir? Yazının devamında cilt tipinize uygun alternatifleri derledik.

Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator Nemlendirici

3 gün yani 72 saat nemlendirici etkili bir kreme ne dersiniz? Cilt bakımında uzman marka Clinique’nin devrim yaratan kremi, içerdiği kafein, hyaluronik asit ve aloe suyu ile cildinizin ihtiyaç duyduğu nemi sağlarken pürüzsüz ve sağlıklı bir cilde kavuşmanızı sağlar. Karma ciltler için tavsiye edilmektedir.

Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator Nemlendirici
Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator Nemlendirici

Shiseido WASO Clear Mega-Hydrating Cream

Transparan formuyla oldukça beğeni toplayan bir nemlendirici olan Shiseido WASO Clear Mega-Hydrating Cream, normal ve kuru ciltler için tasarlanmış yoğun nem bombası ile cildinizi yumuşacık yapıyor. Ürün sadece nemlendirici etkisiyle değil makyaj bazı olarak kullanımı ve kırılan saçlar için onarıcı etkisiyle de öne çıkıyor. Tek krem her şeyi halletsin istiyorsanız bu krem tam size göre.

Shiseido WASO Clear Mega-Hydrating Cream
Shiseido WASO Clear Mega-Hydrating Cream

La Roche-Posay Toleriane Creme

Alerjik reaksiyonlara duyarlı olan ciltler için geliştirilen ve parfüm içermeyen krem La Roche-Posay Toleriane Creme, güvenle kullanabileceğiniz bir diğer marka. Normal ve karma ciltler için önerilen krem, hafif dokusuyla gözeneklerinizi kapatmadan nemlendirme sağlıyor. Üstelik fiyatı da oldukça uygun.

La Roche-Posay Toleriane Creme
La Roche-Posay Toleriane Creme

Dior Hydra Life Sorbet Crème

Bitkisel içeriği ile doğallığı cildimize sunan Dior marka Hydra Life Sorbet Crème, hafifliği ile cezbediyor. Ebegümeci ve haberlea yapraklarıyla zenginleştirilmiş formülü cildi tazelerken etkisini 24 saat kaybetmiyor.

Dior Hydra Life Sorbet Crème
Dior Hydra Life Sorbet Crème

Estée Lauder Daywear SPF 15 Creme

Antioksidan içeren formülü ve içerdiği SPF 15 koruma ile sizi ve cildinizi önemsiyor. Zararlı güneş ışınlarına karşı cildinize tam koruma sağlayan Estée Lauder Daywear SPF 15 Creme, yaşlanma belirtilerini de ortadan kaldırıyor. Oldukça yoğun bir kıvama sahip olan bu krem akneli ciltler için önerilmiyor.

Estée Lauder Daywear SPF 15 Creme
Estée Lauder Daywear SPF 15 Creme

Vichy Normaderm Phytosolution

Yağlı ve akneli ciltler için geliştirilen Vichy Normaderm Phytosolution krem, gözeneklerinizi sıkıştırarak küçültür. Düzenli kullanım sonrasında cilt lekelerini de önemli ölçüde azalttığı kanıtlanan krem, yağlı ciltlerin ışıltısını alır, mat ve pürüzsüz bir görünüme kavuşmanızı sağlar. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez kullanılması önerilen bu ürün, düzenli kullanım sonrasında yağlı ve akneli ciltler için oldukça olumlu sonuçlar veriyor.

Vichy Normaderm Phytosolution
Vichy Normaderm Phytosolution

Nemlendirici Nasıl Kullanılmalıdır?

Karma ciltler için nemlendirici markaları, yağlı ciltler için ve kuru ciltler için nemlendirici markaları, nemlendirici krem önerileri nelerdir sorularına en profesyonel kozmetik ürünlerinden oluşan alternatiflerle cevapladık. Peki başlı başına bu kremleri kullanmak yeterli midir? Tabi ki hayır. Kusursuz bir cilde sahip olmak için profesyonel nemlendirici etkili kremlerin yanı sıra aşağıda yer alan önerilerimize de göz atmanızı tavsiye ederiz.

  • Sabahları uyandığınızda cildinizi temizleyerek işe başlayın!
  • Bol su tüketin
  • Yumuşak başlıklı bir fırça ile cildinizi düzenli olarak temizleyin, bu sayede cildinizin kan dolaşımını tetikleyerek daha yumuşak ve dolgun bir cilde sahip olabilirsiniz
  • Siyah noktalarınızı ve sivilcelerinizi sıkmayın
  • Yoga ve meditasyon yapın, stresten uzak durun

Nemlendiricinin yanında CC Krem nedir ve faydaları nelerdir başlıklı içeriğimizi de okumanızı tavsiye ederiz.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir