14 Ayar Altın Küpe Modelleri ve Fiyatları

14 küpe

14 ayar altın küpe modelleri, kadın kullanıcıların şıklıklarını tamamlama noktasında severek kullandıkları aksesuar çeşitleri arasında ilk sıralarda yer alır. Altın takılar çok eski dönemlerden beridir her zaman tüm milletler tarafından değer gören metallerden biri olarak bilinir. Kolay işlenmesi, uzun süre kalitesini koruması ve her dönem değerinde artış görülmesi insanların altın ürünlere yönelmesi de en fazla rol oynayan etkenlerden biridir. 14 ayar küpe çeşitleri; değişik görünümleri ve farklı renk seçenekleriyle her zevke hitap etmeyi başarır. Dilerseniz günlük hayatta dilerseniz iş yaşamınızda dilerseniz de özel günlerde rahatça kullanabileceğiniz bu ürünler yatırım noktasında da yüz güldürür. Modeller sadece kendi kullanımlarınız için değil değer verdiğiniz insanlara hediye etmeniz için de iyi bir seçim olabilir. Yılbaşı ya da yıl dönümü gibi önem arz eden günlerde sevdiğiniz kişilere bu tarz hediyeler almanız onları mutlu edebilir. 14 ayar altın küpe modellerini detaylı bir şekilde inceleme şansınız vardır. Yaptığınız incelemeler neticesinde aradığınız ürünü kısa süre içerisinde kolayca bulabilirsiniz. 

Şıklığınızı Tamamlayacak 14 Ayar Küpe Modelleri 

Şıklığınızı Tamamlayacak 14 Ayar Küpe Modelleri
Şıklığınızı Tamamlayacak 14 Ayar Küpe Modelleri- Resme Tıklayınız

Farklı tarzlara sahip olarak dizayn edilmiş olan 14 ayar küpe seçenekleri, son derece geniş bir yelpazeyle sizlerin beğenisine sunulur. Sallantılı ya da sabit olmak üzere temelde iki ayrı sınıfa ayrılan ürünler, her yaş grubunun kullanımına uygun olacak şekilde dizayn edilir. Uzun yıllardır kadınların favori takıları arasında yer alan halka küpeler, ekstra detaylarla bambaşka bir boyuta ulaşır. Klasik düz tipli halka küpelerin yanı sıra ufak toplarla tur döndürülen modeller oldukça dikkat çekicidir.

Altın sarısı renk tonlarının haricinde gümüş ve bronz gibi ekstra renkli topların yer verildiği seçenekler hareketli takılar seven kadınların beğenisini kazanır. Topların büyüklükleri modelden modele değişiklik gösterir. Bazı modellerde büyük toplar tercih edilirken bazı modellerde daha küçük ebatlı toplara yer verilir. Toplu modellerin bir kısmında ekstra olarak zincir turlar döndürülür. Bu şekilde ürünler daha dikkat çekici bir hale getirilir. Tek renk ya da çift renkli burma halka küpeler, farkını ön plana çıkarmak isteyen kadınların popüler takıları arasında yer alır. 

İddialı Tasarımlarıyla Beğeni Kazanan 14 Ayar Altın Küpe Çeşitleri

İddialı Tasarımlarıyla Beğeni Kazanan 14 Ayar Altın Küpe Çeşitleri
İddialı Tasarımlarıyla Beğeni Kazanan 14 Ayar Altın Küpe Çeşitleri- Resme Tıklayınız

14 ayar küpe çeşitlerini detaylı bir şekilde incelediğiniz zaman karşınıza onlarca seçeneğin çıktığını görebilirsiniz. Halka şeklinde dizayn edilen modellerin uç kısımlarında yuvarlak pullar ya da nazar boncuğu gibi ekstra detaylara yer verilir. Bu detaylar sayesinde ürünler daha dikkat çekici ve iddialı bir hale gelir. Bazı modellerin uç kısımlarında yeşil, mor ve sarı gibi rengarenk parlak taşlar mevcuttur. Halkla küpe modellerinin yanı sıra uç kısmında parlak bir adet top detayının yer aldığı 14 ayar altın küpe modelleri vardır. Sade ve şık tasarımlar arayan kadınlar için bu tarz modeller oldukça idealdir. Sarı altının yanı sıra beyaz altın ya da rose altın gibi ekstra seçenekler de bulunur. Model yelpazesinin bu denli geniş olması sayesinde seçimlerinizi daha rahat yapma imkanınız oluşur. Kanat, kelebek, kalp, papatya ya da çiçek figürleri ürünlerin beğeni kazanan detayları arasında yer alır. Seçeneklerin tümünü merak ettiğiniz bütün detaylarla beraber inceleyerek seçimlerinizi rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Ürünlerin görsellerine de göz atabilirsiniz. 

14 Ayar Altın Küpelerin Merak Edilen Özellikleri 

14 Ayar Altın Küpelerin Merak Edilen Özellikleri 
14 Ayar Altın Küpelerin Merak Edilen Özellikleri- Resme Tıklayınız

Ürünlerin görünümleriyle birlikte sahip oldukları diğer özellikler de kişilerde merak uyandırmayı başarır. 14 ayar altın küpe modellerinin üretim aşamasında %58,5 oranında saf altın kullanılır. Modellerin kaç ayar olduğunu anlayabilmek için kulp kısımlarına bakmanız yeterli olur. Gerçek altın kullanılarak üretilmiş olan ürünlerin bazı noktalarında ayarını anlamanızı sağlayan sayılar bulunur. 14 ayar modellerde ise 585 sayısı yazar. Sallantılı modellerin klips kısmında özel bir kilit sistemi bulunur. Bu kilit sistemi ürünleri kulağınıza kolayca takıp çıkarmanız sağlar. Böylece günlük kullanımlarınızda düşme gibi tehlikelerle karşı karşıya kalmamış olursunuz. Sallantılı modellerin yanı sıra sabit şekilde duran ve kulağa sıfır temas halinde takılan ürünler de beğeni kazanır. Özellikle sade ve şık bir görünüm elde etmek isteyen kadınlar için bu tarz seçenekler son derece idealdir. Kulak memesinden aşağıya doğru sarkan sıralı taşlı küpeler, abiye elbiselerle kullanıldığı zaman şıklığınızı ön plana çıkarmayı başarır. Sonsuzluk, yusufçuk, ay yıldız ve istiridye gibi sembollerle modeller daha sportif bir görünüm kazanır. 

Altın Küpe Modelleri Arasında Seçim Yapmanın Detayları 

Altın Küpe Modelleri Arasında Seçim Yapmanın Detayları 
Altın Küpe Modelleri Arasında Seçim Yapmanın Detayları- Resme Tıklayınız

Ürünler arasında karar verirken bazı noktaları göz önünde bulundurmanız tavsiye edilir. Belirtilen detayları ön planda tuttuğunuz takdirde zevklerinize yönelik en doğru seçimi kısa süre içerisinde yapmanız mümkün olur. Modelleri incelerken ilk etapta hangi amaçla satın alacağınıza karar vermeniz gerekir. 14 ayar altın küpe çeşitlerini sadece ileriye dönük yatırım yapmak amacıyla satın almanız doğru olmaz. Çünkü yatırım için daha yüksek ayar oranına sahip olan modeller uygun olur. 14 ayar seçeneklerin kullanım amacıyla satın alınması tavsiye edilir. Ürünlerin ergonomik bir yapıya sahip olarak dizayn edilmesi rahat kullanım imkanı sunar. Seçim sürecinde hangi alanlarda kullanacağınıza da dikkat etmeniz gerekir. Günlük hayatta kullanmak adına sade tasarımlar tercih etmeniz daha doğru olur. Özel davetler ya da iş hayatı için ise parlak taşlı modeller yoğun ilgi görür. Abiye elbiselerle kombin yapmak için sallantılı küpeleri tercih edebilirsiniz. Renk seçimini de yine mevcut kombinlerinizi göz önünde bulundurarak yapmanız tavsiye edilir. Yüzlerce farklı ürünün yer verildiği skalada seçimlerinizi yapabilirsiniz. 

14 Ayar Altın Küpelerde Kararma Olur Mu? 

14 Ayar Altın Küpelerde Kararma Olur Mu? 
14 Ayar Altın Küpelerde Kararma Olur Mu?- Resme Tıklayınız

İnsanlar altın ürünler satın alırken ileride deforme olup olmadığını merak ederler. 14 ayar altın küpe modellerinde kullanılan saf altın oranının yüzde elliden fazla olması kararma gibi sorunlara karşılaşmanızın önüne geçer. Ancak yine de doğru kullanım bu noktada büyük önem arz eder. Gece yatacağınız zaman kulağınızda çıkarıp kutu gibi kapalı alanlarda muhafaza etmeniz tavsiye edilir. Ayrıca yoğun kimyasal madde içeren parfüm gibi ürünlerle de direkt temas ettirmemeniz gerekir. Aksi takdirde zaman içerisinde renginde solma gibi durumlar meydana gelebilir. Altın takıları uzun süre güneş ışığına maruz bırakmak da zarar görmesine neden olabilir. Fakat böyle durumlarda evde kendi yöntemlerinizle ürünleri parlatma şansınız oluşur. Ilık su içerisinde biraz bulaşık deterjanı ya da rendelenmiş sabun koyarak içerisinde yarım saat kadar bekletmeniz yeterli olur. Çıkardıktan sonra fırça ya da şeffaf bir sünger yardımıyla hafif bir şekilde ovalayıp parlak hale getirmeniz mümkündür. 

14 Ayar Altın Küpe Fiyatları 

14 Ayar Altın Küpe Fiyatları 
14 Ayar Altın Küpe Fiyatları

Modellerin fiyat aralıkları da seçim sürecinin en önemli faktörleri arasında yer alır. İnsanlar gerek yatırım gerekse de kullanım amacıyla altın bir ürün satın alırken fiyat açısından da avantajlı olmak isterler. 14 ayar altın küpe fiyatları, güncel kur oranına göre şekil alır. Ürünlerin taş gibi ekstra detayları fiyat skalası üzerinde doğrudan etkili olur. Ağırlık ve işçilik gibi detayların da fiyat belirlenmesinde rol oynadığını söylemek yanlış olmaz. Mücevher Dünyası’nda sizlere sunulmuş olan tüm seçenekleri fiyat aralıkları dahil olmak üzere bütün özellikleriyle birlikte inceleyebilirsiniz. Yaptığınız incelemeler neticesinde bütçeniz, arayışlarınız ve tarzınız için en doğru ürünü kısa süre içerisinde kolayca bulabilirsiniz. 

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir