Altın Kolye Ucu Modelleri ve Fiyatları

Altın Kolye Ucu Modelleri ve Fiyatları

Aksesuar kullanmayı seven pek çok kişi, altın kolye ucu çeşitlerini araştırmaktadır. Genellikle altın zincir ucuna takılarak kullanılan ürünler, kolyelerin özgünleşmesini sağlar. Kalp, harf, ağaç ve çiçek gibi birbirinden farklı yüzlerce simgenin kullanıldığı uçlar; her zevke hitap etmeyi başarmaktadır. Kullanıcı istek ve ihtiyaçlarına göre şekillendirilen ürünler, kullanım amacıyla olduğu kadar yatırım için de tercih edilir. Farklı ayarlarda altınların işlenmesiyle elde edilen modeller, her sezon çarpıcı tasarımlar ile alıcıların beğenisine sunulur. Moda trendlerine uygun yenilikler ve dokunuşlar sayesinde modern bir görünüm ortaya koyan kolye uçları, çok sayıda kişinin ortak tercihi haline gelmektedir. Peki, altın kolye ucu modelleri nelerdir? Modellerin birbirinden ne gibi farkları vardır? Alıcılara farklı fiyat imkanları sunulur mu? İşte alışverişinizi oldukça kolaylaştıracak cevaplar…

Altın Kolye Ucu Model ve Fiyatları

8, 14 ve 22 ayar altınların ilgi çekici tasarımlara dönüştüğü kolye uçları; normal iş gününden özel davetlere kadar çok çeşitli ortamlarda kullanıma uygundur. Türkiye ve dünya genelinde yüzlerce kişinin incelediği geniş ürün yelpazesi, özgün modelleri gözler önüne sermektedir. Başta kadınlar olmak üzere erkeklerin de yakından takip ettiği kolye ucu modelleri, altın aksesuar koleksiyonlarının vazgeçilmezi olarak nitelendirilir. İşte Mücevher Dünyası sayesinde her detayını görebileceğiniz kolye ucu model ve fiyat seçenekleri!

Altın Kolye Ucu Model ve Fiyatları

Kalp Figürlü Kolye Ucu

İçi boş bir kalp şeklindeki model, üzerindeki küçük taş detayıyla dikkatleri çeker. Zincire takılabilmesi için üst kısmında küçük bir eklentinin yer aldığı uç, sadeliği ve şıklığı bir araya getirir. 14 ayar altından üretilen kolye ucunun rengi sarıdır. 0,64 gr ağırlığa sahip ürün tamamen el yapımı olduğundan ağırlığında ufak değişiklikler yaşanması mümkündür. Parçanın piyasadaki güncel fiyatına bakıldığında 400-550 TL aralığında olduğu görülür. Ancak indirim ve kampanya tarzı fırsat dönemlerinde uygun fiyatlar ile karşılaşma ihtimaliniz bulunmaktadır.

Kalp Figürlü Kolye Ucu
Kalp Figürlü Kolye Ucu

Ay Yıldız Altın Kolye Ucu

Türk bayrağında ay yıldızı temsil eden parça, çok sayıda kişi tarafından beğenilmektedir. Ay yıldızın üzerine yerleştirilen çok sayıda küçük taş, ürünün daha estetik bir görünüme sahip olmasını sağlar. 14 ayarın işlenmesi ve şekillendirilmesi sonucu ortaya çıkan model, sarı renktedir. Ağırlığı yaklaşık 0,7 gr olan ucun güncel fiyatı 450-600 TL arasında değişiklik gösterir.

Ay Yıldız Altın Kolye Ucu
Ay Yıldız Altın Kolye Ucu

Kelebek Figürlü Kolye Ucu

Küçük bir kelebek şeklinde tasarıma sahip model, son derece zarif ve şık görünür. Üretiminde 1 ayar altından faydalanılan parça, parlak sarı renktedir. 2,26 gram ağırlığındaki uç, hafif olması sayesinde günlük kullanımlarda sıklıkla tercih edilir. Kolye ucunun fiyatları araştırıldığında genellikle 1000-1500 TL civarı fiyatlarda satışa sunulduğu görülür.

Kelebek Figürlü Kolye Ucu

Harfli Altın Kolye Ucu

İsteğe göre alfabedeki herhangi bir harf şekline getirilen kolye ucu, kişisel olması ve kullanıcılar için bir anlam ifade etmesi nedeniyle öne çıkar. Sarı renkli modelin üretiminde 14 ayar altın kullanılır. 0,74 gram ağırlığı bulunan parçanın piyasadaki güncel fiyatı 500-650 TL arasındadır. Nazar Boncuklu Altın Kolye Modelleri ve Fiyatları başlıklı içeriğimizi de incelemek isteyebilirsiniz.

Harfli Altın Kolye Ucu
Harfli Altın Kolye Ucu

Altının kullanışlı ve takılabilir hale geldiği kolye uçları, yıllardan beri piyasanın popüler ürünleri arasındaki yerini korumaktadır. Farklı giyim tarzlarına uygun tasarımları, göze çarpan küçük işçilik detayları ve modern duruşu ile farkını ortaya koyan parçalar; kullanıcılardan tam puan alır. Çizilme ve kırılmalara karşı dayanıklı yapıya sahip modeller, uzun ömürlü bir kullanım imkanını sizlere sunar. Siz de Mücevher Dünyası aracılığıyla altın kolye ucu seçeneklerini görüntüleyebilir, tarzınıza uygun parçayı en kısa sürede temin edebilirsiniz.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 3 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 3 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir