22 Ayar Bebek Bileklik Modelleri ve Fiyatları

22 Ayar Bebek Bileklik

 22 ayar bebek bileklik modelleri, bebeklerine şık ve zarif bir takı almak isteyen ebeveynlerin ilk tercihleri arasında yer alır. Altın bebek bileklik çeşitleri aynı zamanda yeni doğan bebeklere hediye etmek için de doğru bir seçim olabilir. Modeller genel olarak kız bebeklerine hitap eder. Ancak seçenekler arasında erkek bebeklerine yönelik tasarımlara da yer verilir. Ürünlerin özellikleri ve görünümleri son derece şık bir tasarıma sahiptir. Bebekler için dizayn edilmiş olan altın bileklik modellerini hem yatırım hem kullanım hem de hediye etmek amacıyla tercih edebilirsiniz. Ergonomik yapıları sayesinde bebekler gün içerisinde, bileklerinde ürünler takılıyken rahat rahat hareket edebilirler. Ayrıca gerçek altından yapılmış olan modeller, bebeklerin bileklerinde alerji gibi olumsuz durumlara yol açmaz. Ürünler yeni doğan yaş grubundan itibaren çocuk yaş grubuna kadar kullanım için uygundur. Çocukların ürünleri kullanabileceği yaş oranı, kendi fiziksel gelişimlerine göre değişiklik gösterir. Birbirinden farklı seçeneklerin yer aldığı model skalasını görselleri dahil olmak üzere fiyatları gibi bütün detaylarıyla birlikte inceleyebilirsiniz. 

Şık Detaylarıyla Beğeni Toplayan 22 Ayar Bebek Bileklik Modelleri 

14 Ayar Altın Bebek Künye Modellerinin Sahip Olduğu Özellikler 
Şık Detaylarıyla Beğeni Toplayan Model Bileklik – Resme Tıklayınız

22 ayar bebek bileklik çeşitleri, geniş model skalasına sahiptir. Bu sayede bebeğiniz için en hoş ve güzel modeli kısa bir zaman dilimi içerisinde kolayca bulmanız mümkündür. Ürünler tek katlı ya da iki katlı zincir şeklinde dizayn edilir. Altın sarısı renk tonunun dikkat çeken güzelliğinin yanı sıra parlak taş detaylarına da yer verilmiş olan modeller, bebeklerin beğenisini kazanır. Birbirine geçirilmiş halkalardan tasarlanan düz ve sade zincir modelleri, özellikle yeni doğan bebek grubu için son derece idealdir. Nohutlu, yuvarlak taşlı, nazar boncuklu, çiçek desenli ya da pullu modeller seçenekler arasında öne çıkmayı başarır.

Bunun yanı sıra reşat lira detayına sahip olan ürünler de özellikle yatırım yapmak amacıyla satın almak isteyen kişilere hitap eder. Ayrıca balık gibi hayvan figürlerinin yer aldığı modeller de bebeklerin ve ve çocukların beğenisini kazanır. Seçenekleri incelediğiniz zaman isim yazdırılabilen modeller olduğunu da görebilirsiniz. Bazı seçeneklerde taş detayları farklı renklerde olur. Tüm modelleri inceleyip bebeğiniz için bir seçim yapabilirsiniz. 

22 Ayar Altın Bebek Bileklik Çeşitlerinin Özellikleri 

"<yoastmark
22 Ayar Altın Bebek Bileklik Çeşitlerinin Özellikleri – Resme Tıklayınız

22 ayar bebek bileklik modelleri, piyasa genelinde her zaman yoğun rağbet görür. İçeriğinde %91,6 oranında saf altın bulunması, ürünlerin değer görmesindeki en önemli faktördür. Neredeyse %100’e yakın bir oranda saf altın içermesi, yatırım açısından kişilere büyük avantaj sunar. Bileklik modellerinin kulp kısımlarında, ürünün milyem değerini gösteren bir sayı bulunur. Bu sayı aynı zamanda ürünün kaç ayar olduğunu anlamanızı sağlar. Farklı ayarda olan bütün ürünlerin milyem değeri farklıdır. 916 sayısını gördüğünüz zaman elinizdeki ürünün 22 ayar olduğunu anlayabilirsiniz. Modellerin ağırlıkları arasında da farklılıklar görülebilir. Ürünler arasında 2 gram, 4 gram ya da 6 gram gibi farklı ağırlıklara sahip seçenekler vardır. Ürünlerin zincir boyutlarını isteğiniz doğrultusunda ayarlama imkanınız vardır. Bu sayede bebeğinizin bileğine, ürünleri kolayca takmanız mümkün olur. Ayrıca ayarlanabilir zincir tasarımı ürünlerin uzun süre kullanılabilmesine imkan tanır. Kulp kısımlarında yer alan özel kilit sistemi, bebeklerin ürünleri çıkarmasına izin vermez. Bu sayede gün boyu bebekleriniz son derece rahat ve keyifli hareket edebilirler. 

Bebekler İçin Dizayn Edilen Altın Bileklik Modelleri Arasında Doğru Seçimi Yapmak 

Bebekler İçin Dizayn Edilen Altın Bileklik Modelleri Arasında Doğru Seçimi Yapmak 
Bebekler İçin Dizayn Edilen Altın Bileklik Modelleri Arasında Doğru Seçimi Yapmak – Resme Tıklayınız

Söz konusu bebekler için altın takı tercih etmek olduğu zaman, anne ve babalar son derece hassas davranırlar. Bazı noktaları göz önünde bulundurduğunuz takdirde 22 ayar bebek bileklik modelleri arasında doğru seçimi yapabilirsiniz. Öncelikle ürünleri hangi amaçla satın alacağınıza karar vermeniz gerekir. 22 ayar altın bebek bileklik modelleri, içeriğinde yer alan yüksek saf altın oranı sayesinde yatırım için son derece uygundur. Ancak yatırım amacıyla satın alacağınız ürünlerin sade yapıda olması daha doğru olur. Modelleri bozdurmak istediğiniz zaman, işçilik gibi detaylar ürün değerinden düşülür. Bu nedenle yatırımlık ürün seçimi yaparken, tercihinizi sade modellerden yana kullanmanız tavsiye edilir. Kullanımlık ürün seçimlerinde ise görünüm detaylarına dikkat etmeniz yeterli olur. Bilek ölçüsü, bebeğiniz için doğru bilekliği seçerken size yardımcı olur. Ürünlerin ölçüleri dünya standartlarına uygun şekilde dizayn edilir. Ayrıca zincirlerin isteğe bağlı ayarlanabilir yapıya sahip olması sayesinde aradığınız ürünü kolayca bulabilirsiniz. Ürünlerin ağırlık ve görünüm gibi diğer detaylarına da göz atarak modeller arasında seçim yapabilirsiniz. 

22 Ayar Bebek Bileklik Modelleri ve Fiyatları

22 Ayar Çocuk Bileklik Fiyatları
22 Ayar Çocuk Bileklik Fiyatları – Resme Tıklayınız

Ürünlerin fiyat aralıkları da seçim sürecinin rol oynayan faktörleri arasında yer alır. 22 ayar bebek bileklik fiyatları, ürünlerin sahip oldukları özelliklere göre şekil alır. Ayrıca güncel kur durumları da fiyat skalasında hareketlilik olmasına neden olur. Altın bebek bileklik modelleri arasında seçim yapmadan önce birkaç gün piyasayı takip etmenizde fayda vardır. Bu sayede daha karlı alışveriş yapma şansınız oluşur. Mücevher Dünyası’nda bulunan bütün 22 ayar bebek altın bileklik modellerini inceleyebilirsiniz. Seçenekler arasında bütçeniz, bebeğiniz ve diğer kriterleriniz için en uygun ürünü kısa süre içerisinde kolayca bulabilirsiniz. 

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır. Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir