Malatya Kuyumcular Odası | Adres, Telefon, Altın Fiyatları

Değerli metal ve taşları takı formuna getiren ve günümüzde bir yatırım aracı olarak da kullanılan kuyum ürünlerini kullanıcıya sunan zanaatkarlarımız, yani kuyumcularımız, ülkenin dört bir yanında hizmet vermektedir. Kuyumcular Odası birlikleri, birçok ilimizde faaliyet göstermekte ve Esnaf ve Sanatkâr Meslek Kuruluşları Kanunu’na göre hareket etmektedirler. Bu birimlerden biri de Doğu Anadolu Bölgesi’nde yer alan Malatya ilimizde faaliyet göstermektedir. Kuyumcular Odası, bünyesinde kayıtlı olan kuyumcu esnafıyla birlikte görevlerini yerine getirmektedir. Malatya Kuyumcular Odası adres, telefon ve iletişim bilgilerini makalemizin devamında bulabilirsiniz.

Malatya Kuyumcular Odası İletişim Bilgileri

Malatya Kuyumcular Odası, Battalgazi ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi, Şehit Fahri Koçyiğit Merkezi’nde uzun yıllardır faaliyet göstermektedir. Kuyumcular Odası Başkanı Murat Özhüsrev’dir.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: İstiklal Mah. Şehit Fahri Koçyiğit Merkezi – Battalgazi, MALATYA

Telefon: 0 422 323 43 04

Malatya Altın Satışları

Malatya’daki kuyumcularda her bütçeye ve zevke uygun altın takı çeşitlerine rastlanmaktadır. Kent genelinde en çok rağbet gören ürünler; Beşibirlik, Cumhuriyet altını Liralık, Reşat, Hamit ve Aziz altın, Ata Lira, Çeyrek altın, Yarım altın, 22 ayar bilezik, 22 kordon, 18 ayar altın ve otantik gümüş ürünlerdir.

Yatırım için alınan gram, çeyrek, yarım ve Cumhuriyet altını, külçe altın ve hediyelik olarak alınan altın bilezik, yüzük, küpe, kolye gibi ürünler Malatya’nın her ilçesinde bulunan kuyumcularda satılmaktadır. Günümüzde halen en değerli maden olarak kabul edilen altına olan ilgi Malatya’da oldukça fazladır. Kentteki kapalı çarşı altın fiyatları birçok kişi tarafından yakından takip edilmektedir.

Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki hemen hemen tüm illerimizde düğün, nişan, söz, kına gecesi, sünnet gibi törenlerde geleneksel takı törenlerine yer verilmektedir. Özel ve anlamlı günlerde altın takı ve altın hediye etmek Malatya’da da büyük bir gelenek ve adettir. Malatya Kuyumcular Odası Başkanı, kent genelinde en çok 22 ayar altının ilgi gördüğünü belirtmiştir. 22 ayar bilezikler, 22 ayar altın setler, pırlanta taşlı altın yüzükler, kemer, küpe ve el yapımı takıların rağbet gördüğünü söylemek mümkündür.

Malatya altın fiyatları ile birlikte güncel altın piyasası bilgilerini ve Malatya merkezli kuyumcular odası birliğinin iletişim bilgilerini sizlerle paylaştık.

Malatya Altın Fiyatları

Altın Türü Alış (TL) Satış (TL) % Saat
Altın (TL/GR) - - % -
Çeyrek Altın - - % -
Yarım Altın - - % -
Tam Altın - - % -
22 Ayar Bilezik - - % -
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir