Dünya Doğaltaş Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Dünya Doğal Taş

Dünya Doğal Taş, İstanbul ve İzmir şubeleriyle doğal taş sektöründe 20 yıldır yer alan bir firmadır. Doğal taşların takılarda ve dekoratif objelerde sıkça kullanıldığını söyleyebiliriz. Son yıllarda, şifalı güçleri ve yaydıkları enerjiler sebebiyle doğal taş ürünlerine rağbet artmıştır. Dünya Doğaltaş ürünleri hakkında sizleri daha ayrıntılı bir şekilde bilgilendirmek üzere bir inceleme yazısı hazırladık. İşte, Dünya Doğaltaş hakkında tüm detaylar!

Dünya Doğaltaş Hakkında – Ürün Çeşitleri

Dünya Doğal Taş
Dünya Doğal Taş

Dünya Doğal Taş, 20 yıldır doğal taş ürünlerinin satışını yapmakta olan sektörün en köklü firmalarından biridir. İstanbul’da ve İzmir’de mağazaları bulunmaktadır. Doğal taş gibi pek çok ilgi çekici ürünün sergilendiği tarihi Eminönü Mısır Çarşısı civarında bulunan İstanbul merkez şubesi, yerli ve yabancı binlerce turistin uğrak noktasıdır. Dünya Doğaltaş, gerçek değerli doğal taşlar ve yarı değerli doğal taşların satışını yapmaktadır. Tüm ürünleri sertifikalı ve orijinaldir. Mağazada sürekli yeni ürün çeşitleri sergilenmektedir. Bu ürünler; doğal taş severler, takı tasarımcıları ve mücevher firmalarınca rağbet görmektedir.

Dünya Doğal Taş mağazalarında satılan ürün çeşitleri arasında;

Dekoratif doğal taş kayaçlar, kütle doğal taş, ham taş, sıralı dizi taş, kehribar kolyeler, kehribar kolye uçları, kehribar bileklikler, kehribar taşları, hazır doğal taş takılar, doğal taş tesbihler, gümüş takı çeşitleri, altın kaplama ürünler, kolyeler, kolye uçları, bileklikler, bijuteri çeşitleri, barok inci ve tatlı su inci çeşitleri yer almaktadır.

Doğal Taşların Faydaları Nelerdir?

Doğal taşlar, asırlardır fiziksel, ruhsal ve zihinsel sorunlara alternatif bir çare olmuştur. Bazı taşlar mutluluk, sakinlik, yaratıcılık gibi manevi enerjiler verir. Bazı taşlar sindirim ve kalp sorunları gibi fiziksel rahatsızlıklara iyi gelir. Her bir doğal taşın iyileştirici, şifalı güçleri vardır.

Akik, ametist, yıldız taşı, yakut, safir, yeşim taşı gibi onlarca türe sahip olan doğal ve değerli taşlar hakkında hazırladığımız yazı dizisine göz atabilirsiniz. Bu makalelerde her bir taşın anlamını detaylı bir şekilde açıkladık.

İlgili İçerik: Doğal Taşlar Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Dünya Doğaltaş Ürünlerinin Özellikleri Nelerdir?

Doğal taşlar yuvarlak, yoğun ve pürüzsüz bir yapıya sahiptir. Tek bir kütle halinde minerallerin birbirine kenetlenmesi sonucu ortaya çıkar. Kristaller de doğal taşlar grubundandır, ancak geometrik bir biçime sahiptirler. Doğal taş ve kristallerin kendine ait bir özelliği ve enerjisi bulunur. Doğal taşların ruhsal benliğimize ulaştığı, bedeni ve zihni olumlu etkilediğine inanılır. Dünya Doğal Taş mağazasında bulunan ürünlerin tamamı, kullanan kişiye enerji verir ve taşın özelliğine göre kişinin hayatında fark yaratmaya başlar.

Dünya Doğal Taş Ürünlerinin Renk Çeşitleri

Dünya Doğaltaş renk skalası oldukça geniş olan bir doğal taş mağazasıdır. Takı modelleri, aksesuar ve dekoratif objelerinde kullanılan değerli taşın ve diğer malzemelerin renkleri büyüleyicidir. Yeşim taşından yapılan ürünlerde yeşil renk tonları yoğunken, ametist bazlı ürünlerin rengi morun en güzel tonlarına sahiptir. Kullanılan doğal taşın rengine göre ürünün rengi ortaya çıkmaktadır.

Dünya Doğal Taş Takı ve Mücevher Modelleri

Dünya Doğaltaş kolye, küpe, takı seti, yüzük, bileklik gibi en sevilen takı çeşitlerini bulabileceğiniz bir firmadır. Kehribar, pandüller, dekoratif doğal taşlar, doğal taş su şişesi, dizi taşlar, doğal taş anahtarlık, masaj aletleri ve doğal taş tespih gibi ürün gruplarında satış yapmaktadır.

Özellikler takı modelleri göz doldurur. En şık tasarımlarda hem klasik hem de modern çizgilere rastlayabilirsiniz. Her zevke hitap eden doğal taş ürünleri, Dünya Doğal Taş İstanbul ve İzmir mağazalarında bulabilirsiniz. Dilerseniz, web sitesini ziyaret ederek ürün çeşitlerini görüp siparişinizi verebilirsiniz.

Dünya Doğaltaş Ürünlerinin Fiyatı Ne Kadar?

Dünya Doğaltaş fiyatları ürünün cinsine göre değişmekte olup, mağazalarda her bütçeye uygun bir ürün mutlaka bulunmaktadır. Web sitesinden kolayca sipariş verilebilmektedir. Kapıda ödeme, havale/eft ve kredi kartı ile ödeme seçenekleri sunulmaktadır.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 3 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 3 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır.

Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir