14 Ayar Altın Zincir Modelleri ve Fiyatları

14 Ayar Altın Zincir

Birbirinden şık tasarımlara sahip olan 14 ayar altın zincir modelleri kişilere hem kolye ucuyla hem de tek başına rahatlıkla kullanım imkanı sunar. Altın zincir çeşitleri ağırlıklı olarak kadınlar tarafından tercih edilse de, erkekler tarafından dahi yoğun ilgi gördüğü bilinir. Uzunluk, kalınlık ve görünüm gibi tüm detayların farklılık gösterdiği ürünlerin model yelpazesi son derece geniştir. Bu sayede zevkinize, giyim tarzınıza ve bütçenize göre ürünleri kısa süre içerisinde bulma şansınız ortaya çıkar. Altın zincirler yapıları itibariyle hafif oldukları için hayatınızın her alanında rahatça kullanma imkanınız bulunur. Ürünlerin zarif yapıları, kombinlerinizi şık bir hale getirmenizde etkili olur. Sade kıyafetlerle dahi uyumlu bir görünüme imza atmak adına 14 ayar altın zincir modeli en ideal seçimlerin başında yer alır. Kolye ucu olmadan da kullanılabilir olması ürünlerin kişilere sunduğu en büyük avantajlardan biridir. Farklı detaylara ve özelliklere sahip olan altın zincir seçenekleri arasında tarzınıza uygun olan modeli kısa bir zaman dilimi içerisinde kolayca bulmanız mümkündür. 

Zarif Duruşlarıyla Ön Plana Çıkan 14 Ayar Altın Zincir Modelleri

Zarif Duruşlarıyla Ön Plana Çıkan 14 Ayar Altın Zincir Modelleri
Zarif Duruşlarıyla Ön Plana Çıkan 14 Ayar Altın Zincir Modelleri – Resme Tıklayınız

Altın zincir modelleri genel olarak takılarda sadelikten yana olan kişilere hitap eder. Hem orta yaş kesiminin hem de genç neslin kullanımına uygun olan ürünler, sevdiğiniz kişilere hediye etmek için ideal bir seçimdir. Özellikle sevgililer günü, yıl dönümü, yılbaşı ya da anneler günü gibi anlamlı dönemlerde sevdiğiniz insanlar altın zincir alarak onları mutlu etmeniz mümkündür. Seçenekleri detaylı bir şekilde incelediğiniz zaman karşınıza ince ya da kalın olarak iki farklı stil çıkar. Kalın modeller genel olarak iş hayatında ya da özel davetlerde tercih edilir.

İnce modeller ise günlük kullanım için oldukça uygundur. Birbirine geçirilmiş büyük halkalardan tasarlanmış olan zincir modelleri, dikkat çekici bir tarza imza atmak isteyen kişilerin sık sık tercih ettikleri ürünler arasında yer alır. İthal ezme altın zincir modelleri de kullanıcıların yoğun ilgi gösterdikleri seçeneklerden biridir. Klasik düz zincirlerin yanı sıra özel işlemlere sahip olan zincir seçenekleri de şık duruşlarıyla ön plana çıkmayı başarır. Modelleri görselleri dahil tüm detaylarıyla inceleyebilirsiniz. 

14 Ayar Zincirlerin Sahip Olduğu Özellikler 

14 Ayar Zincirlerin Sahip Olduğu Özellikler 
14 Ayar Zincirlerin Sahip Olduğu Özellikler – Resme Tıklayınız

Ürünlerin görünüm detaylarının yanı sıra sahip oldukları özellikler de kişilerde merak uyandırır. 14 ayar altın zincir modellerinin üretiminde yer verilen saf altın oranı %58,5 şeklindedir. Modellerin yarısından fazlasının saf altın olması değer görmesinin en önemli nedenlerinden biridir. 14 ayar seçenekleri sadece yatırım amacıyla satın almak doğru olmayabilir. Altın ürünler tabii ki her zaman değer görmeyi başarır. Ancak sadece ileriye dönük yatırım yapmak amacıyla bu ürünleri satın almanız tavsiye edilmez. Kullanım amacıyla almak için bu ürünler daha uygundur. Zincir seçeneklerini incelediğiniz zaman uzunluklarının değişiklik gösterdiğini görebilirsiniz. Bazı modeller 50 cm gibi son derece uzunken, bazı modeller daha kısa olacak şekilde dizayn edilir. Uzun olan modeller genel olarak boyunda iki ya da üç tur atarak kullanılır. Bu şekilde üst üste farklı kolye takılmış gibi bir imaj oluşur. Ayrıca toplu, üçgen pullu ya da halat gibi değişik görünümlere sahip olan seçenekler de son zamanların dikkat çeken ürünleri arasında yer alır. 

14 Ayar Zincirlerin Teknik Özellikleri 

14 Ayar Zincirlerin Teknik Özellikleri 
14 Ayar Zincirlerin Teknik Özellikleri – Resme Tıklayınız

14 ayar altın zincir modellerini gözle baktığınız zaman uzaktan ayarını anlamanız mümkün değildir. Ancak zincirlerin kulp kısımlarını incelediğiniz zaman 585 sayısını görebilirsiniz. Bu sayı elinizdeki ürünün 14 ayar olduğunu ispatıdır. Ayrıca güvenilir firma olduğuna dair de mühüre yer verilir. Gerçek altın olan ürünlerin tamamında bu durum aynıdır. Modellerin kulp kısımları son derece ergonomik bir tasarıma sahiptir. Bu sayede rahatlıkla boynunuza takıp çıkarma şansınız vardır. Ürünlerin çoğunun kulp kısmı isteğe bağlı ayarlanabilir bir yapıya sahip olarak dizayn edilir. Ayrıca seçenekler arasında tek sıra yerine iki ya da üç sıra halinde tasarlanan modellere de denk gelebilirsiniz. Çok sıralı modellerin bir kısmında altının göz alıcı sarısının yanı sıra gümüş ya da bronz renk detayına da yer verilir. Kıvrımlı yapıya sahip olan seçenekler hareketli takılar seven kadınların dikkatini çekmeyi başarır. Ürünlerin hem sportif hem de klasik yapıları her kıyafette rahatça kullanma imkanı yaratır. 14 ayar altın zincir seçeneklerini incelerken uzunluk gibi detaylara göz atabilirsiniz. 

Altın Zincir Kullanımına Dair Bilinmesi Gerekenler 

Altın Zincir Kullanımına Dair Bilinmesi Gerekenler 
Altın Zincir Kullanımına Dair Bilinmesi Gerekenler – Resme Tıklayınız

Saf altın oranına sahip olarak üretilen ürünlerin kullanımında biraz hassas davranmak gerekir. Aksi takdirde kötü kullanımlara bağlı olarak bazı deformasyonlar meydana gelebilir. 14 ayar altın zincir modellerini gece yatarken çıkarmanız tavsiye edilir. Hem konforlu uyku hem de ürünlerin zarar görmemesi için bu önemli unsurdur. Ayrıca parfüm başta olmak üzere yoğun kimyasal madde içeren şeylerle direkt olarak temas ettirmemeniz tavsiye edilir. Kullanmadığınız zamanlarda kutuda ya da çekmece gibi kapalı alanlarda muhafaza ederek ürünlerin ilk günkü görünümlerini uzun süre korumalarını sağlayabilirsiniz. Uzun süre ve sık sık kullanım sonucunda ilk zamanki parlak görünüm zamanla yerini daha mat bir görünüme bırakabilir. Böyle durumlarda evde kendi başınıza kolayca uygulayabileceğiniz bazı yöntemlerle zincirlerinizi eski parlak görüntüsüne kolayca kavuşturmanız mümkündür. Bunun için ılık suyla birlikte bulaşık deterjanı ya da rendelenmiş beyaz sabuna ihtiyacınız olur. Fırça ya da şeffaf bir sünger yardımıyla hafifçe ovalayarak parlatma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Belirtilen talimatlara göre kullandığınız takdirde ürünler uzun süre yeni halde kalır. 

Altın Zincir Seçiminin Bazı Püf Noktaları 

Altın Zincir Seçiminin Bazı Püf Noktaları 
Altın Zincir Seçiminin Bazı Püf Noktaları – Resme Tıklayınız

Ürünlerin seçim sürecinde de tıpkı kullanım sürecinde olduğu gibi hassas davranılması gerekir. Seçim yaparken ürünü hangi tarz kıyafetlerle ve hangi ortamlarda kullanacağınızı göz önünde bulundurmanız tavsiye edilir. 14 ayar altın zincir modelleri arasında hem spor hem de klasik tasarımlar yer aldığı için seçim yapmanız son derece rahat olur. Günlük hayatta aktif olarak kullanacağınız ürünlerin sade ve kısa yapıda olması daha rahat kullanmanıza imkan tanır. İş yaşamında ya da özel davetler gibi önemli zamanlarda kullanmak için satın alacağınız ürünlerde iddialı tasarımları tercih edebilirsiniz. Hatta 50 cm ya da 45 cm gibi uzun modeller birkaç tur atılarak takıldığı zaman özellikle abiye kıyafetlerde şık bir imaj yaratır. Göğüs dekoltesi olan elbiseler ya da düz renk bluzlarla bu tarz zincirleri rahatça kullanabilirsiniz. Ürünleri incelerken ve modeller arasında seçim yaparken kalınlık durumuna da göz atmanız önerilir. Bazı modeller son derece ince bir yapıya sahipken, bazı modeller daha kalın ve ağır bir tasarımda dizayn edilir. 

14 Ayar Altın Zincir Fiyatları 

14 Ayar Altın Zincir Fiyatları 
14 Ayar Altın Zincir Fiyatları – Resme Tıklayınız

Seçim sürecinde göz önünde bulundurulan ve büyük oranda karar aşamasının en etkili unsurlarından biri olan fiyat skalası, dikkate alınması gereken faktörler arasında yer alır. Özellikle altın ürünler söz konusu olduğu zaman fiyat aralıklarında sık sık değişimler meydana gelebilir. Bunun sebebi ise kur oranlarında ortaya çıkan değişimlerdir. Ürünlerin uzunluk, kalınlık ve işçilik gibi detayları fiyat skalasının şekil almasında büyük rol oynar. Mücevher Dünyası aracılığıyla sizlere sunulmuş olan 14 ayar altın zincir fiyatları ve diğer detayları hakkında kolayca bilgi sahibi olabilirsiniz. Görselleriyle birlikte inceleyebileceğiniz modeller arasında size hitap eden ürünü rahatlıkla bulabilirsiniz.  

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir