Altın Harf Kolye Modelleri ve Fiyatları

Altın Harf Kolye Modelleri ve Fiyatları

Aksesuar kullanmaya özen gösteren kadınlar, altın harf kolye modelleri ve fiyatları ile ilgili araştırmalar yapmaktadır. Kişisel istek ve ihtiyaçlara göre alfabedeki herhangi bir harf şeklinde tasarlanabilen kolyeler, kullanıcılar için özel anlamlar taşır. Yıllardan beri aksesuar üretiminde tercih edilen altın, harf şeklindeki kolyelerde de karşımıza çıkar. Özel ve güzel tasarımları ile dikkat çeken modeller, pek çok kadının ortak seçimi haline gelir.

Boyut, tasarım, ağırlık ve kalite açısından farklılıklara sahip modeller; fiyatlarda da ufak değişiklikler gösterebilmektedir. Düşükten yükseğe her bütçeden kişinin, bu ürünlere sahip olmasını mümkün kılan geniş fiyat aralığı, herkesin beğenisini kazanmaktadır. Mücevher Dünyası‘nda birbirinden farklı seçenekler arasında aradığınız ürünü kısa süre içerisinde bulabilirsiniz. Peki, altın harf kolye modelleri nelerdir? Özellikleri nelerdir? Fiyatlar ne civarlarda seyreder? İşte alışveriş sırasında aklınıza takılabilecek tüm soruların ayrıntılı cevapları!

Altın Harf Kolye Modelleri ve Fiyat Seçenekleri

Harf kolyeler, son dönemin beğenilen aksesuarları arasında yer almaktadır. Gümüş, çelik, boncuk ve plastik gibi farklı materyallerden üretilen harf kolyelerden altın olanlar; son derece popülerdir. Altın kalitesi ve dayanıklılığını gözler önüne seren harf kolyeler, hem farklı tarzlara hem de farklı ortamlara uygun tasarımlara sahiptir. Bu sayede ürünlerin çok yönlü şekilde kullanılması mümkündür. Genellikle kadınların satın aldığı parçaları erkek alıcılar da sevdiklerine hediye etmek amacıyla seçer. Özel davetlerden sıradan iş günlerine kadar her zaman kullanıma uygun modeller, çok sayıda kadının ilgisini çeker. İşte sektöre damgasını vuran altın detaylı harf kolye modelleri ve fiyat bilgileri!

Altın Harf Kolye Modelleri ve Fiyat Seçenekleri
Altın Harf Kolye Modelleri ve Fiyat Seçenekleri

Taşlı Altın Harf Kolye

14 ayar altının işlenmesiyle elde edilen harf kolye, üzerinde taş detaylarına yer verir. İnce altın zincir ucunda harf sembolünün bulunduğu model, harfe göre farklı sayıda taş içerir. Model fiyatına bakıldığında 700-1300 TL arasında değiştiği görülür. İndirim ve kampanya dönemlerinde ürünü daha uygun fiyata satın almak mümkündür.

Külçe Şekilli Harf Kolye

Harf işlemesinin külçe şeklinde altının ortasına yapıldığı model, 14 ayar altından üretilir. 2,47 gram ağırlığına sahip parça, tamamen el yapımıdır. İnce altın zincir detayı ile zarif bir görünüme sahip olan ürün, özel günlerde hediye etmek için uygun tasarımdadır. Parçanın fiyatları 1300-2500 TL civarlarındadır. Altının ayarı, ağırlığı ve işçilik oranı göz önünde bulundurularak oluşturulan fiyatlar; alıcıların onayını alır.

Külçe Şekilli Harf Kolye
Külçe Şekilli Harf Kolye

Yuvarlak Altın Harf Kolye

Daire şeklinde bir altının üzerine harf işlenmesiyle ortaya çıkan parça, 24 farklı harf seçeneği ile alıcılara sunulur. İmalatında 14 ayar sarı altının kullanıldığı kolye, 2,48 gram ağırlığına sahiptir. Ürünün piyasadaki güncel fiyatları en düşük, 1400 en yüksek 2600 TL’dir. Sertifika ve özel kutu eşliğinde paketlenen parça, kalitesi ile herkes tarafından beğenilir.

Zincir Şeklinde Harf Kolye

Altın zincirin arasına küçük harf detaylarının konumlandırıldığı kolye, sadeliği ve şıklığı ile tüm dikkatleri üzerine çeker. İsteğe göre 1 ya da birden çok harf takılabilen model, kullanıcılar için özel bir anlam ifade eder. 14 ayar sarı altından üretilen parça, 2,05 gram ağırlığındadır. Zarafetiyle herkesi kendine hayran bırakan modelin fiyatları 1900-3100 TL arasında değişiklik göstermektedir. Tamamı el yapımı olan ürün, uzun ömürlü bir kullanım imkanına sahiptir.

Zincir Şeklinde Harf Kolye
Zincir Şeklinde Harf Kolye

14 Ayar Harf Kolye

Taş ya da farklı tasarım detaylarının bulunmadığı 14 ayar harf kolye, oldukça sevilen bir modeldir. Altın zincir ucuna direkt harf simgesinin yerleştirildiği ürün, 1,46 gram ağırlıktadır. Fiyatları ise 700-1500 TL arasındadır.

Altın harf kolye, model ve fiyat bakımından alıcılara pek çok seçenek sunmayı başarır. Siz de bu seçenekleri değerlendirebilir, tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza en uygun altın harf kolye modeline kolayca sahip olabilirsiniz. Mücevher Dünyası, sizlere en şık seçenekleri sunar. Bu sayede daha rahat bir şekilde bulabilirsiniz. Ayrıca 14 – 22 Ayar Altın Tuğra Kolye Modelleri ve Fiyatları başlıklı içeriğimizi de inceleyebilirsiniz.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 3 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 3 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir