Altın Kolye Ucu Modelleri ve Fiyatları

Altın Kolye Ucu Modelleri

Altın kolye ucu modelleri, her dönem özellikle kadınlar tarafından yoğun rağbet görür. Değişik görünüm ve ekstra detaylarıyla öne çıkan kolye ucu çeşitleri, şık görünümünüzü tamamlamanıza yardımcı olur. Farklı figürlerde dizayn edilmiş olan uçlar, yıllardır en favori altın takı modellerinin başında yer alır. Modelleri incelediğiniz zaman karşınıza son derece geniş bir skala çıkar. Seçenek yelpazesinin bu kadar geniş olması, insanların seçimlerini daha rahat bir şekilde yapmalarına imkan tanır. Kolye uçları, çoğu zaman aksesuar olarak kullanmak amacıyla satın alınır. Ancak kimi zaman yatırım yapmak amacıyla da altın kolye ucu satın alan kişi sayısı oldukça fazladır. Üstelik ürünleri dilerseniz sevdiğiniz kişilere hediye etmek amacıyla da satın alabilirsiniz. Bu sayede yakın çevrenizdeki insanları mutlu edebilirsiniz. Dini sembollerden, asimetrik taşlara kadar uzanan oldukça geniş bir model yelpazesi mevcut. Seçenekleri görselleri başta olmak üzere merak ettiğiniz bütün detaylarla birlikte inceleme şansınız vardır. Yaptığınız incelemeler neticesinde kendiniz ve sevdikleriniz için en ideal altın kolye ucu modelini bulabilirsiniz. 

Altın Kolye Ucu Modelleri
Altın Kolye Ucu Modelleri – Tüm modelleri ve fiyatları görmek için resme tıklayın

Şık Tasarımlarıyla Dikkat Çeken Altın Kolye Ucu Modelleri 

Altın kolye ucu modelleri, hem genç nesle hem de orta yaş kesimine hitap etmeyi başarır. Modeller kaliteli yapılarıyla beğeni kazanır. Altının, göz alıcı ihtişamı ve şık duruşu, giriş yaptığınız her ortamda fark edilmenizi sağlar. Sadece altın sarısı renk tonlarına sahip olan kolye ucu çeşitlerinin yanı sıra kırmızı, yeşil ya da beyaz gibi değişik renk tonlarına sahip olan taş detaylı modeller de mevcuttur. Kalp, kelebek, sonsuzluk, yaprak ya da üçgen piramit gibi hayatınızın her alanında kullanabileceğiniz kolye uçları vardır. Ayrıca her dönem yoğun ilgi gören dini sembolü kolye ucu modellerinin de sayısı oldukça fazladır. Vav harfli, Zülfikar kılıcı, Allah yazılı ya da Elif vav harfli seçenekler son dönemlerin beğeni kazanan modelleri arasında yer alır. Aklınıza gelebilecek pek çok şekilde dizayn edilmiş olan kolye uçlarını, farklı kalınlıklarda tasarlanan zincir çeşitleriyle kullanabilirsiniz. Modellerin görünümlerinin yanı sıra ağırlıkları ve diğer özellikleri de değişiklik gösterir. Bütün seçenekleri, merak ettiğiniz detaylarla beraber inceleyip bir seçimde bulunabilirsiniz. 

Altından Yapılmış Olan Kolye Ucu Modellerinin Özellikleri

Altın Kolye Ucu Modelleri
Altın Kolye Ucu Modelleri – Tüm modelleri ve fiyatları görmek için resme tıklayın

Altın kolye ucu çeşitlerini incelediğiniz zaman 14 ayar ve 22 ayar gibi farklı özelliklerde olan modellere olduğunu görebilirsiniz. 14 ayar olan modellerin içeriğinde %58,5 oranında saf altın bulunur. 22 ayar olan seçeneklerin içinde ise %91,6 oranında saf altına her verilir. Ürünlerin kulp kısımlarında kaç ayar olduklarını gösteren bir sayı vardır. 14 ayar altın kolye uçlarını kulp kısımlarında 585 sayısı yazar. 22 ayar olan seçeneklerde ise 916 sayısı yazar. Bütün altın kolye uçlarında, ürünlerin ayarını gösteren sayılara yer verilir. Elinizdeki modelin kaç ayar olduğunu anlamak için kulp bölümlerine göz atabilirsiniz. Altın kolye ucu modelleri ağırlıkları da farklılık gösterir. Bazı modeller 1 gram iken, bazı modeller 3 ya da 4 gram olabilir. Taş gibi ekstra detaylar, ürünlerin daha ağır olmasında rol sahibi olur. Ürünleri kalın ya da ince zincir modelleriyle rahatlıkla kullanma imkanınız vardır. Ayrıca farklı uzunluklarda dizayn edilmiş olan kolye zinciri modelleriyle kombin yaparak şık bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Kolye Ucu Modelleri Arasında Seçim Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Detaylar 

Altın Kolye Ucu Modelleri
Altın Kolye Ucu Modelleri – Tüm modelleri ve fiyatları görmek için resme tıklayın

Bütün altın ürünlerde olduğu gibi altın kolye ucu modelleri arasında da seçim yaparken dikkat etmeniz gereken detaylar vardır. Kendi kullanımlarınız için satın almak istediğiniz modellerde, kişisel zevklerinizi ön planda tutmanız tavsiye edilir. Giyim tarzınız, bu süreçte en önemli unsurdur. Kolye uçları, ileriye dönük yatırım yapmak için çok uygun değildir. Ancak yine de yatırım odaklı satın almak isterseniz, taş detaylarının yer verilmediği seçenekleri tercih etmeniz önerilir. Elinizde zincir varsa, bu zincirin tipini ve uzunluğunu göz önünde bulundurabilirsiniz. Bu sayede zevkinize hitap eden ve elinizdeki malzemelere en uygun seçeneği daha rahat bir şekilde bulabilirsiniz. Eğer sevdiğiniz insanlara hediye etmek amacıyla bir kolye ucu satın almak isterseniz, karşınızdaki kişinin zevklerini göz önünde bulundurmanız tavsiye edilir. Ağırlık, taş, renk ve ayar gibi bütün unsurlar seçim sürecinde rol sahibi olur. Seçenek sayısının fazla olması zaman zaman kişilerin kafasını karışırsa da, genel anlamda daha rahat seçim yapmalarına imkan tanır. Seçeneklerin tümünü Mücevher Dünyası sayfası üzerinden inceleyebilirsiniz. 

Altın Kolye Ucu Modelleri Fiyatları ve Rakamları Etkileyen Faktörler 

Altın kolye ucu modelleri ve fiyatları, kişilerin seçim sürecinde dikkate aldıkları en önemli detayların başında yer alır. Modellerin fiyata aralıkları, ürünlerin sahip oldukları detaylara göre şekil alır. Kaç ayar oldukları rakamların belirlenmesindeki en etkili faktördür. Bunun yanı sıra gram, renk ve taş gibi unsurlar da ürünlerin satışa sunulduğu fiyat aralıklarının şekil almasında etkili olur. Ayrıca güncel kur durumu, rakamların değişkenlik göstermesine neden olur. Bu nedenle kolye ucu satın alırken, güncel kur durumu takipte kalmanız tavsiye edilir. Mücevher Dünyası ayrıcalığıyla arzu ettiğiniz altın kolye ucu modeline, hem uygun rakamlarla hem de kısa süre içerisinde sahip olabilirsiniz. 

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir